Ad Code

Responsive Advertisement

Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΣΩΡΡΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!


Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Πάμε κατ΄ευθείαν στο ΘΕΜΑ μας.

Είμαστε όλοι (και όταν λέω ΟΛΟΙ το εννοώ) όσοι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, παράμετροι στο ίδιο τόξο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ της Χώρας από τα αρπακτικά των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Άρα, οι διαξιφισμοί είναι επιτρεπτοί μέχρι ενός σημείου, πλην όμως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι και η ΑΜΥΝΑ μας συμπαγής και αδιάσπαστη.

Εγώ αρχικά υποστήριξα με θέρμη την πρόταση ΣΩΡΡΑ και το γνωρίζετε αυτό, με πλήθος δημοσιευμάτων και συναντήσεων με τον κ. Σώρρα σε προσωπικό επίπεδο. Στην πορεία είδα κάποιες σημαντικές και αδιόρατες στους πολλούς λεπτομέρειες που έκρινα ότι δεν συνάδουν με το γενικό πλάνο. Δεν "δένουν" με το όλο σκεπτικό του.

1.Τα ομόλογα είναι του απατεώνα του Wosny.

2 Χειρίστηκε για ίδιον όφελος το θέμα των μετοχών της Τ.τ.Α, αποκλείοντας εμάς τους υπόλοιπους νόμιμους κατόχους των μετοχών, στοχεύοντας σε μία "ιδιωτική" συναλλαγή με την Εθνική Τράπεζα, που σαφώς τη μπλοκάραμε με ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κερδίσαμε.

3. Ενώ κατηγορούσε την Εθνική Τράπεζα ως εβραιοκρατούμενη και ιδιοκτησία των Ρόθτσιλντ (σωστό), εν τούτοις έκανε πρόταση να συμμετέχει ως κεφαλαιούχος για απόκτηση του 10/% των μετοχών της ΕΤΕ!!!

4. Όταν τον Ιούνιο του 2013 στη Ν. Σμύρνη έγινε συνέλευση πολλών αγωνιστών και μιλήσαμε για ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων ανεξάρτητη από τα κελεύσματα και την πρόταση του Σώρρα (θα εξετάζαμε αν ήταν ή όχι συμφέρουσα) ο κ. Σώρρας έθεσε αρχηγικό "βέτο" και διεμήνυσε ότι "θα ενωθείτε κάτω από μένα"!!!

5.Ενώ απαιτεί ένωση "κάτω από αυτόν" ουδέποτε ενώθηκε ο ίδιος (ή έδειξε να έχει ενωτική και συνεργατική τάση) με αγωνιστικά σχήματα και τάσεις κι άλλων πατριωτικών ομάδων όπως η κίνηση Κρητικοπούλου, του εισαγγελέα Γιάννη Σακκά, της κ. Γεριτσίδου, της κίνησης Μαραθώνα, του Δημοβουλίου πολιτών του Κόκκα και πολλών άλλων αγωνιστών, κι εδώ θα αναφέρω και το ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ που αφορά κι εμένα, που αποδεδειγμένα παλεύαμε χρόνια πριν, από το 2008, τότε που εκδηλώθηκε η κρίση, ενώ ο κ Σώρρας δεν υπήρχε τότε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!. (Αλήθεια, αναρωτιέμαι που ήταν;)

Στην πορεία όλους εμάς που αρνήθηκε να συμπράξει μαζί μας σε μία γενικότερη και ευρύτερη ΕΝΩΣΗ, με περισσότερο εύρος, μήκος και πλάτος, μας βάφτισε ο κ. Σώρρας "μασόνους" για να δικαιολογήσει την άρνησή του.

Όσοι πλησιάσαμε "κοντά" πρώτος ο Μάκης ο Τριανταφυλλόπουλος που έβγαλε και το θέμα στην τηλεόραση, ο κ. Μπεξής, εγώ και πολλοί άλλοι, φύγαμε με χίλια και πήραμε μεγάλες αποστάσεις από το θέμα "ΣΩΡΡΑ". Δεν σας προβληματίζει αυτό; Εμένα θα με προβλημάτιζε σοβαρά.

Προσωπικά τώρα και σε ότι με αφορά: Διαχωρίζω τη θέση μου από την πρόταση Σώρρα και την πρόταση της END. Ανέφερα πέντε σημαντικούς (φανερούς) λόγους που πήρα αυτή την υπεύθυνη και προσωπική απόφαση. Υπάρχουν και άλλοι τόσοι «προσωπικοί» αν το θέλετε και μη ανακοινώσιμοι λόγοι που εμμένω στην απόφασή μου αυτή. Τι σημαίνει αυτό;

Σίγουρα δεν μεταπήδησα σε κανένα αντίπαλο δέος, σε καμία «μασονική στοά» όπως βιάστηκαν να πουν ορισμένοι και ούτε έπαψα να αγωνίζομαι για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδας μας.

