Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Βραβευμένος με το Πούλιτζερ, δημοσιογράφος Seymour Hersh: η Τουρκία πισω απο την επίθεση με δηλητηριώδη αέρια στην Συρία.


Η Τουρκία ειναι υπεύθυνη για τον σφαγιασμό των Χριστιανών της Συρίας - Η ΗΠΑ προμηθευει τους τρομοκράτες με βαριά αντιαρματικά όπλα εναντιων της Συρίας

Ο Seymour Hersh , ερευνητής και δημοσιογράφος , νικητής του βραβείου Pulitzer ειναι εδω και πολλά χρόνια επικριτής του Μπους και του Ομπάμα. Ο Hersh γράφει ότι η Τουρκία ήταν το 2013 πίσω από την επίθεση με τα δηλητηριώδη αέρια σε ένα προάστιο της Δαμασκού , και ότι οι Τούρκοι συνεργάζονται άμεσα με τους ισλαμιστές αντάρτες της Αλ - Nusra / Αλ - Κάιντα .

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν, θα δώσει επίσης, όπλα μαζικής καταστροφής στην Αλ Κάιντα για να προκαλέσει νεες επιθέσεις κατά της Συρίας. Ετσι ωστε να επεμβει και η ΗΠΑ στην Συρια.

Πέρυσι, ο Hersh έγραψε ότι δεν ηταν ο Assad, αλλά οι υποστηριζόμενοι από τη Δύση ανταρτες Al-Nusra/Al-Qaeda ήταν πίσω από την επίθεση με το δηλητηριώδες αέριο Σαριν.

Ήθελε να δημοσιεύσει το άρθρο του, αλλα καμια μεγάλη εφημερίδα δεν το δεχτηκε. Η δυτική προπαγάνδα ηθελε τον Assad υπεύθυνο.

Τα συμπεράσματα του Hersh ειναι τα ιδια με την πρόσφατα διέρρευση της τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ ανώτερων Τούρκων αξιωματούχων , συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου. Είπαν ότι η κυβέρνηση συζήτησε το ενδεχόμενο μιας false-flag επίθεσης πυραύλων, και στη συνέχεια θα δικαιολογουσε την τουρκική εισβολή στης Συρία.

Οι τουρκοι στρατηγοί διέρρευσαν την πληροφορια επειδή αντιτάχθηκαν σε αυτο το σχεδιο.

Η Ευρωπη σιωπά επίσης για τον σιωνιστικό πόλεμο κατά των χριστιανών στη Συρια.

Η κυβέρνηση Ομπάμα παρεμβαίνει όλο και περισσότερο στον εμφύλιο πόλεμο, τώρα που οι αντάρτες ηττουνται . Ο Λευκός Οίκος αποφάσισε να παρέχει βαριά αντιαρματικά όπλα τύπου BGM - 71 στους τρομοκράτες. Σύμφωνα με ισραηλινους ειδικούς της άμυνας , αυτό το όπλο μπορεί να είναι η ισορροπία δυνάμεων στο πεδίο της μάχης. Τα όπλα θα παραδοθουν μέσω Ιορδανίας και Τουρκίας .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ....ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