Ad Code

Responsive Advertisement

Stranger- Φτου ξελευτερία !



Γιατί θες ένα ηγέτη να σε οδηγήσει σε επανάσταση και δεν εύχεσαι να βρεθεί ένας ηγέτης να οδηγήσει τα κράτη σε επανάσταση;

Τα κράτη χρωστούν όχι εσύ! Τα κράτη ελέγχονται όχι εσύ! Τα κράτη νομοθετησαν και εγκλωβίστηκαν μέσα στους νόμους τους όχι εσύ!

Αρα δεν χρειάζεται έναν ηγέτη ο ανθρωπινος παράγοντας άλλα χρειάζεται έναν ηγέτη το μηχανιστικό μοντέλο του πολιτισμού μας!

Πάμε πάλι από την αρχή σαν το κρεμμύδι!

Ποιοι ελέγχουν τα κράτη ; Που χρωστάνε τα κράτη; Πως μπορείς να κάνεις το κράτος να ζητήσει την επανάσταση του;

Το κράτος ει ναι μια καλολαδωμενη μηχανή που κινηται με να μόνο κίνητρο ..το συμφέρον!

Το κράτος έχει δημιουργήσει νόμους έτσι ωστε να προστατευτεί από τα γκογιμ ...κοινός εμάς!

Το κράτος έχει ανταγωνιστές άλλα κράτη επιχειρήσεις και κάνει διεθνή μπίζνες !

Στις μπίζνες γίνονται λαμογιες , στις μπίζνες ο πιο ισχυρός ,ο πιο αδυσώπητος υποτίθεται νικα!

Το κράτος είναι απόλυτα ιεραρχικά πυραμιδικό!

Άλλα ότι και να κάνει το κράτος σαν οντότητα που είναι, πάντα μα πάντα θα εξαρτάται από τα γρανάζια του !

Τα γρανάζια είναι ο άνθρωπος και το κίνητρο του είναι ..το συμφέρον! Όπως ακριβώς είναι και στο κράτος!

Υπάρχει μια γνωστή ρήση που λέει ότι τον φιλο σου θα τον δεις (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ,ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑΣ ) όταν έρθει η ώρα των αντικρουόμενων συμφερόντων!

Ποια είναι τα συμφέροντα του Κράτους? Να παραμένει ενεργό και σε υπόσταση μιας και το κράτος είναι ένας οργανισμός που θέλει να επιβίωση ότι και να γίνει ..ακόμα και αν θυσιάσει όλα τα γρανάζια φθάνει να έχει την αντίληψη ότι θα συνεχίσει να υπάρχει!

Βέβαια γνωρίζει ότι δεν πρέπει να οδηγεί έτσι τα γρανάζια ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα στον εαυτό του ,όπως πχ ένας αθλητής γνωρίζει ότι αν τρέξει με τα χίλια στα πρώτα μέτρα μετά ο οργανισμός θα κάνει πτώση και έτσι θα χάσει την κούρσα!

Έτσι λοιπόν με το σύστημα βρασμού ,φόβου σοκ και δέους το κράτος χρησιμοποιεί απίστευτα όπλα εναντιων των γραναζιών του (αχ μανα πατρίδα) ώστε να μπορεί να επωφελείται τα μέγιστα με τα λιγότερο κόστος!

Ο άνθρωπος , ποια είναι τα συμφέροντα του ανθρώπου; Η επιβίωση του , το επίπεδο Ζώης και μόρφωσης ,η Ελευθερία του !

Μοιάζουν πολύ με αυτά του Κράτους άλλα έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο επίτευξης!

Ταυτόχρονα μπορούμε να πούμε ότι κάθε ένα από εμάς είναι ένα κράτος, η προσωπική μας Ελευθερία είναι ενα κράτος , με βάση το επίπεδο πυραμίδας που βρισκόμαστε ανήκουμε στον ιστό του Κράτους ! Ένας εργάτης ανήκει στην βάση ,ένας διευθυντής τραπέζης σε μεγαλύτερο επίπεδο κοκ ! Αρα έχουμε ένα κράτος , μετά έχουμε μερικές χιλιάδες μικρότερα κράτη , μετά μερικές εκατοντάδες μικρότερα κράτη ,μετά μερικά εκατομμύρια μικρότερα κράτη!

