Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗΣ, ΠΟΥ "ΔΙΑΚΙΝΗΣΕ" ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ!

Τον γνωρίζει καλά και ο συμμαθητής του στο Κολλέγιο Αθηνών, Μάκης Βορίδης!
ΣΚΟΠΙΜΑ δεν αναφέρουν την εθνικότητα του εν λόγω επιχειρηματία, αλλά η οικογένεια Μιωνή είναι πασίγνωστη στην Ελλάδα και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό!
Βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία, τον πατέρα του εμπλεκόμενου στην υπόθεση, Χαήμ Βίκτωρ Μιωνή (με τη σύζυγό του Βίντα δίπλα του) να βραβεύεται (!!!) από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Σιμόν Πέρες με το βραβείο Yakir Keren Hayesod, για την προσφορά τους στον Εβραϊσμό! Η τελετή έγινε στο Μουσείο του Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα!

Υπενθυμίζουμε πως ο Σάμπυ έχει μετακομίσει στο Τελ - Αβίβ ήδη από το 2006, ενώ δεν μας προξενεί καμία έκπληξη η...συνεργασία του με την Μάργκαρετ - Τσαντ Παπανδρέου, αφού κι εκείνη είναι Πολωνοεβραία!

Βλέπετε πόσο...ωραία συνεργάζονται μεταξύ τους όλοι αυτοί οι "Έλληνες Εβραίοι"; Πάντα με μοναδικό σκοπό το...συμφέρον της Ελλάδας, φυσικά...!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ, Ο Σάμπυ Μιωνής είχε παρουσιαστεί στον ΑΝΤ1 πριν από 2 χρόνια περίπου ως Εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού!!! Ιδού και το σχετικό βίντεο εδώ


Σας φρεσκάραμε καθόλου τη μνήμη, παπαγαλάκια των ΜΜΕ; Για να δούμε, θα πείτε την αλήθεια για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος;

Επίσης, Μάκη Βορίδη, είναι αλήθεια πως με τον συγκεκριμένο είσασταν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών;;;


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4495.html
Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή