Ad Code

Responsive Advertisement

Επιχείρηση Σκούπα της Cabal (THE EVENT)

Φάση 1: Συλλήψεις
-----------------------------
 
Η Cabal έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στην κοινωνία που δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται άλλο. Οι συλλήψεις της Cabal είναι το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει να γίνει. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι της "Νέας Εποχή" που αντιτίθενται σε αυτή την επιχείρηση, λέγοντας ότι η βία προκαλεί μόνο περισσότερη βία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η ενέργεια (οι συλλήψεις δηλαδή) δεν προωθεί τη βία, αλλά την προστασία των αθώων ανθρώπων από τους ψυχοπαθείς του Cabal. Κάθε μέρα που αυτό δεν συμβαίνει, 25.000 άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα εξαιτίας των ενεργειών της εν λόγω Cabal. Eπομένως, η δράση θα πρέπει να είναι άμεση και τα πάντα είναι έτοιμα για την αφαίρεση της Cabal από την κοινωνία.
 
 

Φάση 2: Εκδίκαση
----------------------------
 
Μετά τις συλλήψεις (THE EVENT), τα μέλη της Cabal (οι Ιlluminati) θα πρέπει να μεταφερθούν στις φυλακές (Στρατόπεδα FEMA) έχοντας μηδενική επαφή με τον έξω κόσμο, καθώς και μηδενική επαφή ο ένας με τον άλλον μεταξύ τους.
 
Τότε είναι που θα λάβει χώρα και η εκδίκαση τους μία διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί από όλη την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Θα είναι μια κάθαρση για τον κόσμο και μία μαζική θεραπεία για την ανθρωπότητα να δει αυτούς τους εγκληματίες που πρέπει επιτέλους να λογοδοτούν για τις πράξεις τους. Η ανθρωπότητα στο σύνολό της θα αποφασίσει τι θα συμβεί σε εκείνα τα άτομα έτσι ώστε να επιτευχθεί μία νέα ισορροπία από την αρχή.
 
Αμνηστία θα χορηγηθεί σε ορισμένα άτομα από αυτά. Αυτή θα αφορά κυρίως εκείνους που γεννήθηκαν σε οικογένειες των Illuminati και ουσιαστικά δεν είχαν καμία επιλογή αλλά να πάνε μαζί με το πρόγραμμα της οικογένειας τους ή διαφορετικά να σκοτωθούν από τις ίδιες τους τις οικογένειες. Υπάρχουν πολλές καλές ψυχές σε αυτές τις οικογένειες εκεί που θέλουν να βγούμε από αυτά τα δεσμά. Μερικές από αυτές τις ψυχές έχουν ήδη βγει και τώρα αγωνίζονται για το Φως. Πολλοί θα αποστατήσουν λίγο πριν ξεκινήσουν οι συλλήψεις. Πολλές από τις νεότερες γενιές Illuminati δεν συμφωνούσαν με το πρόγραμμα των οικογενειών τους και κάποια έχουν βοηθήσει κρυφά τις δυνάμεις Φωτός να "πολεμήσουν" την Cabal. Μετά το "ΓΕΓΟΝΟΣ" (συλλήψεις), θα προσφέρεται ψυχολογική βοήθεια σε αυτούς και θα είναι σε θέση να ενσωματωθούν και πάλι στην κοινωνία.
 
Για πολλά μέλη του Cabal, δε θα χορηγηθεί αμνηστία. Θα πρέπει να επανορθώσουν για τις πράξεις του παρελθόντος τους. Εκείνοι που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επανορθώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να αφαιρεθούν από τον πλανήτη.

