Ad Code

Responsive Advertisement

Έχουν αμολησει ιο και δεν το έχουν κάνει για να πουλήσουν εμβόλια...ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 23-04-2014

..Πίστευα ότι θα "κρυολογησουν" τους ασιατες ...το λέω καιρό τώρα άλλα φαίνεται ότι νέες συμφωνίες κάτω από τραπέζια αλλάζουν το ρου...

Έχει έξαρση ο έμπολα... σε 7 κράτη στην Αφρική και κάθε μέρα έχει αύξηση πολύ μεγάλα ποσοστά σε διάδοση !

Στην Ιταλία θα έχουμε τα πρώτα κρούσματα ... αν σκεφθείς λίγο χαοτικά θα δεις ότι η Ιταλία είναι μπροστά στο πεδίο και για άλλα πράγματα ...τα είπαμε χτες .. βέβαια εδώ μπαίνει και το φαινόμενο της θυσίας για εξευμενισμό ... δύσκολα αυτά που λέω και πραγματικά λυπάμαι που τα λέω άλλα έχω πάρει την απόφαση μου να σου δείξω όσο μπορώ την σκοτεινή πλευρά αυτού του κόσμου!

Αν είναι αληθινα τα στοιχεία που κυκλοφορούν για την έξαρση τότε πολύ σύντομα θα μιλάμε για πανδημία , αν δηλαδή τα νούμερα από τα αφρικάνικα κράτη δεν είναι φτιαχτά τότε έχουμε μπροστά μας μερικές μέρες για να αρχίσει ο πανικός για το θέμα πανδημίας με εμπολα!

Έχω ξαναπεί ότι μιμούνται ,θέλουν να μιμηθούν της γραφές και της προφητείες γιατί έτσι θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ποιο ήπιο κοπάδι ... Μέσα στις γραφές (εννοώ και των καθολικών ) έχουν προφητεύσει γεγονότα των τελευταίων καιρών που σημάδια τους είναι και οι πανδημιες...

Αν δούμε λοιπόν στο άμεσο μέλλον την επικοινωνιακη τους τακτική να θέλει να μας βάλει σε νέο σοκ με θέμα πανδημίας ...τότε έχουμε δει ακόμα ένα βηματισμό των βοσκών εναντιων μας!

Βέβαια ...δεν γνωρίζω τι γίνεται στην περίπτωση που ο ιός είναι οντος ξαμολυμενος ...

Εύχομαι να έχουμε για μια ακόμα φορά την μόνιμη προστασία στην χώρα μας ...

Η πρόβλεψη , πρόγνωση , προαναφορα απαγορευμένης και κωδικής πληροφορίας που δεν έπρεπε να υπάρχει και που μπορεί να καταστήσει το κοπάδι ενημερωμένο, πριν από ένα γεγονός ενάντιων του ,έτσι ώστε να μπορεί να το κάνει να εξαγριωθεί ,είναι ικανή να σταματήσει τον όποιο σχεδιασμό ... ΤΕΛΟΣ!

Stranger..