Ad Code

Responsive Advertisement

Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. για νέες τρομοκρατικές κινήσεις

Μετά τη χθεσινή εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Κώστα Σημίτη στην Ακαδημίας, καθώς και τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί πριν λίγο καιρό σε συρμό του Μετρό, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανό η νέα οργάνωση που εμφανίστηκε η «12 Φλεβάρη» να κάνει και νέο ισχυρότερο χτύπημα.

Παρά το γεγονός οτι μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το χτύπημα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, η Αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανό η νέα οργάνωση που εμφανίστηκε να βρίσκεται πίσω από το χθεσινό χτύπημα.


Η επιχειρησιακή ικανότητα της οργάνωσης κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι επόμενοι στόχοι θα είναι επίσημοι, όπως πολιτικά πρόσωπα.


Οι αρχές ασφαλείας θεωρούν ότι πιθανόν να υπάρχει σχέση με την οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" δεδομένου ότι μέλη της τελευταίας είναι ασύλληπτα.

 defencenet.gr
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.