Ad Code

Responsive Advertisement

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!!


Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Πολλοί συγγραφείς θεμάτων εσχατολογίας, και ανάμεσα σε αυτούς και ο γράφων, έχουν κατά καιρούς θέσει την «υποψία» ότι οι καιροί που ζούμε κάθε άλλο παρά «συνηθισμένοι» είναι... Ότι δηλ. οι ημέρες μας θα πρέπει να θεωρούνται όχι βέβαια «εσχατολογικές» (με την έννοια ότι θα δούμε τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου!), αλλά ημέρες τουλάχιστον στις οποίες τα περιβόητα Σημεία των Καιρών είναι τόσο πολλά και τόσο εμφανή, που αξίζει πράγματι να προβληματιζόμαστε! [ΣΗΜ.: Αξίζει εδώ να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι ΟΥΔΕΙΣ, πλην του Πατρός Θεού, γνωρίζει επακριβώς την ημερομηνία της δευτέρας ελεύσεως του Ιησού Χριστού.].

Στο άνω πλαίσιο έχουμε θέσει πολλές φορές μαρτυρίες από την πλούσια γεροντική παράδοση της Ορθοδοξίας (ελληνικής και όχι μόνο), όπου γίνεται σαφής αναφορά στα περί Αντιχρίστου και της παγκόσμιας τυραννίας του, περί Αρμαγεδδώνος και τελικής λύσης, αλλά και περί της Δευτέρας Παρουσίας. Και είναι όντως μέγιστο λάθος και αμάρτημα να «ορίζουν» μερικοί ημερομηνίες πάνω σ’ αυτά τα θέματα! Π.χ. το έπραξαν κάποιοι, τα τελευταία χρόνια, και διαψεύστηκαν πανηγυρικά: ούτε ο Χριστός ήλθε το 2012, αλλά ούτε και ο Αντίχριστος εμφανίστηκε τελικά ως παγκόσμιος κυβερνήτης το 2013... Παρ’ όλα αυτά, η προβληματική που έθεσαν θεόπνευστες γεροντικές μορφές παραμένει (ακόμη και ο Γέροντας Παΐσιος ανεφέρθη σχετικώς) και γι’ αυτό παραθέτουμε όλα τα σχετικά στοιχεία.

Σε ένα πολύ καλό βιβλίο (υπό τον τίτλο «Ο Ιερεύς Νικόλαος Κογιώνης (1928-2006)», γ΄ έκδοση, «Ορθόδοξος Κυψέλη», Θεσσαλονίκη, 2009), συγκεκριμένα στη σελίδα 113, γίνεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από μαρτυρία περί του ιερέως Νικολάου Κογιώνη, όπου και ο λόγος περί των εσχάτων καιρών! Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα, ακριβώς επειδή ο πατέρας Νικόλαος υπήρξε μία πολύ σεβάσμια μορφή της Ελληνορθοδοξίας, συνεπώς ο λόγος του είναι αξιόπιστος. Το εν λόγω απόσπασμα έχει ως εξής:

«Απέφευγε να αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα, όπως το θέμα της Κωνσταντινούπολης κλπ... Μια φορά μετά από επίμονη παράκλησή μας είπε ότι θα γίνουν αυτά τα γεγονότα αλλά ο ίδιος δεν θα ζει τότε. Ανέφερε όμως σε ομιλίες του, ότι ζούμε σε έσχατους καιρούς, κατά τα τελευταία δε χρόνια έλεγε ότι έχουμε μπει στον αιώνα του αντίχριστου. Ο κ. Απόστολος Σ., πνευματικό παιδί του πατρός που βοηθούσε στον Ναό ένα διάστημα ως νεωκόρος, μας ανέφερε το εξής γεγονός, που του έκανε μεγάλη εντύπωση.

