Ad Code

Responsive Advertisement

Το Πείραμα Του Μαλάκα!!

Πολλές φορές στην επιστήμη κάνοντας διάφορα πειράματα για κάποιο λόγο καταλήγεις σε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα και κατά κύριο λόγο σε διαφορετικές ανακαλύψεις.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι εσκεμμένα κάναμε κάποιο πείραμα ,απλά η διάθεση μας να ενημερώσουμε με ανοικτή καρδια μας οδήγησε σε συγκεκριμένους τρόπους αφήγησης !!! πράγμα που με την σειρά του οδήγησε πολλούς από εσάς σε συγκεκριμένη αντίδραση !! 

Έτσι λοιπόν και αναλύοντας τα σχόλια σας καταλήξαμε σε ένα ένα νέο πείραμα που έβγαλε φανταστικά αποτελέσματα τόσο φανταστικά που ούτε και εσείς που σχολιάζετε με ύβρεις και ειρωνεία δεν πήρατε χαμπάρι!! Το 2010 μας κάλεσε εισαγγελέας γιατί απαρτίσαμε ένα γραμμα από ένα "φανοποιό" που έλεγε από ότι μάθαμε μετα ότι "ψευδώς" θα είχαμε χρεοκοπία τον Μάρτιο εκείνης της εποχής!! Βέβαια για το αν νομικά έχουμε από τότε πτωχεύσει η όχι υπάρχει μεγάλη άλλη συζήτηση!! 


Μέχρι τότε λοιπόν ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι που σήμερα μας λέτε ότι πέφτουμε έξω στην "προφητικές" ημερομηνίες για πτώχευση πιστεύατε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ πτώχευση. ΣΗΜΕΡΑ πιστεύεται ότι θα υπάρξει πτώχευση αλλά δεν γνωρίζεται πότε!! Τι άλλαξε λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα? Είχατε καμιά νέα πληροφορία .?...Γιατί ξεχάσατε ότι κάποιοι τότε τρελοί σας είπαν αυτή την πληροφορία ?Και τότε βρίζατε και τώρα βρίζετε μόνο που τώρα αποδεχτήκατε το ένα σκέλος!! ..

Την ίδια χρονική περίοδο αναφέραμε ότι ο παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος! Ζητήσαμε σε όλους να κάνουν αποθήκευση ,λαμβάνουμε σχόλια ειρωνείας ότι αν από το δέκα είχε ξεκινήσει κάποιος αποθήκευση σήμερα θα είχαν όλα χαλάσει!!(Γελάμε με αυτά τα παιδιάστικα που γράφετε ) Πόσο λάθος πληροροφορια ο εγωισμός σας οδηγεί να μοιράζετε γύρω σας κύριοι σχολιαστές? Γνωρίζετε πόσο κακό θα έχετε κάνει λόγω εγωισμού ,η προδοσίας αν έχουμε δίκιο? Πόσους θα πάρετε στο λαιμό σας προσπαθώντας από οποιοδήποτε κόμπλεξ να σβήσετε την ειλικρίνεια μας? Ας μιλήσουμε λοιπόν τώρα για το πείραμα του Μαλάκα!

Μαλάκας για δέμας ει ναι αυτός που του λες θα γίνει σεισμός στις δυο , γίνονται προσεισμοι στις δυο και ο κεντρικός γίνεται στις τρεις και αυτός φωνάζει πάλι λάθος κάνατε!!

Μαλάκας για εμάς είναι αυτός που αναζητεί απεγνωσμένα μέσα στην ανασφάλεια του χρονικό περιθώριο ,ενώ όλοι οι επαγγελματίες "προφήτες" χρησιμοποίησαν την αλληγορία και την μέθοδο των χρησμών με την διπλή έννοια ώστε να αποφύγουν τους όσους μαλάκες δεν νοούν!!!

Μαλάκας για εμάς είναι αυτός που ενώ γνωρίζει ότι ο χρόνος είναι σχετικός και κανείς δεν είναι τόσο τρελός να δίνει χρονοδιαγράμματα ,όταν τελικά βγαίνει ειρωνικά κάποιος και του τα δίνει αυτός ουρλιάζει να τος να τος είπε τότε και δεν εγινεεεε!!!

Μαλάκας για εμάς είναι αυτός που πριν δυο χρόνια είχε μια άποψη και Μέτα από δυο χρόνια σχηματισε μια νεα τελείως διαφορετική άποψη χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι στην πληροφορία του!!

Μάθατε να ακολουθείτε και να ακούτε την "γλώσσα" των στημένων ,αυτών με την ποδιτσα, αυτών που δεν τολμούν και μόνο εκ του ασφαλούς "μοιράζουν" ! Παιδιά τους είστε όσο συνεχίζετε την ίδια γραμμική σκλαβωτικη εκπαίδευση και αντίληψη ..και χειρότερο όλων υιοθέτηση της γραμμικής χθόνιας αρρωστημένης σκέψης τους. Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι η φυλακής σας!


Προσέχετε Μαλάκες όλου του ντουνιά ,αλλο η Πλάκα και άλλο η επιρροή Ζωής !!! Προσέξτε μαλάκες της Ελλάδας ,αφήστε τους συνανθρώπους σας να προετοιμαστούν και αν εμείς οι "γραφικοί" πέσουμε έξω το χειρότερο που έχει να γίνει είναι όλοι οι Έλληνες να έχουν ένα γεμάτο κελάρι και να νοιώθουν ασφαλείς...Αν όμως εμποδίσετε τους συνανθρώπους σας να ακούσουν θα έχουμε νεκρούς στις πλατείες !! Και τότε πειραματόζωο μαλάκα ...εσύ ναι εσύ εγωιστή φαύλε αυνανα θα εχεις χρεος θανατου στο σκαρι σου!! Και θα εισαι εχθρος του ειδους σου!!!

STRANGER ... ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΜΕ!!

Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή