Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;

Μάκη,

δεν καταλαβαίνω. Τι εννοείς με το ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;

Τι στο διάολο αποδείξεις έχεις παρουσιάσει μέχρι τώρα ρε απένταρε αλήτη; Όλο λες ότι μας τα έχεις δείξει όλα και τίποτα δεν μας έδειξες.

Τι άλλο γράφεις; ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Ένας χρόνος πέρασε από τότε που έσκασες μύτη με τα κωλόχαρτα του Wozny και ακόμη στις υποσχέσεις είσαι; Από μόνος σου εδώ ομολογείς ότι δεν μας έχεις δείξει τίποτα. Τι περιμένεις; Να πετύχει η κομπίνα και μετά να εξαφανιστείς; Ξέχασε το φιλαράκι. Είσαι πεθαμένος.

Δεν έχεις παρουσιάσει τίποτα εκτός από τον κινέζο "πρέσβη" και αυτό παρακάτω, και μάλιστα κατά λάθος από βλακεία σας. Εδώ το καρέ:

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/artemhs-swrras-giati-den-zhtate-apo-kanenan-apodeixeis-opws-zhta.html

Βλέπεις τον υπογραμμισμένο αριθμό; Τώρα κοίτα τον αριθμό του κωλόχαρτου από κάτω:

2012-1000-SLW-0010-0541, Stephen Louis Wozny, Red Panther Limited. Τα παρουσιάζω εγώ για σένα. Για πάρτη σου Μάκη μου.

Και πες μου τώρα ρε αλήτη: Είναι η δεν είναι αυτό ένα από τα "ομόλογα" σου; Απάντησε στον Ελληνικό λαό. Είναι η δεν είναι τα "ομόλογα" σου τα IBOE του Stephen Louis Wozny; Απάντησε στον Ελληνικό λαό ρε αλήτη.

Για τι μας πέρασες εμάς τους Έλληνες ρε γύφτε; Για αμόρφωτους τριτοκοσμικούς μας πέρασες; Την Ελλάδα τι την πέρασες ρε; Για Ουγκάντα; Για τόσο βλάκες μας πέρασες ακόμη και επάνω στον πόνο μας; Και πάτε εσύ, ο Wozny και οι τούρκοι συνεργοί σας να μας εξαπατήσετε; E ρε αλήτη; E ρε προδότη;

Τι άλλο γράφεις; ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ

Εσύ επιτέθηκες πρώτα Μάκη. Με την απόπειρα εξαπάτησης του Ελληνικού λαού. Με τα ψέματα σου. Με το "λεφτά υπάρχουν." Αλλά δεν περίμενες να βρείς Έλληνες πατριώτες στις επάλξεις. Μοιραίο το λάθος σου Μάκη.

Τι άλλο γράφεις; Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ

Φιλαράκι, σβήνεις. Και εσύ και η END σου. Αντεπίθεση από τον Κορυδαλλό θα κάνεις; Πως σου είχε γράψει παλιά ο Τάκης Θεόδωρου; "Θα μείνεις έγκυος Μάκη μου. Και πολύ φοβάμαι ότι το παιδί θα βγει μαύρο."

Τώρα Μάκη. Ότι χαρτί έχεις παίξ' το τώρα.

Δεν σου έμεινε τίποτα Μάκη. Δεν έχεις όπλα για επίθεση Μάκη. Σε ξεβράκωσα. Ο γύφτος είναι γυμνός.

Είσαι ένας γύφτος πεμπτοφαλαγγίτης απατεώνας και σε ξεβράκωσε ένας Πόντιος Έλληνας πατριώτης. Είσαι τελειωμένος Μάκη μου. Το μόνο που έμεινε τώρα για σένα είναι η χαριστική βολή.

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ. Από τα σκλαβωμένα Κοτύωρα του Πόντου.

ΥΓ. Χαιρετισμούς στον Aaron Herbert Stein, η αλλιώς "μεγαλοτραπεζίτη" Διαμαντόπουλο όπως και μας τον παρουσιάζεις.