Ad Code

Responsive Advertisement

Όταν φωνάζω εγώ ο πολιτισμός της χέστρας με λέτε γραφικό!

Μια πατέντα που οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάζουν την χέστρα με ψεύτικα κακακια έβγαλε μια εταιρία !!! Αντί να σκεφθείτε ότι σήμερα πεθαίνουν παιδάκια απο έλλειψη καθαρού νερού !! εμείς συνεχίζουμε να χέζουμε μέσα σε καθαρό νερό ...και μάλιστα βρήκαμε και τρόπο να τσεκάρουμε αν τα κακακια μας θα πάνε στον πάτο!!!!  Βρείτε ρε ξευτιλες πολιτισμένοι τρόπο να μην χέζετε μέσα σε καθαρό νερό ..ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕ ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ!!!Όταν θα γίνει ο πόλεμος για το ΝΕΡΟ και θα σου παίρνουν το κεφάλι ΜΑΛΑΚΑ πολιτισμένε μην φωνάξεις ,θα είναι θεία δίκη!!

STRANGER



Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.