Ad Code

Responsive Advertisement

Να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην τσακώνεστε...



Αν και ειναι χιλιοειπωμένα θα το κάνω... Ποιο είναι το δόγμα του Stranger λοιπόν για να τελειώνουμε να δω και εγώ με ποιους θα συνεννοούμαι ...

Όλοι οι αρχηγοί κρατών είναι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ...ΟΛΟΙ!

ΟΛΟΙ ανήκουν στην ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ .... δεν υπάρχει καμία κόντρα ..ότι "κόντρα" παρακολουθείτε είναι μόνο και μόνο γιατί πρέπει να αποδεχτείτε το μέλλον σας-μας!

Πράγμα που σημαίνει ότι όσο ποιο πολλοί από εμάς αποδεχτούν έναν πόλεμο μέσα από οποιαδήποτε δικαιολογία ..είτε θεϊκή ..είτε με το καρότο ο καλός και ο κακός ...τόσο ποιο εύκολα η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ θα πετύχει τους σκοπούς της !

Η μόνοι που θα μπορούσαν να γλυτώσουν από την συγκομιδή (και έτσι ίσως γλίτωναν και τους υπόλοιπους) είναι οι άνθρωποι που θα κατανοούσαν ότι το σύστημα το ίδιο είναι ο εχθρός τους , ότι οι ίδιοι βρίσκονται μέσα σε ανθρωποφαρμα και θα ενωνόντουσαν κάτω από νέες συμβάσεις αλήθειας με τους συνανθρώπους τους !!

Αυτό όμως σημαίνει και άμεση κατάρριψη κάθε ταμπέλας και νόμου που το σύστημα εχθρός κατάφερε να περάσει μέσα στα κύτταρα μας ! ΔΥΣΚΟΛΟ ...ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!

Άλλα είναι η μοναδική λύση το ανθρωπινο είδος να προλάβει και να σώσει το ήμισυ του πληθυσμού του!

Τώρα στην πορεία της εξέλιξης του ντόμινο θα πρέπει κάποιος να έχει αφυπνίσει πολυ καλά την καρδία του ώστε να γνωρίζει αν αυτό που σήμερα γίνεται είναι για καλό η για κακό ...κάθε δράση έχει μια αντίδραση ... !!

Οι λύκοι που ελέγχουν την ανθρωποφαρμα έχουν δημιουργήσει μοντέλα και νόμους οι οποίοι στηρίζονται στην απλή λογική ....στην λογική της μνήμης ! Ο άνθρωπος λόγω μικρής δυνατότητας Ζωής (ίσως και ηθελημένα) δεν μπορεί να έχει μνήμη σε γεγονότα πριν από αυτόν για αυτόν..και όταν λέγω άνθρωπος εννοώ την μάζα των ανθρώπων ..τους πολλούς και όχι μεμονωμένα!

Για να μην σε μπερδέψω γιατί είναι λίγο δύσκολο αυτό που προσπαθώ να σε κάνω να κατανοησεις σκέψου γιατί τα συμβόλαια των rothchild υπογράφονται κάθε 99 χρόνια; ...Οι γενιές ξεχνάνε όταν μάλιστα μπορείς ανα πάσα στιγμή να τις κοιμίσεις είτε μέσω τις παιδείας είτε μέσω των Θεαμάτων!

Που καταλήγω με αυτό , υπάρχουν συμβόλαια με χώρες , υπάρχουν προσαρτήσεις εδαφών , υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που ακόμα και οι πιο επιμελείς δεν γνωρίζουν , το θέμα είναι ότι όλα αυτά υπάρχουν εκεί εδώ και δεκάδες χρόνια έτοιμα να έρθει η ώρα της πληρωμής τους !! ...

Πράγμα που σημαίνει ότι οι έχοντες την εξουσία (οι μαριονέτες δηλαδή) σε κάθε τους θητεία λαμβάνουν ένα βαλιτσάκι με πράγματα που πρέπει να εκτελέσουν σαν νόμους μικρούς ...νόμους που άμα τους δεις δεν σου βγάζουν κανένα νόημα ούτε δείχνουν ότι είναι επικίνδυνοι!!

