Ad Code

Responsive Advertisement

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 2/4/2012

Πρέπει να μάθουμε πόσοι από τους ανθρώπους σας που ζουν σε περιοχές επιρρεπείς σε πλημμύρες θα επιθυμούν να μετεγκατασταθούν στις ζώνες ασφαλείας τις επόμενες ημέρες. Ευχόμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι να φύγουν μαζί μας και να μετεγκατασταθούν προσωρινά. Εμείς θα τους προσφέρουμε ασφάλεια και προστασία, και θα έχουμε ασφαλή λιμάνια κατασκευασμένα σε συγκεκριμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο σας. Αυτό είναι που θα κάνουμε, και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα μειώσουν την ισχύ των κραδασμών που θα προκαλέσουν στη στάθμη της θάλασσας σας να αυξηθεί. Μετά από αυτό, θα κάνουμε ένα βήμα πίσω για να επιτρέψουμε στη Μητέρα Φύση να ταξιδέψει τη δική της αναγκαία πορεία.

 
Θα υπάρξει μεγάλη σύγχυση σχετικά με αυτή τη διαδικασία, και θα θέλαμε να διαλύσουμε όσες αβάσιμες φήμες μπορούμε αυτή τη στιγμή. Αυτό που δεν θα συμβεί είναι μια πλήρης καταστροφή του κόσμου σας. Ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε εδώ είναι να βεβαιωθούμε γι 'αυτό. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας σε αυτούς τους συναφείς τομείς και έχουμε πολλές τεχνολογίες που θα βοηθήσουν να διευκολυνθεί η κίνηση των τεκτονικών πλακών και θα μειώσει τις μετακινήσεις τους, επιτρέποντας στους ανθρώπους σας να προχωρήσουν όσο το δυνατόν ομαλότερα στο μέλλον τους.
 
Έχουμε μεθόδους που θα επιτρέψουν σε πολλούς από τους ανθρώπους σας να μεταφερθούν πολύ εύκολα, και θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσουμε το έργο αυτό και να επανατοποθετήσουμε αυτούς που σήμερα ζουν σε περιοχές επιρρεπείς σε πλημμύρες. Δεν θα παρουσιαστεί κανένα σενάριο όπου θα έχετε κάποιο λόγο να πανικοβληθείτε ή να φοβηθείτε με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είστε μόνοι σε αυτή τη διαδικασία, και έχετε πολλούς φίλους εδώ αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή την μετάβαση όσο το δυνατόν ομαλότερη. Έχετε το λόγο μας ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο εφικτό από εμάς. Σε αυτό μπορείτε να βασίζεστε.
 
Ποιος ο λόγος ρωτάμε, υπάρχει για να φοβάστε αυτή τη στιγμή ή οποτεδήποτε στις μελλοντικές ημέρες σας;
Θέλουμε να ξέρετε ότι όλοι εσείς που θα εμπλακείτε στη διαδικασία μετεγκατάστασης το είχατε καταλάβει αυτό σαφέστατα πριν από τις τρέχουσες ενσαρκώσεις σας. Καταλάβατε τότε ότι δε θα υπήρχε τίποτα να φοβηθείτε, όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο, και κατανοήσατε με σαφήνεια αυτή τη διαδικασία που βρίσκεται μπροστά σας τώρα. Εμείς σας ρωτούμε τι έχει αλλάξει για εσάς που σήμερα αντιδράτε με τέτοιο φόβο. Θα σας πούμε ότι ποτέ δεν υπήρξε τίποτα να φοβάστε και δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε τώρα. Εσείς και ο λαός σας, θα προχωρήσετε στο μέλλον σας με ασφάλεια και ειρηνικά, καθώς δεν υπάρχουν εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας που δεν μπορούμε να κατακτήσουμε.
 
Σας ζητούμε αυτή τη στιγμή να αποδείξετε για τους άλλους γύρω σας, όσο πιό πολύ θάρρος και αυτοπεποίθηση μπορείτε, να είστε οδοδείκτες γι 'αυτούς, και να τους δείξετε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούν. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που πολλοί από εσάς είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τόσους πολλούς από τους εργάτες του Φωτός μας να αντιδρούν με  φόβο σε αυτήν την είδηση, ότι κάποιοι από εσάς θα πρέπει να μετεγκαθίστανται σε στεγνό έδαφος κατά τη διάρκεια κάποιας σεισμικής δραστηριότητας και σας ρωτάμε γιατί μια τέτοια διαδικασία σας φοβίζει τόσο. Αυτός δεν είναι ο λόγος που είστε εδώ. Δεν είστε εδώ για να αντιδράσετε με φόβο και πανικό σε ειδήσεις όπως αυτή, και να βοηθήσετε την εξάπλωση του φόβου μέσω των κοινοτήτων σας. Είστε εδώ επειδή έχετε κερδίσει μέσα από την εμπειρία σας τη σοφία, τη γνώση και την ωριμότητα να χειριστείτε καταστάσεις όπως αυτή με επιείκεια, θάρρος και εμπιστοσύνη.
 