 
Η εκδίκαση των Illuminati θα πρέπει να είναι μια νόμιμη διαδικασία κατά την οποία όλη η ανθρωπότητα στο σύνολό της θα συμμετέχει. Δεν θα επιτραπεί το "κυνήγι μαγισσών" δηλαδή το ξεκαθάρισμα λογαριασμών του ενός με του άλλου με άλλους τρόπους δεδομένου ότι αυτό θα στερήσει από τον κόσμο την κάθαρση και τη διαδικασία της εξισορρόπησης. Αυτό δεν θα γίνει από εκδίκηση, αλλά για να αποκατασταθεί η ισορροπία. Η εκδίκηση είναι μια παγίδα και δεν λύνει τίποτα απολύτως. Απλά θυμηθείτε τι συνέβη στην Γαλλική Επανάσταση. Μετά την εκδίκαση τους, οι μεμονωμένες πράξεις βίας εναντίον μελών της πρώην Cabal δεν θα γίνονται αποδεκτές από κανέναν και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως έγκλημα βάση του κοινού δικαίου.
 

 
Φάση 3: Ένταξη στην κοινωνία ή αποσύνθεση στο Κεντρικό Ήλιο
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
Όσοι επανορθώσουν για τις συνέπειες των προηγούμενων εγκληματιών ενεργειών τους θα ενταχθούν και πάλι στην κοινωνία. Αυτά τα άτομα δεν θα επιτρέπεται να κατέχουν οποιοδήποτε αξίωμα στη νέα κοινωνία. Οποιοσδήποτε άλλος που θα θέλει να κατέχει οποιοδήποτε αξίωμα στη νέα κοινωνία θα πρέπει να κάνει το τεστ της "ψυχικής υγείας". Το test αυτό θα καθορίζει αν θα είναι σε θέση να κατέχει το αξίωμα αυτό που επιδιώκει χωρίς να κάνει κακό στους ανθρώπους.
 
Τα περισσότερα μέλη της Cabal είναι ψυχοπαθείς - εν ολίγοις δεν είναι σε θέση να βιώνουν θετικά συναισθήματα αυτά δηλαδή που μας κάνουν ανθρώπους (αγάπη, χαρά, ευτυχία κτλ). 
 
Τα μέλη της Cabal που θα αφαιρεθούν από τον πλανήτη θα μεταφερθούν στη συνέχεια στο Γαλαξιακό Δικαστήριο και θα κριθούν ανάλογα με τον Γαλαξιακό Κώδικα, Τμήμα ΙΙΙ:
 
 
Μερικοί απ 'αυτούς θα είναι σε θέση να δεχθούν το Φως και να επανορθώσουν για τις συνέπειες των προηγούμενων ενεργειών τους. Πρώτα θα πρέπει να ληφθούν σε θαλάμους εικονικής πραγματικότητας, θαλάμους προσομοίωσης (ανασκόπηση ζωής) για να κατανοήσουν πώς αισθάνθηκαν τα θύματά τους και στη συνέχεια θα κάνουν ό, τι μπορούν για να διορθώσουν την κατάσταση. Μετά από αυτό θα πρέπει να ενσωματωθούν στην Γαλαξιακή Κοινωνία.
 
Άλλοι θα είναι ανίκανοι ή απρόθυμοι να δεχτούν το ΦΩΣ και δεν θα επανορθώσουν για τις συνέπειες των προηγούμενων ενεργειών τους. Πρόκειται για "αθεράπευτες ψυχές" και θα πρέπει να μεταφερθούν στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο για αναδιάρθρωση.
 
Οι προσωπικότητές τους και τα αποστάγματα της ψυχής τους θα καταστραφούν με τη χρήση της "Ηλεκτρικής Φωτιάς" του ήλιου σε βασικά στοιχεία. Η ηλεκτρική φωτιά του Κεντρικού Ήλιου θα διαλύσει το φυσικό τους σώμα (όχημα της ψυχής). Η εξατομικευμένη σπίθα της ψυχής τους τότε θα διαλυθεί, με όλες τις μνήμες να σβήνονται οριστικά όπως και τα ατομικά χαρακτηριστικά τους. Θα επιστρέψουν στην Πηγή και θα πρέπει να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο της εξέλιξης από την αρχή (ανακύκλωση).
 
Αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί πριν από την Πρώτη Επαφή (με τους εξωγήινους). Μετά την Πρώτη Επαφή με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία στη Γη, δεν θα υπάρχει "σκοτεινό" άτομο πουθενά στο σύμπαν.

απο εμαιλ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.