Ad Code

Responsive Advertisement

Άντε τώρα να σου εξηγήσω ....ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ



Μου είναι πολύ δύσκολο...μα παρ πολύ δύσκολο να εξηγήσω το εγχείρημα , όχι μόνο λόγω της σχιζοφρενικής του υπόστασης άλλα όσο για το αν είναι σωστή η θεωρεία δεν θέλω να μπορεί κάποιος να την προσεγγίσει ..κάποιος κακουλης ας πούμε!

Αρα με αυτά που έχουμε και μπορούμε να πουμε στο πεδίο θα σου πω:

Ο μόνος τρόπος να εμποδίσεις -σταματήσεις την λούπα του χρόνου...δηλαδή την κασέτα χειραγώγησις του χρόνου (στο είπα είναι σχιζοφρενικό) είναι να μπορέσεις να δεις που έχουν κάνει χρονικές άγκυρες γεγονότων...αν τις βρεις και τις δηλώσεις ...τότε μάλλον θα χρειαστεί για να μην βγεις μέγα προφήτης η βγεις αληθινός και ξυπνήσουν και άλλα τόσα ζα μέσα στο μαντρί η να την σταματήσεις (την κασέτα) η να κάνεις κάτι..που δυστυχώς δεν έχω την απάντηση,...μιας και δεν παίζει να σταματήσουν την διαχείριση του ψεύτικου χρόνου ( ΖΟυμτριαλαρο00) ..

Πάμε λοιπόν..ήδη έπεσε ένα Ελικόπτερο..αν πέσει και άλλο ...δηλαδή επόμενο κοντινό γεγονός η μέσα στα επόμενα κοντινά γεγονότα δούμε και άλλη πτώση ελικοπτέρου ..σημαίνει οτι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο..και συνάμα σημαίνει και από την ώρα που γράφετε αυτό το άρθρο..οι "Σμιθ " έχουν λύσσαξει μέσα στο γραφείο τους και κοβουν βόλτες σαν λυσσασμένα σκυλιά!

Επόμενο είναι πιο γενικού ενδιαφέροντος ...γενικοί θάνατοι από πολέμους ,σε στυλ Σουδάν άλλα αρκετοί τον αριθμό...άλλα αυτό δεν είναι και κάτι απίθανο....συμβαίνει και από μόνο του!!

Επόμενο όμως που θα κάνει τους Σμιθ να σκίσουν τα ιμάτια τους ,..είναι να συμβεί πάλι ατύχημα σε κτήριο η χωρω που έχει να κάνει με θεατές ... όπως πχ το θέατρο στην Αγγλία...

Επόμενο και γενικά τρελή άγκυρα χρόνου και εδώ μάλλον αν συμβεί τσακίσαμε την κασέτα...είναι θάνατος ΓΙΑΤΡΩΝ,,Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΡΩΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.....ΜΠΡΡΡΡ!(ΈΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΛΟΥΠΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ)

Επόμενο είναι με τραίνο η με τρομοκρατική επίθεση νέα ... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΌΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΑΙΝΩΝ .....

Και περνάμε σε ατύχημα για το τελείωμα κάποιου γνωστού ...ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΆΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ,,,

Πιθανότητες να συμβούν αυτά που σας λέω ...ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ...Πιθανότητες όσοι τα κατανοησατε να δείτε από αύριο συσχετισμό στο πεδίο γεγονότων....η προσπάθεια παρουσίας και τελευταια στιγμη αναίρεση ....ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΚΑΣΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ..Η ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΎ ΣΕΝΑΡΙΟΥ....ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ...ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ!

ΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΈΒΗ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ!

Stranger...Ποιο γρήγορος και από την σκέψη σου...

Υ.Γ ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΟΥΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ...ΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...ΑΡΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ..ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ...ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΜΟΥ?