Ad Code

Responsive Advertisement

Η αποστολή SMS των κομμάτων ακόμα κι αυτή την ώρα δεν συνιστά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας;

Νωρίς το μεσημέρι έγινε γνωστή η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας από blogs που δημοσίευαν exit poll.
Κι ας δεχτούμε ότι καλώς έγινε,αν κι έχουμε διαφορετική άποψη!
Η αποστολή μηνυμάτων (φωτό) στις 15:08 κι ενώ θέλουμε ακόμα σχεδόν 4 ώρες για να κλείσουν οι κάλπες δεν συνιστά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας;


Ρωτάμε γιατί γι' αυτές τις ομαδικές αποστολές SMS δεν είδαμε να αντιδρά η δικαιοσύνη με την ίδια ταχύτητα που ενήργησε για τα blogs.
Παρεμφερές μήνυμα εστάλη από το ίδιο κόμμα και στις 9:08 σήμερα το
πρωί!http://zeidoron.blogspot.com/2012/05/sms.html

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ :ΑΣ ΡΙΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ  ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ FACEBOOK  ΩΡΑ 5.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ,...Η ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ...ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.