Ad Code

Responsive Advertisement

Άκου Ηλίθιε ...

Αυτή την στιγμή που μιλάμε οι μαριονέτες του πολιτισμού που υπηρετείς παίζουν το έργο που μέσα σου έχεις σαν παραμυθακι!

Όλες οι μαριονέτες Ηλίθιε είναι ίδιες ,είτε της λένε Ομπαμια ,είτε Κοντο -Πουτιν , Ειτε Εβραίους ,Είτε μουσουλμανικά τόξα και ότι άλλο έχει μέσα το παραμύθι της Ζωής σου Ηλίθιε!!!!!

Ο Θεός Ηλίθιε είτε τον λένε Κρίσνα ,Βούδα ,Χριστό ,Αλλάχ , αν υπάρχει σίγουρα δεν ασχολείται με γεωπολιτική ,σίγουρα δεν αγαπά εσένα ποιο πολύ από τον άλλο ,σίγουρα δεν ενδιαφέρετε αν έχει πιστούς η όχι , σίγουρα δεν του καίγεται καρφί αν εσύ είσαι ο περιούσιος λαός η οι άλλοι!!

Άκου Ηλίθιε ότι πιστεύεις και δεν πιστεύεις σήμερα είναι δοσμένο από ανθρώπινο στόμα και όχι από τον οποιοδήποτε Θεό πιστεύεις ! ...Ηλίθιε με ακούς ; Τίποτα από όλα όσα σου έχει διδάξει το μαγαζάκι που λέγεται Εκκλησία και η κάθε Εκκλησία -ιερατείο όλων των θρησκειών δεν έχει μέσα του ουσία από το στόμα του Θεού!

Το Μαγαζάκι και όλα τα μαγαζάκια του κόσμου που πουλούν πίστη για να σε έχουν δεμένο στο μαντρί και έτοιμο αν πάσα στιγμή να γίνεις ο σφαγέας η η θυσία των άλλων δεν έχουν καμία σχέση με τον Θεό που πιστεύεις !!

Έτσι ηλίθιε δεν έχουν σχέση και το μεγαλύτερο ποσοστό των εκπροσώπων αυτών τον μαγαζιών!

Για αυτό σου λέω Ηλίθιε αν θα ήθελες αύριο να μην έχεις συμμετoχη στο θεατράκι των επικυρίαρχων τουλάχιστον μην ξευτιλίζεσαι, μην αφήνεις τους τραγόπαπες να ευλογούν όπλα Ηλίθιε αν θες αύριο ο πολιτισμός σου να είναι ένας πολιτισμός που σέβεται την Ζωή!

Ηλίθιε , είναι ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΟ επειδή σου παρουσίασαν συγγράμματα ανθρώπων που η ελίτ αυτή την στιγμή ακολουθεί σαν σενάριο για να σε έχει με το μέρος της εσύ να χειροκροτάς που "βγαίνουν" οι "προφητείες" ΑΝΘΡΩΠΩΝ και όχι του Θεου ...."προφητείες" που μιλούν για εκατομμύρια νεκρούς με σένα στο τέλος νικητή και μέσα στην Πόλη!

Σου ξαναλέω Ηλίθιε ο Θεός δεν ανακοίνωσε κανένα ΑΓΙΟ , ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΗΛΙΘΙΕ ολα οσα πιστεύεις είναι ανθρωπινά ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΟΥ!!

Αν θες λοιπόν Ηλίθιε να ονομάζεις τον ΕΑΥΤΟ σου πιστό... Σταμάτα να χειροκροτάς το "ξανθό" γένος που είναι του Θεού γιατί είναι το ίδιο σφαγέας όσο είναι και Ο Ομπαμιας ,όσο είναι και Οι μουσουλμάνοι Όσο είναι όλοι όσοι συμφωνημένα σου στήνουν την συγκομιδή!

Είναι ντροπή ως Έλληνας να συμμετέχεις ακόμα μια φορά σε βια ,να συμφωνείς σε βια γιατί έτσι νομίζεις ότι σε συμφέρει ...ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΨΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ....Από πότε ο Έλληνας ήταν του συμφέροντος και όχι του δικαίου; και ποιο είναι το δίκαιο σε ένα στημένο παιχνίδι και σκηνικό εξουσίας; ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩ ; Πως μια χώρα , ένας πολιτισμός θα μπορέσει ποτέ να μεγαλουργήσει αν συνεχίζει να είναι η ορτινατσα των δήθεν μεγάλων...το γιουσουφάκι του εκάστοτε λαου του Θεού ; ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ...ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΕΚΕΙ ΧΤΕΣ ....ΑΒΟΥΛΟΣ ΚΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ....ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ ΤΟΤΕ;.....ΜΕΤΑ ΗΛΙΘΙΕ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ .....ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ...ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ...Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ....ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ...ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΩΛΟ ..ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΟΥ!! Τι στο διάολο έχεις πάθει πια ...τοσοοοο μαλακααας πια;

Αν εσύ θες να πας θυσία Ηλίθιε περιμένοντας να συναντηθείς στον παράδεισο με το Πέτρο και αν εσύ Ηλίθιε περιμένεις να έρθει τιμωρός Ζορρο ο Χριστός σηκώνοντας τους νεκρούς για να κάνει την μεγάλη δίκη δεν σου φταίω εγώ που είσαι ένας ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ...

..Για αυτό τον λόγο Ηλίθιε ...για τον λόγο ότι ο ΕΛΛην μπροστά στην Ανάγκη μπορεί να είναι φονεας Θεων ...

...Μπροστά στην αθώα ψυχή του πρώτου παιδιού που αύριο μπορεί να πεθάνει από την πρώτη "ευλογημένη" σφαίρα , ευλογημένη σφαίρα από τους τραγοπο@στες που πιστεύεις ...μπροστά σε αυτό λοιπόν δεν σας αξίζει να είστε ελεύθεροι ....

Αν Ηλίθιε δεν μπορείς να δεις την διάφορα του δικαίου , την διαφορά της πραγματικότητας από την φαντασιοπληξία , αν δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι εκπαιδεύτηκες να ζήσεις αυτό που έρχεται και εσύ το δημιουργείς ...ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ..και όσο μπορώ θα προσπαθήσω να το εμποδίσω .....

Ακόμα και αν προσβάλω την νοητική σου ασθένεια που λέγετε πίστη ....άλλα πίστη δοσμένη από ανθρώπους για την διατήρηση της εξουσίας του μαγαζιού ..και όχι πίστη ΘΕΟΥ....δεν θα σταματήσω να σας φωνάζω ότι αυτό που φοβάστε σαν εχθρό δεν ΕΙΝΑΙ έξω και μακριά από εσάς ...είναι μέσα στην Εκκλησίας σας και τον προσκυνάτε σαν Θεό!

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ...

Stranger.... Αν τολμησουν οι εκλεκτοι του Θεου οποιοι και αν ειναι ,μελαχρινοι,ξανθοι ,κοκκινοι ...αν τολμησουν ...θα τρεχουν σαν τα σκυλια που εφαγαν πετρα!....Τι δεν με πιστευεις; ... Σου χαλαω την σιγουρια εε;....Μην βαζεις στοιχημα μαζι μου ομως!!