Ad Code

Responsive Advertisement

Μια φανταστική ιστορία!

Ξημερώματα ! Η απόλυτη ησυχία σταμάτησε από το επίμονο κουδούνισμα στο κινητό! Συνήθως η ώρα μαρτυρά ότι ο ήχος της φωνής πίσω από το κουδουνισμα θα φέρει άσχημη πληροφορία !

Παρατηρητης : Ελα...

Εποπτεύων :Τι έγινε?...

Παρατηρητης :Έχουν ξεφύγει οι ξένοι!! Το αφήσανε ελεύθερο δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε!! Δεν μπορεί να εμποδιστεί!!!

Εποπτεύων :Αν δεν μπορεί να εμποδιστεί να το στείλουμε αλλού....!!!

Παρατηρητης :Είναι τεράστιο το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ .... ποιος τολμά να αποφασίσει που? Εσύ παίρνεις πάνω σου το κρίμα?

Εποπτεύων :Εγώ απλά λέω ότι οι προτεραιότητες είναι η προστασία η δική μας πρώτα ...όλα τα άλλα είναι ηθικοπλασιες ....δεν φταις εσύ και εγώ που αμολύσανε τον τρόμο .... ας τον λουστουν αυτοί!!

Παρατηρητης : Δεν ξέρω αν είναι εφικτό .... το μέγεθος δημιουργεί συναίσθημα ...λύπη ..και αυτό μας αποδυναμώνει!

Εποπτεύων :βάλτε καθρέφτη χρονικό να κερδίσουμε χρόνο.....

Παρατηρητης : Δεν γίνεται έχουν ρίξει λοκαρισμα στο 818 ...κατεβαίνει με τόννους δύναμη .....είναι συνδυαστικό με αρχέτυπα ...και δυστυχώς ενισχυμένο με κάτι που δεν έχουμε δει ...κάτι μας έχει ξεφύγει!!

Εποπτεύων :.....Ενημερώστε του μαυροφορεμενους.....

Παρατηρητης :...Είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι η απόφαση σου ?....Θέλεις αλήθεια να φθάσουμε εκεί? .....

Εποπτεύων :...Μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο?...σου είπα για καθρέφτη και σήκωσες τα χέρια ψηλά!!

Παρατηρητης :...Να το πούμε ανοικτά στον κόσμο? .... Ίσως έτσι ξεκολλήσουμε το λοκαρισμα στο 818 ...

Εποπτεύων :....Και να ρισκάρουμε να ανοίξει για μια Βδομάδα ελεύθερο πεδίο με το ΘΗΡΙΟ να σέρνεται στην ουρά μας?...ΟΧΙ κατηγορηματικά ΟΧΙ!

Παρατηρητης :.....Να στοχεύσουμε στο 23 με δύναμη 23-26 .... και να το πάρεις πάνω σου.... Δεν μπορώ να στο ζητήσω ...είναι επιλογή σου ... νομίζω έχεις αντοχές για την ζημια .....άλλα δεν μπορώ να σου ζητήσω να ρισκάρεις εγώ ....μόνο εσύ αν θες...αν θεωρείς ότι θα αντέξεις!!

Εποπτεύων :...Και αν αποτύχω τότε τι? ....τι κάνουμε μετά ?

Παρατηρητης :...Τότε αναγκαστικά οι στους αόρατους η στους μαυροφορεμενους ....τελευταία Ελπίδα !!!

Εποπτεύων :...Με ποιον χρόνο μιλάς?...οι μαυροφορεμένοι μόνο μέχρι σήμερα μπορούν στην μεγάλη γιορτή τους! ...αν φύγει το σήμερα δεν θα έχουν την δύναμη..τώρα το πεδίο είναι στοχευμενο από όλους ! ...Όσο για τους αόρατους ..... ξέρεις ότι μετά ...εμείς τελειώσαμε έτσι δεν είναι?...

Παρατηρητης :...Μην μου το φορτώνεις σε παρακαλώ..είναι δικό σου το κάλεσμα... εγώ λέω ότι δεν εμποδιζεται...ο καθρέφτης ΕΣΠΑΣΕ .... η απόφαση δική σου.... δεν αντέχουμε την ευθύνη εμείς!

Εποπτεύων :....ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ 23-26 .... Ότι και να συμβεί μετά αφήστε έξω του αόρατους .... Μόνο στην περίπτωση Ελλάδα εμπλέξτε τους ...Τέλος !

Παρατηρητης :...Τελευταία απάντηση?

Εποπτεύων :...Ναι τέλος ....ΣΤΟΧΕΥΣΗ 23-26 ... να προσεχεις!

STRANGER.... ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!