Ad Code

Responsive Advertisement

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΜΟΡΣΙ : ΑΡΡΩΣΤΗΜΈΝΑ ΜΥΑΛΆ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ..

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

Διαβάσαμε σήμερα στο Πρώτο Θέμα το άρθρο για τον νέο ηγέτη του οποίου το προφίλ φιάχνει με έξυπνο τρόπο η CIA..


Μοχάμεντ Μόρσι: Ποιος είναι ο «νέος Φαραώ της Αιγύπτου»



Είναι μετριοπαθής ισλαμιστής,  αμερικανοσπουδαγμένος, έχει αποκαλέσει «βρικόλακες» και «δολοφόνους» τους Ισραηλινούς και προεκλογικά έχει υποσχεθεί στον αιγυπτιακό λαό λαγούς.. με πετραχήλια .


( ΕΑΥ: Ο δικός μας  ήταν σοσιαλιστής  αμερικανοσπουδαγμένος και αυτός  αποκαλούσε φονιάδες των λαών τους Αμερικάνους, έλεγε έξω οι βάσεις του θανάτου, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και κάτι τέτοια φιλολαϊκά συνθήματα  και προεκλογικά  και αυτός είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό λαγούς.. με πετραχήλια !!! )

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου , Μοχάμεντ Μόρσι , ο οποίος προέρχεται από τους κόλπους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις διαμεσολαβητικές προσπάθειες για την επίτευξη εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας.

( EAY: Ο δικός μας  ήταν αδερφός του Αραφάτ, και μεσολαβούσε σε κάθε κρίση.. Τα είχε καλά με όλο τον αραβικό κόσμο.. Μέχρι για εμπόριο όπλων τον κατηγορούσαν!!! )

Έλαβε  τα εύσημα από την διεθνή κοινότητα για το πυροσβεστικό ρόλο του στην επικίνδυνη κλιμάκωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, ο Μόρσι εξέδωσε προεδρικό διάταγμα ενισχύοντας τις εξουσίες του γεγονός που εξόργισε την αιγυπτιακή αντιπολίτευση.  

(ΕΑΥ:  ο δικός μας βραβεύτηκε από το Ίδρυμα “Beyond War” για την συμβολή του στην «Πρωτοβουλία των Έξι για την Ειρήνη και τον Αφοπλισμό» )

Για το «νέο Φαραώ της Αιγύπτου» κάνουν λόγο τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλώντας τους πολίτες της χώρας να ξεσηκωθούν.

( Τα ίδια και οι δικοί μας αλλά ο λαός δεν άκουγε !!! ήταν γλυκά τα λεφτά ιδίως αν ήταν από  επιδοτήσεις και δάνεια !!!)

Ο 60χρονος Μόρσι έχει σπουδάσει μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου. Στη συνέχεια μετέβη στις ΗΠΑ όπου ολοκλήρωσε τη διδακτορικό του.
Πριν από τριάντα χρόνια προσχώρησε στο ισλαμικό κίνημα όπου και έκανε καριέρα. Ξεκίνησε από την Μουσουλμανική Αδελφότητα και εν συνεχεία έγινε ανεξάρτητος βουλευτής στο αιγυπτιακό κοινοβούλιο.
Το 2005 ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Την ίδια χρονιά φυλακίστηκε για επτά μήνες με την κατηγορία της νοθείας των βουλευτικών εκλογών.
Μετά την ανατροπή του Χόσνι  Μουμπάρακ, ανέλαβε τα ηνία του ισλαμικού κόμματος για την «Ελευθερία και την Ισότητα».
Σήμερα είναι επικεφαλής της πολιτικής πτέρυγας των Αδελφών Μουσουλμάνων «Ελευθερία και Ισότητα» αντικαθιστώντας τον πρώτο υποψήφιο Χαιράτ Ελ ΣΑτέρ, ο οποίος κρίθηκε ακατάλληλος να θέσει υποψηφιότητα.

( ΕΑΥ: Πω πω ομοιότητες !!! και ο δικός μας είχε εξοριστεί , η τέλεια βιτρίνα.. μόνο που αποδεικνύεται πως η ίδρυση του κόμματος του χρηματοδοτήθηκε από την CIA και τους Ροκφέλερ και ο βαθύτερος στόχος ήταν η διάλυση της χώρας . Η αμερικανοεβραία γυναίκα του δε έφερε και την επανάσταση στο φεμινιστικό κίνημα , αυτό που διέλυσε την δεμένη μέχρι τότε ελληνική οικογένεια)

Σύμφωνα με το «Σχέδιο  Αναγέννησης» που είχε εξαγγείλει προεκλογικά, θα ενισχύσει σημαντικά τον ιδιωτικό τομέα ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να τονωθεί η ανάπτυξη.
Επιπλέον, υποστηρίζει ότι θα περιορίσει το ρόλο του κράτους στις βασικές υπηρεσίες , κυρίως την εκπαίδευση, την ασφάλεια, την στέγαση , τις οικονομικές υποδομές και την υγεία.
Τέλος, υπόσχεται να ακυρώσει τα μικρά χρέη των αγροτών και να διπλασιάσει τον αριθμό των Αιγυπτίων που δικαιούνται επιδόματα σε τρία εκατομμύρια.

Το μότο του: «Το Ισλάμ είναι η λύση».

( ΕΑΥ: Ο δικός μας έκλεισε όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφάρμοσε το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και με το “Τσοβόλα δώστα όλα”  μοίρασε τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γέμισε την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). Με την μέθοδο των επιδοτήσεων προέτρεψε τους αγρότες να παρατήσουν σιγά σιγά τις καλλιέργειες τους..
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Το μότο του;;;;;  «Η Ελλάδα ανήκει  στους ‘Ελληνες ».  


Μα φυσικά μιλάμε για τον Αντρέα Μινέικο Παπανδρέου τον λαοπλάνο ηγέτη, αυτόν που υπερχρέωσε τη χώρα και ξεκίνησε το ξεπούλημα μας στους εβραίους..



Τα ίδια θα γίνουν και στην Αίγυπτο καθώς η συνταγή είναι ίδια, δοκιμασμένη πετυχημένη με σίγουρα αποτελέσματα..
Στην αρχή μοιράζουμε λεφτά για να αρχίσουν να καταναλώνουν οι λιτοδίαιτοι και ολιγαρκείς Αιγύπτιοι, μετά απελευθερώνουμε τα δάνεια και τους προτρέπουμε να ξοδέψουν χωρίς όρια, και όταν δεν θα μπορούν να σηκώσουν κεφάλι από τα χρέη , τότε ερχόμαστε και τους παίρνουμε για ένα κομμάτι ψωμί όλα τους τα υπάρχοντα μαζί με την περηφάνια τους και την αξιοπρέπειά τους..

από ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? ),




Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή