Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ;


Ουάσιγκτον 16 Σεπτεμβρίου.

Στην ναυτική βάση γίνεται ένα ακόμα συμβάν παρόμοιο με προηγούμενα που έχουν συνηθίσει πλέον οι Αμερικάνοι. Κάποιος σκότωσε 12 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 4.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Η ώρα είναι 8.20 ξημερώματα Δευτέρας και ο Aaron Alexis βρίσκεται στην ναυτική βάση όπου δουλεύει.

Ποιος είναι ο Aaron?

Ο Ααρον ήταν 34 χρονών πρώην έφεδρος του Ναυτικού, από τη Νέα Υόρκη και υπηρέτησε ως πλήρους απασχόλησης έφεδρος στο Ναυτικό μεταξύ 2007 και 2011. Στο Πολεμικό Ναυτικό είχε ειδικότητα ηλεκτρολόγου αεροπορίας και εργαζόταν σε αεροσκάφη επισκευάζοντας τα ηλεκτρικά τους συστήματα.

Τελευταία εργαζόταν στην ναυτική βάση στη Ουάσιγκτον.

(http://edition.cnn.com/2013/09/16/us/navy-yard-suspects/index.html)

Τον περασμένο Αύγουστο στις 7 του μήνα ο Ααρον ενώ βρισκόταν στο Newport και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Marriot, κάλεσε την αστυνομία να παραπονεθεί ότι… κάποιοι τον ακολουθούσαν και φοβόταν ότι θα του έκαναν κακό. Ο Ααρον είπε στους αστυνομικούς ότι αυτοί είναι τρείς, 2 άντρες και 1 γυναίκα και του μιλούσαν μέσα από τοίχους, όπου και αν βρίσκεται όπου και αν πηγαίνει. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούν ειδική τεχνολογία, χαμηλής συχνότητας ELF waves και δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί. Οταν τον ρώτησαν, τι σου λένε, δεν ήθελε να απαντήσει, αλλά είπε ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι ποτέ στην ζωή του και δεν έπαιρνε ούτε παίρνει φάρμακα.

(http://www.policestateusa.com/2013/has-the-u-s-government-used-its-microwave/)

Οσο και αν αυτό σας φαίνεται περίεργο, σας θυμίζω ότι αν ψάξετε στο google για ELF waves θα βρείτε πολλά άρθρα. Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία υπάρχει….

Πάμε πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα 14 Δεκεμβρίου 2012 όπου ο δράστης στο Sandy Hook, 20 χρονος Adam Lanza, άκουγε φωνές και σκότωσε 20 παιδιά και 6 ενήλικες. Επίσης λάτρευε τον Σατανά και είχε και δική του σελίδα… περισσότερα εδώ http://www.dailymail.co.uk/news/article-2250608/Adam-Lanzas-classmate-reveals-Sandy-Hook-gunman-online-devil-worshiping-page.html

Ταξίδι στον χρόνο και φτάνουμε στις 20 Ιουλίου 2012 όπου ο James Eagan Holmes μπήκε στο Century movie theater στο Colorado και σκότωσε 12 άτομα, στην πρεμιέρα της ταινίας Batman ( Tha Dark Knight Rises) και όπου μετά από ενάμιση χρόνο ακόμα είναι στον «κόσμο του» και αναρωτιέται γιατί τον έχουν κλείσει μέσα.

3 παράξενες ιστορίες που έγιναν μέσα σε 1μιση χρόνο και σημαδεύουν την Αμερική. Αλλα δεν είναι τίποτα τόσο απλό ούτε τυχαίο. Άλλωστε τίποτε δεν είναι τυχαίο, ανεξάρτητα αν δεν μπορούμε να το συνδέσουμε ή να το καταλάβουμε.
Αυτά τα 3 συμβάντα, έχουν πολλά κοινά όπως καταλαμβάνετε και ΕΝΑ ακόμα είναι το όπλο.

Και οι 3 δράστες χρησιμοποίησαν το AR-15. (http://en.wikipedia.org/wiki/AR-15)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2421980/Washington-Naval-Yard-shooting-Aaron-Alexis-named-gunman-murdered-12-injured-15.html

Περίεργο ε??

Όπως περίεργο είναι ότι οι 2 δράστες είναι νεκροί και ο 3ος φυτό. Και οι 2 άκουγαν φωνές και ο 3ος δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια Αμερική που θέλει να περάσει νέο νόμο για την οπλοκατοχή και μια ΝΤΠ που θέλει να αλλάξει όλο τον κόσμο.

Η βαλίτσα πάει πολύ μακριά…. Εμείς σας δίνουμε τα πρώτα βήματα…

Όσοι θέλετε συνεχίζεται….

CHRIS