Ad Code

Responsive Advertisement

Αρχίσαμε... Εξέγερση και συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και λαθρομεταναστών στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής... 4 τραυματίες αστυνομικοί...!!!

Οι περίπου 500 μετανάστες, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού τους, έβαλαν φωτιά σε στρώματα διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους.

Τέσσερις ήταν τελικά οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής με μετανάστες, στη Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, ενώ η αστυνομία προχώρησε και σε 50 συλλήψεις μεταναστών.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι, όταν οι μετανάστες που φιλοξενούνται στη Σχολή εξεγέρθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στους κοιτώνες και βάζοντας φωτιές σε στρώματα.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα σίδερα που ξήλωσαν από τα κρεβάτια, τις πόρτες και τα παράθυρα των κοιτώνων, συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς, οι οποίοι και έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να καταστείλουν την εξέγερση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία και οι μετανάστες έχουν επιστρέψει στους κοιτώνες. enikos.gr

stoxos.gr


http://elnewsgr.blogspot.com/2012/11/4.html#ixzz2D4rl4vEV





Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή