Ad Code

Responsive Advertisement

Μυστικές Κοινωνίες (Secret Societies) [Ελληνικοι υπότιτλοι] Ντοκιμαντέρ

Ένα Ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά και την δύναμη που κατέχουν, οι μυστικές κοινότητες των Μασόνων, των Ιλλουμινάτι, των "Skull and Bones" (κρανίο και οστά) κ.α.
Το ντοκιμαντέρ αυτό, ασχολείται με την εξουσία που μπορούν να ασκήσουν στις κυβερνήσεις, αυτές οι πολύ καλά οργανωμένες και απόκρυφες "αδελφότητες".

Ενα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ παραγωγής 2009 και διάρκειας 2 ωρών, που "ξεσκεπάζει" τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά αυτών των κοινωνιών και τον ρόλο τους στο πέρασμα των χρόνων..













Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.