Ad Code

Responsive Advertisement

Βεστερβέλε: «Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό μας και όχι την υπεροψία μας»


Βεστερβέλε: «Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό μας και όχι την υπεροψία μας »
«Πρέπει να σεβαστούμε τα επιτεύγματα των ανθρώπων στην Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, σε δήλωσή του σχετικά με την επιτυχή έκβαση του PSI και παράλληλα τόνισε ότι μπορούμε πλέον να είμαστε αισιόδοξοι, χωρίς όμως να φτάσουμε στο άλλο άκρο, αυτό του εφησυχασμού.


«Το ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση αξίζει τον σεβασμό μας και όχι υπεροπτικούς τόνους», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Ο Γκίντο Βεστερβέλε δηλώνει ακόμη ότι η Γερμανία στέκεται με αίσθημα σεβασμού και αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, οι οποίοι, όπως λέει, «ξεκίνησαν έναν δύσκολο δρόμο που θα τους οδηγήσει σε σταθερή δημόσια οικονομία και σε ανάπτυξη». Αναφέρει δε ότι η νέα αισιοδοξία δεν είναι σημαντική μόνο για τις αγορές, αλά κυρίως για τους ανθρώπους στην Ελλάδα.
«Αυτοί οι άνθρωποι, που πρέπει να επωμιστούν τις μεταρρυθμίσεις, δεν ευθύνονται για την προηγούμενη πολιτική αποτυχία», λέει και τονίζει ότι «είναι σημαντικό να δείξουμε αλληλεγγύη και μεγάλη διακριτικότητα όταν μιλούμε για την Ελλάδα ή όταν μιλούμε με την Ελλάδα και τους πολίτες της».
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών αναφέρει επίσης ότι «δεν υπάρχει ακόμη λόγος να μην είμαστε σε εγρήγορση, αλλά υπάρχει ένας καλός λόγος να είμαστε και πάλι αισιόδοξοι» και τονίζει ότι «η κατάσταση στην Ελλάδα εξελίσσεται», ενώ η Ευρώπη «δείχνει ότι σε μια δύσκολη περίοδο έχει την ικανότητα να διαπραγματευτεί και ότι η πλειοψηφία διαθέτει υψηλό επίπεδο λογικής και ετοιμότητα για εποικοδομητική συνεργασία ώστε να ξεπεραστεί η κρίση».


Πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.