Ad Code

Responsive Advertisement

Ευλογειστε θάνατο παπάδες....Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η αλήθεια σας !





Ο κόμπος έφθασε στο χτένι , από σήμερα τα χαρτιά ανοίγουν και όσοι δεν είναι ικανοί να αντιληφθούν μπορούν να παρακολουθούν άλλες ιστοσελίδες με περιεχόμενο κατηχητικού!

Η θέση μου με την Εκκλησία είναι και το έχω πει από την αρχή αντίθετη , δεν γονατίζω και δεν υπηρετώ μαγαζάκια , ούτε υπερασπίζω σέκτες μαυροφορεμένων καλοβολεμενω μασονων!

Δυστυχώς η επίθεση που θα κάνω σε αυτή την δρακοφωλεια από σήμερα θα συμπεριλάβει και τους σωστούς του οικοδομήματος ...Σας ζητω συγνώμη εσάς που εκεί μέσα αντέχετε την μπόχα για να υπηρετείτε την πι στη σας!

Κάτω από τα γ@μημενα ράσα σας οι περισσοτεροι είστε με άλλη φουστιτσα είτε με καρό είτε με άλλα χρώματα αναλόγως την στοά σας !

Το μαγαζάκι για να το συντηρήστε είστε ικανοί να ευλογησετε και τον αντίχριστο ...

Δεν θα είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που θα το κάνετε ,γιατί η αλήθεια είναι ότι υπηρετείτε άλλον Θεό από αυτόν που θέλετε να πιστεύει το κοπάδι σας !

Μου τα έχετε κάνει τσουρέκια με τα τρολ σας , ομαδουλα με ρασάκι και λαπτοπ εν αποστολή θεία; Ποιου θεου όμως ; του Θεού που ευλογεί τον θάνατο;

Την φωλιά την έχετε προστατέψει με προφητείες και αρχέτυπα που το κοπάδι αναμασά για να μην μπορέσει ποτέ κανείς να σας την κάψει !!

Σε αυτή την συγκομιδή που ετοιμάζετε και συμμετέχετε όπως πάντα ένα έχω να σας πω ....θα θυσιαστειτε πρώτα εσείς!

Όποιος παρεξηγηθηκε γιατί πιστεύει ότι έθιξα την πίστη του ας σκεφθεί με ωριμότητα αν δεν έχει ωριμότητα Ώρα καλή!

Stranger...Ψαχτε ..ψαχτε παπαδαρια οσο μπορειτε ... αλλα να εχετε πνευμα και καρδια να αντεξετε αυτο που θα βρειτε!