Ad Code

Responsive Advertisement

Δεν μπορούν να με πτοήσουν οι υπηρέτες αυτού του πολιτισμού!



Σας πήρε χιλιάδες χρόνια να χάσετε το ανθρωπινό στοιχειό σας , χιλιάδες χρόνια να γίνετε άβουλα μη σκεπτόμενα φαντάσματα , δειλοί φοβισμένοι μέσα στην ανυπαρξία σας !

Δεν με πιάνουν τα βέλη σας γιατί είστε ανύπαρκτοι από την πραγματικότητα μου!

Μπορεί να σας έδωσε ο δεσμώτης θέσεις , ύλη , κοινωνική αναγνώριση άλλα σας την έδωσε σε μια πραγματικότητα που μόνο το ένα μάτι μπορεί να δει και το άλλο να κοιμάται για πάντα!

Όταν δεν είστε ικανοί να κατανοήσετε το πεδίο μου , να δείτε με ολα σας τα μάτια είναι λογικό να βρίσκεστε σε παράνοια , είναι λογικό να βγάζετε μισος άλλα ο λαός μας λέει όπως στρώσεις θα κοιμηθείς !

Κάνω ένα βήμα κάθε μέρα δεν χρειάζομαι παραπάνω ! Μια κίνηση την ημέρα , μια πράξη την ημέρα , μια απροσδιοριστία την ημέρα!

Έχουμε πολλά να καθαρίσουμε , μυαλό , καρδια ,ψυχή , πνεύμα ....τόσα χρόνια τα αφήναμε να βρομίζουν γιατί πιστεύαμε στον δικό σας κόσμο !

Τώρα πια αυτό άλλαξε , ενα βήμα κάθε μέρα , μια μικρή πράξη αλλαγής κάθε μέρα ..και ο κήπος θα ανθίσει για πάντα!

Τον σπόρο που έβαλα δεν θα τον νικήσετε ποτέ , .........γιατί λειτουργεί εκεί που είστε ανίκανοι να κατανοήσετε , γιατί πάλλεται σε κάτι που εσείς δεν έχετε ... Αυτός που θα δημιουργήσει το πεδίο της μάχης θα είναι ο νικητής !

Εσύ νομίζεις ότι καίγομαι εγώ να είμαι ο νικητής , εσύ βλέπεις το τώρα σαν τώρα στιγμής , για αυτό θα χασεις...

Δεν φοβερίζεις την ιδέα , δεν μαλώνεις τα ιδανικά , δεν σταματάς το αίμα της καρδιάς να αγαπά...

Stranger....