Θεωρητικά όλα αυτά τα κράτη θα έπρεπε να έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς ..την Ελευθερία τους

Αν αύριο ερχόμουν σπίτι σας και σας έκανα τον κήπο άνω κάτω θα με κυνηγούσα τε με καραμπίνα! θα καταπατουσα την δικής σας περιουσία , Ελευθερία κοκ!

Από την άλλη το κράτος μιας και κινείται με συγκεκριμένα συμφέροντα ,αυτά δηλαδή της επιβίωσης δεν θα το χάλαγε να έχει περάσει σε συμφωνία και κρυφά από τα από κάτω κράτη, δεσμευμένο και υπόλογο σε κάποιον άγνωστο για μας εχθρό - αφεντικό- φορέα-μεταπαικτη!

Ίσως έτσι τώρα να εξηγείτε λίγο πως γίνεται όλα τα κράτη του κόσμου να χρωστάνε κάπου άλλα και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όλου του κόσμου να χρωστάνε κάπου! Και αν όντως τα χρήματα δεν έχουν φτερά ώστε να πετάξουν έξω από τον πλανήτη τότε σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχει ένας η 100 που έχουν όλα τα λεφτά της γης ! Άλλα τα λεφτά της γης δεν υπάρχουν σε κανένα ανθρώπινο στοιχειό-πίνακα - μέτρηση-στατιστική!! Η λοιπόν χρωστάμε σε εξωγήινο η είμαστε μπλεγμένοι σε μια τεράστια απάτη εναντίων μας...όλοι μας ...όλος ο πλανήτης!

Άλλα να μην ξεφύγω στο θέμα μας πάλι...

Αν λοιπόν το μεγάλο κράτος ,κάθε μεγάλο κράτος έχει συνάψει κρυφές σχέσεις και συμφωνίες ενάντιων τον μικρότερων κρατών ..δηλαδή εμάς ,...τότε η μαμά πατρίδα όλων μας έχει προδώσει όλους!! Και εδώ θέλει προσοχή ...δεν είναι θέμα προδοσίας ενός πολιτικού ...είναι θέμα προδοσίας του ίδιου του μηχανισμού ! Δηλαδή ...αποκλείεται ένας μηχανισμός που κινείται με βάση το δικό του συμφέρον να αφήσει ποτέ να υπάρξει κάποιος ο οποίος θα ανήκει στην ιδεολογία που έχουν τα μικρά κράτη ,...πχ δημοκρατία ,Ελευθερία κοκ...άλλα θα έχει μόνο σαν βιτρίνα πάντα δικό του αχυράνθρωπο !!

Εδώ λοιπόν αν έχουμε φτάσει σωστά θα πρέπει να αναρωτηθούμε πως θα μπορούσαν τα μικρά κράτη οντότητες να απέχουν από όλο αυτό το παιχνίδι και την συνεχή εκμετάλλευση τους ..από μια μαμά πατρίδα που κάποιοι την έκαναν να είναι μια κακια μητριά;

Ποια είναι τα κοινά στοιχεία μας με το μεγάλο κράτος ;

ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Ποια δεν είναι ;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Για να μην ξεχάσουμε , αν όλα τα κράτη χρωστάνε κάπου τότε αυτός που του χρωστάνε έχει κάποιες απαιτήσεις !!

Και επειδή προφανώς η απαιτήσεις δεν θα είναι ζωγραφιστά χαρτάκια μιας και αυτα είναι το καρότο και δημιουργούνται από το τίποτα ..τότε προφανώς οι απαιτήσεις του ΜΕΓΑΛΟΥ είναι να στερηθεί και σε επίπεδο μικρών κρατών η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Έτσι το κράτος παίρνει εντολή να στερήσει σταγόνα σταγόνα Ελευθερία από το μικρο κράτος με αντίτιμο την συνέχεια ύπαρξης της εξουσίας του ! Και εμείς μέρα με την μέρα κοιτάμε το καρότο που λέγεται είτε κρίση είτε χρήμα είτε ,ειτε κόμμα ,είτε όραμα κοκ

Νομίζω ότι μέχρι ώρας σας έδειξα με ένα διαφορετικό τρόπο αυτό που γίνεται σήμερα !