Αυτό γιατί κανείς άνθρωπος που δεν μπορεί να δει το μεγαλύτερο παζλ νόμων και κανόνων δεν μπορεί να κατανοήσει το ολοκληρωτικό σχέδιο!

Παράδειγμα για να γίνω όσο μπορώ κατανοητός , ο Σαμαράς ψηφίζει (η ο ίδιος η το συναφη του) να αφαιρεθούν από τα σχολεία η Παναγία Και ο Χριστός ....ποιος του είπε να το κάνει ;

Ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κάτι καλό που θα κάνω; Σκέφθηκε ότι με αυτό τον τρόπο θα εξυπηρετήσει κάποιον σκοπό ; Αν ναι ποιος είναι αυτός ο σκοπός; Πότε είναι το τελειωτικό στάδιο του σκοπού ;Ποιος έδωσε αυτό τον άχρηστο σε ουσία νόμο; ...άχρηστο για το τώρα!

Συνήθως οι νόμοι που γίνονται με σκοπό την αλλαγή συνήθειας ,αλλαγή νοοτροπίας ,αλλαγή πίστης κοκ στο κοπάδι είναι νόμοι που ακολουθούν ένα μοτίβο πολλών δεκαετιών και συνήθως χρειάζονται τρεις γενιές να ολοκληρώσουν οι μικροί και άσχετοι νόμοι το μεγάλο στόχο νόμο!!!!

Το ίδιο συμβαίνει όταν το κοπάδι αυξηθεί πολύ η όταν "ενημερωθεί" πολύ , δημιουργούνται τότε λοιπόν οι χρήσεις των δεδικασμένων νόμων και συμβολαίων ώστε να μπορεί να υπάρχει πάντα η δικαιολογία κάθε πράξης! (Ιστορικό μοτίβο)

Σήμερα δέχεσαι ότι η Ρωσία προστατεύει του πολίτες της ...Αύριο δεν θα δεχθείς αν η Τουρκία προστατέψει τους πολίτες της στην Θράκη..και οι Τούρκοι δεν θα δεχτούν αν εμείς προστατέψουμε τους πολίτες μας στην Κύπρο κοκ κοκ κοκ...

Το να δώσεις μια γερή κλωτσιά στο αναπηρικό καροτσάκι της ειρηνης την στιγμή που βρίσκεται σε μια μεγάλη κατηφόρα για μένα είναι μια κολάσιμη πράξη που δεν μπορώ να δικαιολογησω με απλότητα !

Το κάθε ντόμινο που ξεκινάνε οι πράξεις μας θα έπρεπε κανονικά να μας έκανε να είμαστε ένοχοι σε όλη την πορεία του...όπως ακριβώς όταν μια σφαίρα εξοστρακιστεί και σκοτώσει και άλλους εκτός από αυτούς που θέλαμε!

Το δόγμα μου λοιπόν μιλάει για την Ειρήνη και το δικαίωμα της να υπάρχει αν εμείς ως άνθρωποι καταφέρναμε να έχουμε δικαιοσύνη και αφύπνιση. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογει τον πόλεμο πάρα μόνο η υστάτη στιγμή της Άμυνας!

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις υπογραφές -νόμους να τις πληρώνουμε με αίμα , ούτε να πληρώνουμε το χρήμα με αίμα ,ούτε τα χρέη ούτε την ύλη,ούτε την γη ούτε,ούτε,ούτε ..με τίποτα !

Πρέπει επιτέλους σαν πολιτισμός να φθάσουμε την αξια της Ζωής στα ύψη ,αδιαπραγμάτευτη αξία !

Λυπάμαι λοιπόν όσους από αφέλεια ,από πίστη, από λήθη και ότι άλλο από υπάρχει...λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν Έλληνες πλανημένοι που υποστηρίζουν την οποιαδήποτε δράση Πολέμου και δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι κάθε δράση έχει και αντίδραση!!!!!

Stranger...