Ad Code

Responsive Advertisement

Ωραία η Πλάκα αλλά..




..Κάπου εδώ πρέπει να τραβήξεις μια γραμμή και να δεις λίγο την πραγματικότητα!

Ξοδεύονται τεράστια κονδύλια και ατέλειωτες ώρες εργασίας να μην ακούσεις κανέναν που δεν ανήκει στο σιωνιστικό λόμπι και στην Υπεροντοτητα πληροφορίας !

Τα τρολλ εργάζονται μανιωδώς να σβήσουν πληροφορία ιδίως στα νεα παιδιά δημιουργώντας τόννους αντινοησης , δημιουργώντας τάσεις ειρωνείας , μόδα σε σλόγκαν και και και....λυπάμαι πολύ τα νέα παιδιά που δεν κατανοούν ότι η νεανική και άπειρη ψυχή τους είναι το έπαθλο αυτόν που θέλουν να φέρουν ενα νέο κόσμο με περισσότερους σκλάβους στο προσκήνιο!

Στο δια ταυτα λοιπόν, τι λες παίζει να εμπλακούμε σε πόλεμο η τουλάχιστον τα παρελκόμενα Πολέμου να μας επηρεάσουν στην επιβίωση μας η στο επίπεδο διαβίωσης μας;

Αν έχεις την στοιχειώδη λογική και ακόμα δεν είσαι ένα όρθιο ζόμπι θα πεις ναι!

Ωραία εμένα με ενδιαφέρει αυτή η θέση και όχι να κάνουμε συζήτηση να σου αποδείξω τι και γιατί ...4 χρόνια τώρα αυτό κάνω!

Έχεις κάνει τίποτα για αυτό το αυριανό μέλλον η ακόμα το άγχος σου κρατάει σε άρνηση να δεις;

Βήματα απλά μπορούν να γίνουν ακόμα και τώρα , αν έχεις την άνεση φρόντισε να αυξήσεις την αποθηκευτική σου δύναμη, ιδίως σε πλήρως αναγκαία αγαθά , νερό , λάδι αλεύρι και οτιδήποτε μπορεί να συντηρηθεί χωρίς ρεύμα!

Αν δεν έχεις την ικανότητα αυτή (το βήμα αυτό είναι αναγκαίο έχεις δεν έχεις την δυνατότητα για όλους) δημιούργησε την κλειστή σου ομάδα προστασίας και ένωσης !

Κοινή αποθήκευση , κοινή συμμετοχή σε έργα αυτάρκειας , κοινή συμμετοχή σε φύλαξη-προστασία , κοινή προσφορά ανάλογα τις δυνάμεις (άλλος χρόνο άλλος χρήμα άλλος υλικό) σε όλη την ομάδα!

Δημιούργησε τον κώδικα της ομάδας σου και οργάνωσε τον σχεδιασμό επικοινωνίας και τακτικής σε δύσκολες καταστάσεις .Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για το τι μπορεί να αντιμετωπίσεις !(Αν και έχω γράψει αναλυτικά άρθρα πως αυτός ο πολιτισμός της χεστρας μπορεί να γκρεμιστεί σε 72 ώρες)

Σημείωσε στην περιοχή σου ποιος κρατικός φορέας (η άλλος φορέας - ομάδα.Χρησιμοποιώντας πάντα την κρίση σου και την νοοτροπία της μη ταμπέλας! )θα μπορούσε να σε χρησιμοποιήσει οπλίζοντας σε η εξοπλίζοντας σε σε περιπτώσεις κινδύνου και γίνε μέλος!

Ενημέρωσε όλους όσους ξέρεις ότι στην περίπτωση που ΑΝ κάτι δεν παει καλά μπορούν να κάνουν αυτό και αυτό!

Στην ομάδα σου δώσε απλούς κανόνες και νόμους , νέες αξίες ξεχασμένες από τον πολιτισμό τις χεστρας! Η Ζωή είναι το μεγαλύτερο αγαθό και η προστασία της πρέπει να είναι και το μεγαλύτερο λειτούργημα ! Η Ελευθερία το ίδιο , η πατρίδα σου το ίδιο...άλλα βάλε σωστή ιεραρχία στα αγαθά σου!

Νεκρός ήρωας = άχρηστος ήρωας , ζωντανός συνάνθρωπος = χρήσιμος συνάνθρωπος!!

Ο πόλεμος , η βια , η απωλια Ζωής είναι φαινόμενα του πολιτισμού που ξεψυχά .... πρέπει να είναι τα τελευταία φαινόμενα που θα ασχοληθείς ....δώσε πάντα στην Ζωή ευκαιρία!

Μόνο ο ερωτευμένος με την Ζωή , ο άνθρωπος που σέβεται απόλυτα την Ελευθερία μπορεί να είναι ένας ανίκητος μαχητής αν τα ιδανικά του κινδυνεύσουν , όλοι οι άλλοι οι μεγαλόστομοι ήρωες πολεμοκαυλοι όταν ακουστεί το πρώτο μπαμ θα τρέχουν για πάνες ! Ο σεβασμός σου σε κανόνες που κατανοεί απόλυτα η ψυχή σου είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει αληθινά επικίνδυνο εχθρό!

Σταμάτα να ζεις στο θέατρο του λόγου και ξεκίνα να γίνεις άμεμπτος στον λόγο σου και ακαριαίος στις πράξεις σου .Θα το πετύχεις μόνο αν φωλιάζουν μέσα σου οι ανώτερες αντιλήψεις της απολυτης προστασίας της Ζωής!

Δεν μπορείς αύριο να πεις δεν γνώριζα δεν το είδα δεν το περίμενα , πολλοί ασχολείστε με την ύλη μόνο ΛΑΘΟΣ αν δεν ετοιμάσετε μυαλό και καρδια θα χαθειτε στο πρώτο 48ωρο!

Η ομάδα , η ένωση , ο όρκος υπεράσπισης , η κοινή απόφαση της αρχής είναι ο σπινθήρας εκπαίδευσης νου και καρδιάς να αντέξει τον δύσκολο δρόμο!

Το Χόλιγουντ καλά είναι εκεί που είναι άλλα μην πιστεύεις ότι είσαι ένας από τους ήρωες του...Δες με γυμνά μάτια την αλήθεια και προετοίμασε σώμα , πνεύμα και καρδιά ΤΩΡΑ!

Stranger....