Όσοι νομίζετε ότι με το να βάλετε απλά την υπογραφή σας στο χαρτί του κ. Σώρρα, έχετε κάμει το χρέος σας προς την Πατρίδα ή είστε περισσότερο έλληνες από μένα ή τον κάθε πατριώτη, κάνετε τραγικό λάθος! Θα το πω απλά και ξεκάθαρα! Η Πατρίδα μας «χάθηκε», πουλήθηκε, χρεοκόπησε και δεν παίρνεται πίσω με υπογραφές. Η μακραίωνη Ελληνική Ιστορία ανά τους Αιώνες διδάσκει ότι κάθε φορά που η Πατρίδα σκλαβώνονταν, την ΠΑΙΡΝΑΜΕ πίσω με ΑΙΜΑ και με ΑΓΩΝΕΣ. Να είστε ΟΛΟΙ αποφασισμένοι και σίγουροι, ότι έτσι θα την πάρουμε και τώρα! Όχι με μια υπογραφούλα από το σπιτάκι μας και να παρακολουθήσουμε «ζωντανά» τη διάσωσή της από την τηλεόραση του ΜΕGA και του ΑΝΤΕΝΑ.

Η «υπογραφή», ο εφησυχασμός και η άρνηση συστηματικής και οργανωμένης αντίστασης και δράσης, βάζει το μυαλό του κάθε υποψιασμένου σε «άλλα» μονοπάτια. Η εξουσία και η άρχουσα Τάξη, χρόνια τώρα στο κουρμπέτι, έχει πιασμένα ΟΛΑ τα περάσματα και έχει στήσει όλα τα δόκανα, σε όλο το πολιτικό εύρος, από τα άκρα δεξιά, μέχρι τα άκρα αριστερά, ακόμη και την περίπτωση του φρεσκοσερβιρισμένου «απολιτίκ» σχήματος «όχι κόμμα», όχι δόγμα» του κ. Σώρρα. Ποιοι είναι αυτοί που οι ίδιοι αποδυνάμωσαν τα κόμματα; Νομίζετε ότι δεν είχαν προβλέψει την αντιπάθεια αυτή του έλληνα ψηφοφόρου; Nομίζετε ότι δεν έχουν καταστρώσει πολλά και εναλλακτικά σχέδια για να μας οδηγήσουν δεμένους χειροπόδαρα και με δική μας μάλιστα υπογραφή σε μια ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ σε μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ;

Εγώ δεν το νομίζω απλά!

Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πλέον!

Γι΄αυτό είμαι επιφυλακτικός. Γι΄αυτό πήρα τις αποστάσεις μου από το θέμα Σώρρα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Μέχρι τότε όμως συνιστώ απόλυτη ψυχραιμία, επαγρύπνηση, ομαδικό και αγωνιστικό πνεύμα απ΄όλους, όσους αγωνιζόμαστε εναντίον των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!

Δεν είναι κανείς περισσότερο πατριώτης από τον άλλον!

Απλά αγωνιζόμαστε στην ίδια ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλευρά, από διαφορετικό μετερίζι.

Αν η πρόταση Σώρρα είναι και αποδειχτεί ΣΩΣΤΗ ο ελληνικός λαός θα την αγκαλιάσει, θα την τιμήσει και θα την ενστερνιστεί, ενώ κανείς, ούτε εγώ ούτε άλλος με αντρίκια και δημόσια γνώμη όπως τούτη εδώ, θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο.

Αν πάλι η πρόταση του κ. Σώρρα δεν είναι και δεν αποδειχτεί σωστή (ήδη έχω επισημάνει σε ποια σημεία ΔΕΝ συμφωνώ προσωπικά), τότε άσχετα με το τι θα πω εγώ ή άλλος ΚΑΝΕΙΣ, ο ελληνικός λαός με το αλάνθαστο ένστικτό του στην τελική, θα τη ρίξει στο καλάθι των αχρήστων.

Προς τι λοιπόν αυτή η επικίνδυνη και αδελφοκτόνα διελκυστίνδα;

Μέχρι να συμβούν όσα επαγγέλλομαι, να είστε ΟΛΟΙ γεροί και Δυνατοί, με αγωνιστικό φρόνημα, με τα μάτια της ψυχής σας άγρυπνα και ανοιχτά.

Οι αποφάσεις σας να είναι μεστές γνώσεως και Φωτός, δίκαιες τόσο για σας όσο και για τους άλλους, αφού αυτές είναι που ή θα βυθίσουν την Παρτρίδα σε άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς ή θα τη σηκώσουν από το νεκροκρέβατο που την ξάπλωσαν άμεσα οι Βενιζελοσαμαράδες με την άθλια διακυβέρνησή τους και με τη δική μας συναινετική ψήφο και στάση.

Καλές αποφάσεις Έλληνες!!!

Δημήτριος Μαντές

11/12/2013

Οι αποφάσεις σας να είναι μεστές γνώσεως και Φωτός, με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα του ΕΘΝΟΥΣ και την αλληλεγγύη στον αδελφό σας που υποφέρει και πολεμά.