Ad Code

Responsive Advertisement

Έρευνα WorldJudge2012: Εξωγήινοι Οργανισμοί 2.

Αφορμή για να γράψω αυτό το άρθρο ήταν η προηγούμενη ανάρτηση "Ο Γητευτής των UFOs".  Όπως θα είδατε στο βίντεο, η περιγραφή που έδωσε ο μάρτυρας ήταν, το αντικείμενο που είδε έμοιαζε σαν JellyFish που μεταφράζεται στα Ελληνικά "Μέδουσα".  Έχω γράψει κατά καιρούς πολλά άρθρα στο worldjudge2012  αποτυπώνοντας την εμμονή μου για εξωγήινους οργανισμούς που μπαινοβγαίνουν στην ατμόσφαιρα μας.  
Ίσως κάποιοι απ'αυτούς να "έπεσαν" στην θάλασσα, να μεταλλάχτηκαν και να ζουν στα βάθη των Ωκεανών.  Ίσως, κάποιους κοντινούς συγγενείς τους, να έχουμε αντικρίσει σε κάποια παραλία ξεβρασμένους ή να κολυμπάνε από κάτω μας. Ίσως απ'την άλλη να επιβιώνουν με τρόπο που δεν γνωρίζουμε ακόμα, μεταλλάσοντας το DNA τους κατά βούληση, προκειμένου να προσαρμόζονται στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ίσως η ταινία πρόδρομος "The Abyss" έδειχνε τον δρόμο που πρέπει να διαβούν οι σύγχρονοι επιστήμονες και εξερευνητές. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε λίγο την έρευνα του Trevor James Constable:
Aνακάλυψε όταν 
“το υπέρυθρο φιλμ εκτεθεί μεταξύ της αυγής και της ανατολής του ηλίου σε ξερό κλίμα, συχνά, εμφανίζονται αόρατα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών που είναι ζωντανά και περνάνε μέσα από την ατμόσφαιρα”
Εκτός από  συμβατικούς δίσκους και διαστημόπλοια απεικονίστηκαν στο φιλμ  και εκπληκτικές 
αμοιβαδοειδείς μορφές ζωής. (περισσότερα ΕΔΩ).

Θυμηθείτε τα άγνωστα αντικείμενα που εμφανίστηκαν στην Αργεντινή (κλικ) και στο Μεξικό (κλικ).


Όλα αυτά για κάποιους είναι συνωμοσίες όμως κοιτάξτε και λίγο που προσανατολίζονται οι  έρευνες της NASA και των Ρώσων: "
Ψάρια θα πετάξουν στο Διάστημα (κλικ)"

Μην περιμένετε επίσημες ανακοινώσεις, τα συμπεράσματα θα τα βγάζετε στα ψιλά γράμματα. 


Μην ξεχνάτε ότι η εξέλιξη της ζωής προήλθε από την θάλασσα. Μήπως η θάλασσα ήταν ο ενδιάμεσος προορισμός;




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

πηγη

Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή