Ad Code

Responsive Advertisement

Όταν το clopy paste της επικοινωνίας δημιουργεί ΗΓΕΤΕΣ - Όταν οι αργυροί νάνοι μιμούνται τους αφυπνισμενους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Το μήνυμα αυτό γράφηκε από τον Αχιλλέα στις Στις10/11/2011 10:33:00 μ.μ. Με τίτλο Κήρυξη Πολέμου -Μήνυμα από τον Αχιλλέα.

Μετά το μήνυμα του Αχιλλέα έρχεται το απο κατω το μήνυμα του αργυρού νάνου -Αρτέμη Σωρρα που βρηκαμε σημερα στο ΦΒ για να "αφυπνίσει" και να ενώσει τους Έλληνες που τον ακολουθούν!! Οι οποίοι ρωτούν συνέχεια ....έχεις ποτέ ξανακούσει κανένα να τα λεει αυτά? Έχετε δει ποτε πουθενά αλλού αυτή την πληροφορία? Τα έχει πει κανείς ποτέ τόσο χύμα? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Δεν σεβαστήκατε την ανθρώπινη ζωή !

Δημιουργήσατε πολέμους και τρομοκρατίες για να εξαθλιώσετε τις ελευθερίες του ανθρώπου μέσα από τους στημένους νόμους σας ! Κατασκευάσατε ανταλλακτικά συστήματα και τα υποστηρίξατε με σχεδιασμούς και κανόνες έτσι ώστε να απομυζήσετε τον χρόνο των ανθρώπων με στόχο τον απόλυτο έλεγχο και την σκλαβιά του !

Δημιουργήσατε ολόκληρα κράτη που ζουν στο καθεστώς της πείνας μόνο και μόνο για να μπορείτε να κάνετε άνετα τις εξορύξεις σας! Κάθε 5 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένα παιδί από πεινά η δίψα για να μπορείτε εσείς να συνεχίζετε να σχεδιάζετε τα ολοκληρωτικά σχέδια αφανισμού μας!Όλα αυτά σίγουρα δεν μπορούν να σας ονομάζουν ανθρώπους παρά ερπετά!

Εκπαιδευτήκατε από τα μικρά σας χρόνια σε μια παιδεία που σας έκανε να πιστεύετε ότι ανήκετε σε μια διαφορετική φυλή από αυτή των συνανθρώπων σας , μια παιδεία που σας έμαθε να μισείτε συγκεκριμένες φυλές ,μαι παιδεία που σας έπεισε να περιμένετε τους δικούς σας επουράνιους πατέρες καθιστώντας σας κληρονόμους και παιδιά θεών!

Άλλα αυτό είναι απλά μια πίστη σας και τίποτα παραπάνω! Πιστεύετε ότι έχοντας εκμεταλλευτεί των φόβο τον ανθρώπων και την ανασφάλεια του έχετε πετύχει την απόλυτη στεγανότητα στην κλίκα σας! Πιστεύετε ότι κανείς δεν μπορεί πια να σας νικήσει μιας και ελέγξατε την πληροφορία ,την ιστορία, την παιδεία και την πίστη μας!

Πιστεύετε ότι οι αγορασμένοι από εσάς δωσίλογοι και λάτρεις του Μαμωνάς σας άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να σας εκθέσουν , ότι τους ελέγχετε απόλυτα! Πιστεύετε ότι όσο μπορείτε και ελέγχετε την προπαγάνδα σας κάνεις δεν θα μπορέσει να σας κάνει κακό! Άλλα η πίστη είναι μακριά από την γνώση , την γνώση που μπορείς να την γευτείς πια και όχι να την σκεφθείς!

Γνωρίζω ότι θα με πολεμήσετε με όλους τους δυνατούς γνωστούς και άγνωστους τρόπους.

