Ad Code

Responsive Advertisement

Αλβανός προκάλεσε την άμεση εκκένωση του προξενείου των ΗΠΑ στο Βερολίνο

Αλβανός προκάλεσε την άμεση εκκένωση του προξενείου των ΗΠΑ στο ΒερολίνοΣε μερική εκκένωση προχώρησε σήμερα το προξενείο των ΗΠΑ στο Βερολίνο.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας, οι αρχές εκκένωσαν νωρίτερα σήμερα τον τομέα χορήγησης βίζας του προξενείου των ΗΠΑ στο Βερολίνο μετά από περιστατικό που σημειώθηκε με υπαλλήλους του τομέα αυτού.

Οι υπάλληλοι του προξενείου των ΗΠΑ δήλωσαν ότι παρουσίασαν ξαφνικά δυσκολία στην αναπνοή, μετά την παράδοση ενός διαβατηρίου σε υπάλληλο του τμήματος από έναν άνδρα που πιστεύεται ότι είναι Αλβανός.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ένα άτομο έλαβε ιατρική φροντίδα, ενώ οι γερμανικές κάνουν λόγω για εσφαλμένο συναγερμό τονίζοντας πως "δεν εντοπίστηκε καμία απειλή".
Το περιστατικό αυτό του εσφαλμένου συναγερμού σημειώθηκε μετά την επίθεση στο αμερικανικό προξενείο της Βεγγάζης, στη Λιβύη, αυτήν την εβδομάδα, που προκάλεσε το θάνατο τεσσάρων Αμερικανών, μεταξύ των οποίων ο Αμερικανός πρεσβευτής, Κρίστοφερ Στήβενς.



aftonomi


Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή