Ad Code

Responsive Advertisement

Θα προσπαθήσω να μην αγγίξω ούτε τρίχα από το πεδίο...






Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ξεκάθαρο άρθρο άλλα φοβούμαι να μην επηρεάσω μια συγκεκριμένη πορεία...

Για αυτό θα κάνω αυτό που πρέπει ώστε να ασφαλίσω την διώρυγα ... με αλληγορία...!

Κύκλοι του δέκα ... και ο μεγάλος υπνωτιστής είχε επέμβει... τότε η μια θρυλική ιστορία έδειχνε την πτώση ...και τον ηρωισμό.... Κύκλος του δέκα ξανα και ο μεγάλος υπνωτιστής έρχεται ξανά με νέα παρουσίαση ....μια μεγάλη μάχη,ναυμαχία ....Νίκη τρανή ...και η αρχή της ανόδου ξανά!

Οι Τρώες τότε ....δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα,οι φυλές μέσα σε πεδία ...οι εχθροί με άλλο πρόσωπο... οι Τρώες τώρα και στον πρώτο κύκλο...ήρθαν με τον πρώτο κύκλο... δεύτερος κύκλος ..είναι ακόμα εδώ ...

10 χρόνια τότε και ξεκίνησε η Νίκη... 10 χρόνια κύκλος τώρα... η τρόικα εδώ!

Μετα την Νίκη θα ξεκινήσει η Οδύσσεια .... πριν από αυτήν ο δούρειος ίππος !

Μπροστά είναι ενα σχέδιο... χρειάζεται ασπίδα ... κωδικός ονόματος 33 ....

Μέσα σε νούμερα ιερα , σε καρφωμένα πεδία ... μέσα σε σύμβολα ... 11..22..23...33...μέσα στο δικό τους πεδίο είναι η ασπίδα ... βαλμένο από ΕΛΛΗΝΑ ... που δεν τον είδαν ...ούτε θα τον βρουν ποτέ ...ακόμα και αν γνωρίζουν τα πάντα για αυτόν!

Ρουφα με όλη την δύναμη σου την νέα ενέργεια...γέμισε την καρδιά με αγάπη ...συντόνισε την σαν μπομπίνα που θα δημιουργήσει το αύριο...ένα αύριο Ελλήνων που δημιουργούν νέα πραγματικότητα ... Θέλουν να σε κάνουν να κοιτάξεις αλλού ... άλλα αυτή τη φορά ...θα σε κάνουν άθελα τους να στοχεύσεις την δύναμη σου πάνω τους ....Και έτσι θα αυτοκαταστραφουν!

Να σε καλά ... κοίτα ψηλά!

Stranger ....