Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ......

Κούτσα, κούτσα. Από το πρωί. Σαν τους εφιάλτες που τραβάνε την ρότα για να πιάσουν θέση στη τράπεζα ή το ταχυδρομείο από το ξημέρωμα διαπληκτιζόμενοι με τον διπλανό τους. Μπάνιο μία φορά την βδομάδα, να βρωμοκοπάει η ανάσα τους και να τσακώνονται με τον διπλανό τους, γαμώ το φελέκι τους.
Τα περήφανα γηρατειά τα τιμούμε. Δεν μπορεί να εχθρευόμαστε τον πατέρα μας, τον παππού μας, τον σεβάσμιο γηραιό κύριο που περπατάει κοντά μας και θέλει την βοήθεια μας. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.


Στην έκφραση πολιτικής κρίσης όμως, κάθε προτίμηση που βλάπτει το εθνικό συμφέρον και αντίκειται στην πρόοδο της χώρας, είναι απέναντι μας.


Τους είδαμε από το πουρνό. Κούτσα, κούτσα. Με την "μολότωφ" στο χέρι. Τον φάκελο σταυρωμένο, το κεφάλι κάτω, τα σάλια μέσα και την γλώσσα έξω από το λαχάνιασμα.


Πάνε να κάνουν το "καθήκον" τους. Έτσι νομίζουν. Για να μας καταστρέψουν για άλλη μια φορά.

makeleio
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.