Πως μπορούμε λοιπόν να κάνουμε ένα κράτος να επαναστατήσει και να θελήσει να κάνει και άλλα κράτη να επαναστατήσουν!;

Θα μπορούσε να γίνει μόνο αν τα γρανάζια αποφάσιζαν να κινήσουν ένα άλλο μηχανισμό μέσα στο ίδιο το κράτος ,έναν μηχανισμό που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την οντότητα του Κράτους!

Κοινώς να κάνουμε το κράτος να αισθανθεί περισσότερο κίνδυνο για την επιβίωση του από τα γρανάζια του παρα από την πίεση του αφεντικού του!

Το αφεντικό ζητά και φωνάζει , ο υπάλληλος μεταθέτει τις ευθύνες στους από κάτω φωνάζοντας και αυτός, οι από κάτω κάνουν το ίδιο μέχρι να φθάσει στην βάση της πυραμίδας το βάρος και αυτοί να σηκώσουν όλο το φορτίο της πρώτης εντολής!!

Κάπως έτσι δεν γίνεται σε μια εταιρία πχ? Πάντα κάποιος ποιο φιλότιμος παίρνει πανω του όλη την δουλεία και καταφέρνει να βγάλει ασπροπρόσωπους όλο το οικοδόμημα!

Ποιος θα μπορούσε να ήταν ο μηχανισμός που θα μπορούσε να νικήσει το συμφέρον ;

Η ΑΝΤΑΠΌΔΟΣΗ !

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !

Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ !

Θέλω να ακούσεις προσεκτικά μια προφητεία που θα σου δώσω αυτή την στιγμή , στο άμεσο μέλλον με περίοδο 10-15 χρόνια το μεγαλύτερο έγκλημα δεν θα είναι ο φόνος άλλα η διαδικασία της ανταλλαγής η της προσφοράς ΔΩΡΕΑΝ!

Ψάχνω λοιπόν μέσα από αυτό το άρθρο τον δικηγόρο η τον συνταγματολόγο , η τον υπεύθυνο και γνωστη περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων να με βοηθήσει να πετύχω ένα στόχο που τον γράφω σαν αίτημα παρακάτω...ο άνθρωπος που ψάχνω να με βοηθήσει θέλω να μου δείξει τα νομικά βήματα που πρέπει να κάνω ώστε να οδηγήσω την παρακάτω θέση μου στα διεθνή δικαστήρια και στα ανθρώπινα δικαιώματα!

Ονομάζομαι Νικόλαος Γκονος και γεννήθηκα στις 15/04/1969 τυχαία πάνω στον πλανήτη γη και στην χώρα Ελλάδα ! Μεγαλώνοντας και εξελίσσοντας την προσωπική μου φιλοσοφία άλλα και κουλτούρα έχω συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτισμός που από τύχη συμμετέχω είναι καθόλα καρκινικός και ασεβής για την ανθρώπινη Ζωή! Ο χρόνος μου πάνω σε αυτόν τον πλανήτη είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει άλλα σίγουρα όσο και να διαρκέσει θα νοιώθω φυλακισμένος από ένα πολιτισμό που σε τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να μπορώ να τον ακολουθήσω! Αν και μέχρι σήμερα έχω σεβαστεί κανόνες και νόμους που ποτέ η φιλοσοφία μου δεν θεώρησε ηθικούς παραμένω φυλακισμένος !

Ζητώ την Ελευθερία μου ,ζητώ από τον ανθρώπινο πολιτισμό να μου δώσει το δικαίωμα και το σημείο που θα μπορώ να ζήσω ελεύθερος χωρίς να συμμετέχω σε τίποτα από όλα όσα κατάφερε να αποτύχει ο ανθρώπινος πολιτισμός ! Εσείς δημιουργήσατε ένα πολιτισμό και τον χωρίσατε σε κράτη και σύνορα ,σε κανένα κράτος δεν μπορώ να βρω αυτό που εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελευθερία !

