Ad Code

Responsive Advertisement

Τρία προς ένα .Τώρα η σειρά της Ευρώπης ! Τικ Τακ Τικ Τακ


Την πιάσαμε την τριπλή στο Αμερικα ,μονοκούκι παίχτηκε το ημίχρονο τελικό!!

Η Αλαμπάμα λαμπάδιασε σημειώνοντας το αποτέλεσμα τρία!

Και επειδή ίσως να μην θυμάστε το forecast του Άρη Ιχθυ Συνωμοσιολογου να σας το θυμίσω ... Όταν θέλω θα ξυπνάς κι όταν θέλω θα κοιμάσαι !!!

Κάτσε να καλέσω στο πεδίο , Ελααα ΑΡΗ , ΜΕ ΑΚΟΥΣ.... ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!

ΑΚΟΥΕΙ ,ΑΚΟΥΕΙ.... ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ......ΦΦΧΦΧΦ ....ΚΑΙ ΟΤΙ....ΖΖΖΦΧΧ ....χμ ναι λοιπόν τώρα ήρθε και το τρίτο , τώρα τα μάτια μας ας στρέψουν στην Ευρώπη οι δορυφόροι του gangnam style χορεύουν και στην γηραιά , το κάλεσμα για γεγονός φόβου έγινε ήδη και όλοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την πρώτη νότα του μΑΕστρου τους Φιμπονατσι ......ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΕΙΕΙΣΣΣΣ!!


Τώρα λοιπόν αναμένουμε Ευρώπη άλλα αμα δεν σας πειράξω λίγο ...εσάς τους περίεργους θα σκάσω....τι έγινε ρε παλικάρια και άλλος προφήτης προέκυψε?

Και ο Άρης προφήτης τελικα?

...Εγώ θα το παίξω άσσο το στανταρακι πια με τον Άρη ...και πάμε για ταμείο!

Εσείς συνεχίστε να κοιτάτε την γραμμική σας εκπαιδευση να σας μαστιγώνει .... και να χρησιμοποιήσω καποιες ατακες από τα σχολια σας ...The musterbation goes cloud !!

Αααα ξέχασα ...ο δορυφόρος kms3-2 όταν έγινε το καμπουμ στο Τέξας ήταν ακριβώς από πάνω...και ζοοοοπ ήρθε αυτό το γρήγορο και μπουουμ! Μάντεψε που ήταν όταν λαμπάδιασε η Αλαμπάμα....τι? ελααααα? Άρχισες να ξυπνάς πασά μου????

Stranger ...Καλά που υπάρχει και ο Άρης και δεν κοιτάει μόνο εμένα το θεριό!!