Καλείστε τώρα να κάνετε τις δουλειές που επιλέξατε και συμφωνήσατε να κάνετε πρίν από την τρέχουσα ενσάρκωση σας. Καλείστε να είσαστε ηγέτες των συνανθρώπων σας, και να τους οδηγήσετε στο αύριο όσο πιο ήρεμα και ομαλά  μπορείτε. Πρόκειται για ειδικά ταλέντα που πολλοί από εσάς έχουν, και αυτός είναι ο λόγος που επιλεχθήκατε από τους τόσους πολλούς που εξέφρασαν το ενδιαφέρον να βρίσκονται εδώ αυτή τη στιγμή. Για τις υπηρεσίες σας θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, και καταλάβατε ότι αυτά τα οφέλη δεν θα έρθουν χωρίς ένα ορισμένο ποσό εργασίας από την πλευρά σας. Αυτή είναι μια διαδικασία που δίνετε και λαμβάνετε, και σας ζητάμε αυτή τη στιγμή να δώσετε ό,τι μπορείτε ως παροχή στην αποστολή σας και στους άλλους γύρω σας και να τους βοηθήσετε να παραμείνουν ήρεμοι, παραμένοντας ήρεμοι με τον εαυτό σας και οι ίδιοι χωρίς να επιτρέψετε ο φόβος να καταβάλει τον καλύτερο από εσάς.
 
Υπάρχουν εκείνοι μεταξύ σας που δείχνουν θάρρος και τόλμη από αυτή την είδηση, και ζητάμε σε όσους από εσάς έχουν υποκύψει στον φόβο να τους δείτε ως πρότυπα προς μίμηση και να δείτε αυτά τα μελλοντικά γεγονότα μέσα από τα δικά τους μάτια όσο καλύτερα μπορείτε. Αυτό είναι που ζητάμε από εσάς να κάνετε αυτή τη στιγμή, και σας ευχαριστούμε που δίνετε σε αυτή τη διαδικασία τις ειλικρινέστερες προσπάθειες σας και την αποφασιστικότητα σας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής και να σας φέρνουμε τακτικές ενημερώσεις σε όλη αυτή τη διαδικασία. Στις επόμενες ημέρες θα εργαζόμαστε προσωπικά με πολλούς από εσάς και αυτό θα γίνει πολύ πριν από οποιονδήποτε αρχίσει να μετακινείται από συγκεκριμένες περιοχές.
 
Υπάρχουν εκείνοι από σας που εκφράζουν σήμερα φόβο και θα εργαστούν μαζί μας προσωπικά τις επόμενες ημέρες, και σας ρωτούμε θα εξακολουθείτε να δείχνετε φόβο και εκείνη τη στιγμή; Τι θα έχετε τότε να φοβάστε; Εσείς και οι  οικογένειές σας θα λάβετε την ανάλογη φροντίδα, καθώς και κάθε πρόσωπο σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές που θα επιρρεαστούν από κάποιες πλημμύρες θα έχουν άφθονο χρόνο και τα μέσα που προβλέπονται από εμάς να μετεγκατασταθούν με ασφάλεια μέχρι να θεωρείται ασφαλές για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε για κανέναν. Κανείς δεν θα αποκλειστεί από τη λήψη βοήθειά μας για οποιοδήποτε λόγο. Σε εύθετο χρόνο, θα συζητήσουμε περαιτέρω μαζί σας για αυτές τις περιοχές που αισθανόμαστε πως ενδέχεται να λάβουν κάποιες  πλημμύρες ενώ όλοι σε αυτές τις περιοχές θα ενημερώνονται για τις δυνατότητες τους και τι λίγο θα πρέπει να κάνουν  για να μετεγκατασταθούν με ασφάλεια.
 
Σας ευχαριστούμε αυτή τη στιγμή για τις προσπάθειές σας να παραμείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι, και σας ευχαριστούμε επίσης που θα  βοηθήσετε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές σας να παραμείνουν επίσης σε αυτήν την  κατάσταση. Θα σας μιλήσουμε σύντομα, μέχρι τότε, να ξέρετε ότι είμαστε οι αδελφοί και αδελφές σας και είμαστε εδώ για εσάς και δεν θα αφήσουμε τίποτα να σας συμβεί. Σας αγαπούμε όλους, και θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο σας αγαπάμε τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, θα συνεχίσουν να μοιράζονται τα μηνύματά μας με αυτόν τον τρόπο για να σας υπενθυμίζουν ότι είμαστε εδώ για σας, και θα είμαστε πάντα εδώ για εσάς.
Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.
 
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Greg Giles
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ




Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.