Ad Code

Responsive Advertisement

Η ''Σφεντόντα του Δαυίδ'' ....Ξεκίνησε

Η Μεγαλύτερη Στρατιωτική  ¨ασκηση των  ΗΠΑ-Ισραήλ αρχίζει σήμερα το πρωί !

 Το Ισραήλ Κυριακή, ο Ισραηλινός Στρατός έχει οριστεί να ανοίξει την Κυριακή το πρωί μια μεγάλη στρατιωτική άσκηση από κοινού με τις αμερικανικές δυνάμεις που σταθμεύουν στην Ευρώπη. Η άσκηση AC12 ("Austere Challenge 12")

είναι η μεγαλύτερη άσκηση ποτέ μεταξύ ισραηλινών και αμερικανικών δυνάμεων.
 
Μεταξύ άλλων, η άσκηση θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη πυραύλων Patriot  και άλλα συστήματα αεράμυνας, συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας-αέρος πυραύλους αναπτυχθεί σε πολεμικά πλοία. Η άσκηση αποτελεί μέρος μιας μακροπρόθεσμης συμφωνίας μεταξύ της EUCOM (η Ηνωμένες Πολιτείες Ευρωπαϊκή Διοίκηση) και της IDF που απαιτεί συνεργασίας ασκήσεις σε ετήσια βάση.
Η άσκηση αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες, κατά τις οποίες τεχνολογία αιχμής θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά. Οι Ισραηλινοί θα  επανεξετάσουν την   (Σφεντόνα του Δαυίδ)  το αντιπυραυλικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.
Οι προετοιμασίες για την άσκηση ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, και δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή....λένε . Πηγή του IDF εξήγησε ότι η άσκηση δεν είναι απάντηση σε μια συγκεκριμένη απειλή, αλλά ένα γενικό σενάριο και ευρεία περιφερειακή τάσεις. «Το σενάριο θα επικεντρωθεί σε πολλές περιοχές και ο στόχος του θα είναι να μάθετε πώς να ασχοληθεί με διάφορες απειλές στην περιοχή", δήλωσε η πηγή.
Η κοινή άσκηση θα επικεντρωθεί στην αμυντική ελιγμούς, όχι σε επιθετικές ενέργειες, και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των απειλών κατά του Ισραήλ - όπως ρουκέτες, οβίδες, και τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μεγάλου βεληνεκούς βαλλιστικών πυραύλων,  εκπρόσωπος του IDF δήλωσε !

veteranos

Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή