Ad Code

Responsive Advertisement

Σε περίπτωση αναγκαιότητας η Ρωσία θα καταβάλει χτύπημα στην ευρωπαϊκή αντιπυραυλική ασπίδα

Η Ρωσία μπορεί να πάρει την απόφαση να καταβάλει προληπτικό χτύπημα εναντίον στοιχείων της ευρωπαϊκής αντιπυραυλικής άμυνας σε περίπτωση όξυνσης της κατάστασης.
Αυτό δήλωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στρατηγός του στρατού Νικολάι Μακάροφ την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Διάσκεψης για την αντιπυραυλική άμυνα στη Μόσχα. «Λαμβάνοντας υπόψη τον αποσταθεροποιητικό χαρακτήρα του συστήματος της αντιπυραυλικής ασπίδας και ιδιαίτερα η δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός ατιμώρητου αφοπλιστικού χτυπήματος, η απόφαση για προληπτική χρήση των υπαρχόντων οπλικών μέσων θα ληφθεί σε περίοδο όξυνσης της κατάστασης», υπογράμμισε ο Μακάροφ.
http://greek.ruvr.ru/2012_05_03/73694866/


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.