Γνωρίζω οτι θα χρησιμοποιήσετε τα εντεταλμένα υπαλληλακια σας που τους έχετε χρίση αυθεντίες στο υποσυνείδητο των συνανθρώπων μου ,χρησιμοποιώντας λάσπη , αρνητικό προφιλ και προπαγάνδα! Γνωρίζω ότι θα δημιουργήσετε προβλήματα μέχρι να λυγίσω και να σταματήσω, μέχρι να αιμορραγήσω η να χάσω οποιαδήποτε ψυχική δύναμη!

Γνωρίζω ότι αν δεν σας βγει με αυτούς τους κλασικούς τρόπους η αναχαίτιση μου θα προσπαθήσετε να με εξαγοράσετε , να με κάνετε συνεργάτης σας.Γνωρίζω ότι το αμέσως επόμενο βήμα σας θα είναι ο φόβος,η απειλή , η αποξένωση η στέρηση του χρόνου μου σε αυτή την σφαίρα . Άλλα το πρόβλημα σας δεν είναι ποσά γνωρίζω εγώ άλλα πόσα δεν γνωρίζετε εσείς!

Σας κηρύττω τον πόλεμο εχθροί της ανθρωπότητας και το υπογράφω με το όνομα Αχιλλέας! Και από σήμερα δεν θα μπορείτε πια να κοιμάστε ήσυχοι.

Δεν θα μπορείτε να γνωρίζετε που είμαι , ποιος είμαι , πόσοι είμαι , που υπάρχω , τι ενεργώ..Γιατί απλά ποτέ δεν θα γνωρίζετε αν ο Αχιλλέας είναι ταυτόχρονα και ο Κανένας ..ο πολυμήχανος Οδησσεύς που εισχώρησε στο σύστημα σας με ένα νέο δούρειο ίππο!!

Για όσες μαύρες "Υλικές" πέτρες βλέπετε δίπλα σας δεν θα γνωρίζετε πόσες πέτρες φύτεψα στην καρδιά και στο μυαλό τον ανθρώπων! Για όσες στημένες επαναστάσεις φέρετε δεν θα γνωρίζετε ποτέ σε πόσες θα συμμετέχω και εγώ σβήνοντας συνέχεια τα σχέδια σας!

Για όσους ανώνυμους με μάσκα δημιουργείτε τόσους και άγνωστο άλλους πόσους με όνομα και επώνυμο που θα δηλώνουν ΑΧΙΛΛΕΑΣ δεν θα γνωρίζετε!

Για όσους νέους εντεταλμένους σε media , σε οργανώσεις , σε δήμους, σε δικαστήρια φτιάχνετε ποτέ ξανά δεν θα γνωρίζετε αν οι ίδιοι δεν έχουν μαύρη πέτρα στην καρδιά τους!

Ακόμα και για αυτούς που σήμερα εμπιστεύεστε δεν θα μπορείτε να γνωρίζετε πια αν επηρεάστηκαν από τον ίο μου!Γνωρίζω ότι το γνωρίζετε ότι χάσατε αυτόν τον πόλεμο ..η δουλειά μου είναι να το υπενθυμίζω σε όλους!. Για όλα όσα μέχρι σήμερα κάνατε στην ανθρωπότητα θα τιμωρηθείτε , με το ίδιο νόμισμα σας και από τους ίδιους σας τους νόμους! Η αντίστροφη μέτρηση μας σήμερα έληξε !!

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ

http://sxedio-achilleas.socialgo.com/

Αρτέμης Σώρρας

ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ......

ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΛΙΩΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΗ, ΘΑΛΛΑΣΕΣ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΡΠ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ Κ.Α. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣGREEN PEACE,WWF,UNICEF,OIKOΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GAY ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗ ''ΓΝΩΣΗ''ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΣΚΩΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΟΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΕΛΑΔΑΡΙΔΕΣ ΜΠΑΟΥΕΡ,Ε ΜΠΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ(ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΣΤΑ).

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ.

ΩΣΤΟΣΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.ΕΝΑΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΓΩ,Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ.

STRANGER ...Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ , ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΕΔΙΟ , ΠΟΛΥΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΜΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ... ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ...ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΓΥΡΕ ΝΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ... ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ...ΑΠΛΑ ΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ...!!