Σε μια καθημερινή Θεία Λειτουργία, που παρακολουθούσαν παιδιά του Δημοτικού, ο πατήρ κατά την διάρκεια του κηρύγματος, είπε και τα εξής περίπου, αφού έδωσε ιδιαίτερη σοβαρότητα στην φωνή του: «...Παιδάκια μου ακούστε με. Ακούστε με προσεκτικά. Σε λίγα χρόνια θα φύγω εγώ. Εσείς όμως θα δείτε τον αντίχριστο. Σας το λέει ο παππούλης. Ο παππούλης δεν θα είναι κοντά σας, εσείς όμως να μην δεχθείτε το χάραγμα του αντίχριστου. Προσέξτε καλά, να μην δεχθείτε το χάραγμα και ο παππούλης θα προσεύχεται για σας από τον Ουρανό...».

Όντως, φοβερή μαρτυρία!!! Ειπώθηκε δε, μερικά χρόνια προ της κοιμήσεως του ιερέως αυτού, κατά συνέπεια όσοι ήταν τότε παιδάκια και είχαν ακούσει αυτό το κήρυγμα είναι πλέον σήμερα ενήλικες... Και τα χρόνια περνάνε και, ασφαλώς, φθάνουμε ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση των όσων ειπώθηκαν από το στόμα του θεόπνευστου αυτού ιερέα! Άλλωστε όλα αυτά είναι απολύτως συμβατά με το πνεύμα της ορθόδοξης παράδοσής μας, ενώ συμπίπτουν σε γενικές γραμμές και με όλα όσα είπαν αναφορικά με το τεράστιο αυτό ζήτημα μεγάλες σύγχρονες μορφές της πίστης μας, όπως π.χ.

ο Γέροντας Παΐσιος στον οποίο αναφερθήκαμε και προηγουμένως!... Μήπως εξάλλου δεν είναι αλήθεια ότι ο κόσμος μας έχει χειροτερέψει κατά πολύ ακόμη και από το έτος κοιμήσεως του ιερέως Νικολάου, δηλ. το 2006; Ποιος άραγε μπορεί σήμερα να ισχυριστεί ότι τα πράγματα σε παγκόσμια κλίμακα είναι καλύτερα από ό,τι ήταν πριν από οκτώ ολόκληρα χρόνια; Αντιθέτως, βαθύτατη είναι πια η πεποίθηση ολόκληρης της ανθρωπότητας ότι πλησιάζουμε σε δραματικές εξελίξεις και ο άνθρωπος της καθημερινότητας στενάζει μες στην απόγνωση και την κατάθλιψη, λέγοντας μέσα του «κάθε φέτος και χειρότερα»!... Αυτή είναι, δυστυχώς, η κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει οι διεθνείς τοκογλύφοι (κάτι Ρότσιλντ και κάτι Ρόκφελερ) και τα κατά τόπους άθλια όργανά τους... Είναι το ανθρώπινο δράμα της Νέας Τάξης, το οποίο θα απολήξει στην απόλυτη πλανητική τυραννία του Αντιχρίστου, ως (δήθεν) «μοναδική διέξοδο» στα προβλήματα που ταλαιπωρούν σήμερα την ανθρωπότητα.

Άλλωστε, παντού πλέον γύρω μας δεσπόζει ο αριθμός του Θηρίου! Ακόμα και σε κουτάκια αναψυκτικών, όπως αυτό στην εικόνα, ο αριθμός 666 βρίσκεται «κεκαλυμμένος», αλλά μπροστά στα μάτια μας!... Η συγκεκριμένη εικόνα μάς δείχνει ένα παράξενο σύμβολο ενός ποτού, το οποίο όμως απαρτίζεται από... 3 εξάρια, σύμφωνα με τη σειρά του εβραϊκού αλφαβήτου!!! Είναι το γράμμα-αριθμός «Vav» (ήχος στα εβραϊκά μεταξύ «β» και «ου»), το οποίο βρίσκουμε πάνω στο κουτάκι του αναψυκτικού που ονομάζεται... «Monster», δηλ. «Τέρας»!!!!!! Και η διαφήμιση από κάτω αναγράφει στα αγγλικά: «Unleash the Beast!», που μεταφράζεται... «Ελευθέρωσε το Θηρίο»!!!... Χρειάζεται να προσθέσουμε άραγε εμείς κάτι παραπάνω; Δεν είναι πλέον εμφανές το πλανητικό «παιχνίδι» του Σατανά;...

ΠΗΓΗ