Ad Code

Responsive Advertisement

Πολεμιστής

Αν με ρωτούσες τι πιστεύω ότι είναι ο πόλεμος θα σου απαντούσα ότι είναι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχει εφεύρει ποτέ ο άνθρωπος.Αλλά θα απαντούσα έτσι μόνο αν ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ξαναγίνει πόλεμος ποτέ. Ο πιο σωστός δρόμος για να έχεις ειρήνη μέσα σου είναι να εκπαιδευτής τελεία να είσαι ένας πολεμιστής.
Η ζωή δεν μπορεί να μπει σε "κουτάκια" γιατί αυτό θα τις στερούσε την δυνατότητα της τυχαιότητας. Στην ζωή σου λοιπόν θα υπάρξουν πολλές συγκυρίες που θα πρέπει να επιλέξεις η το δρόμο της φωτιάς η το δρόμο της ειρήνης. Πρέπει ...

να είσαι πάντα σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να πολεμήσεις για τα ιδανικά σου αλλά για να το κάνεις αυτό θα πρέπει

να είσαι ήδη ένας πολεμιστής ταγμένος στην προστασία της ζωής ώστε κάθε σου απόφαση να μπορεί να ζυγίζει τα μέγιστα ιδανικά και να αποφασίζεις ανάλογα.

http://eyecaptures.blogspot.com


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.