Ad Code

Responsive Advertisement

Είδε Γάλλο και ... Τούρκο (!) πρέσβη ο Ε.Βενιζέλος


Συναντήσεις με τους πρέσβεις της Γαλλίας και της ... Τουρκίας είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε αρχικά με τον πρέσβη της Γαλλίας στην Αθήνα, Ζαν Λουί Κουν Ντελφόρζ (Jean-Luis Kuhn-Delforge), με τον οποίο συζήτησαν με την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη και για τις προοπτικές που υπάρχουν για τη χώρα μετά τις εκλογές.



Ακολούθησε συνάντηση με τον γνωστό σκληροπυρηνικό πρέσβη της Τουρκίας, Κερίμ Ουράς (Kerim Uras), στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή και το πώς διαμορφώνεται το τοπίο μετά τις εκλογές. Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί συναντήθηκε με τον Τούρκο πρεσβη, λίγες ημέρες μετά τις προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο με την πτήση των τουρκικών μαχητικών μέσα στο Πεδίο Βολής Άνδρου.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.