Θα ήθελα λοιπόν πάνω στον χάρτη της γης να μου δώσετε ένα σημείο μια κουκκίδα που θα μπορώ να φτιάξω εγώ ένα πολιτισμό όπως εγώ αντιλαμβάνομαι την λέξη πολιτισμός !Αιτούμαι να ονομαστό ως ο πρώτος ελεύθερος πολίτης του κόσμου (Μην ακούσω καμία βλακεία για νέα παγκόσμια τάξη ),να μην φέρω καμία ταυτότητα , να μην φέρω κανένα διαβατήριο ..απλά να είμαι ελεύθερος όπως με έκανε η Ζωή και το σύμπαν!


Στον δικό σας πολιτισμό εσείς μιλάτε για το δικαίωμα του ανθρώπου ,αν δημιουργήσατε ένα πολιτισμό θα μπορείτε και πρέπει να δημιουργήσετε και το αντίθετο του ..γιατί έτσι μπορεί να υπάρχει ισότητα στο δικαίωμα..και δικαίωμα στην επιλογή ...Ζητώ να έχω την επιλογή του πολιτισμού ...Ζητώ την επιλογή ...Την Ελευθερία της επιλογής και μιας και δεν έχετε ακόμα δημιουργήσει την επιλογή ...Ζητώ να την δημιουργήσετε μιας και αυτό θα ήταν η απόδειξη της υποστήριξης των δικαιωμάτων ενός ανθρώπου !

Ακόμα σας ζητώ το δικαίωμα της επιλογής προσφοράς του χρόνου μου πράγμα που μόνο που με φτάσατε στο σημείο να το ζητάω αποδεικνύει το λάθος του πολιτισμού σας ,θέλω να έχω το δικαίωμα να προσφέρω τον χρόνο μου και της υπηρεσίες μου δωρεάν όπου εγώ θέλω και όποτε θέλω! Έχετε ήδη δημιουργήσει νόμους που στερούν το δικαίωμα μου αυτό , θέλω να έχω το δικαιωμα σαν ελεύθερος άνθρωπος να προσφέρω τον χρόνο μου σε όποιον άνθρωπο θέλω ,σε όποια εταιρία θέλω ,σε όποιον οργανισμό θέλω χωρίς να χρειάζεται να αποδείξω τίποτα μιας και η επιλογή το να αποφασίσω να μην πληρώνομαι και να προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ δεν μπορεί να μου στερηθεί!

Εκτός αν έχετε και νόμους για το τι επιβάλλεται να κάνω τον χρόνο μου, τότε θα πρέπει να τους ονομάσετε η να ονομάσετε σε όλο το πολιτισμό σας ότι βρίσκομαι πραγματικά σε φυλακή η να ονομάσετε το δικαίωμα της έννοιας ΔΩΡΕΑΝ ως παράνομη πράξη !Ακόμα αν θεωρείτε ότι ο προσωπικός χρόνος της Ζωής μου σας ανηκει θα πρέπει πάλι το δηλώσετε ώστε να μάθουν όλοι σε αυτό τον πολιτισμό σας, που ζουν!

Κάπως έτσι άλλα σε συζήτησή με τον νομικό θα μπορούσα να του εξηγήσω περισσότερα για το εγχείρημα ...

Ο μηχανισμός που μπορεί να κάνει ένα κράτος να διαπραγματευτεί ουσιαστικά μαζί σου είναι η απόφαση σου να καταρρίψεις όλα όσα σου έδωσε να ακολουθείς . Εγώ το πήρα απόφαση να οδηγήσω την Ζωή μου στην Ελευθερία και θα χρησιμοποιήσω όλα όσα μπορώ ...όλα όσα μπορώ!

Παρακαλώ όσοι από εσάς που διαβάσατε το παρών άρθρο έχετε κάποιο γνωστό,συγγενή,φιλο που μπορεί να βοηθήσει ,στείλτε του αυτό το άρθρο .Περιμένω μήνυμα στο katohika@gmail.com

ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ; ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Stranger ...Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας...