Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Λεωνίδας Σταθόπουλος , η Πέτρου Ράλλη , οι αλβανοί και η προπαγάνδα του defencenet.gr


Θέλουμε να εκφράσουμε τα εκ βαθέων ψυχής συλληπητήρια , στις οικογένειες που πενθούν . Κάποια site γράφουν τα παρακάτω για τον Λεωνίδα Σταθόπουλο , ειδικότερα τοπικά site που σίγουρα γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω…

“Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά από σύγκρουση δυο οχημάτων στην εθνική οδό Αντιρρίου –Ιωαννίνων στο φαράγγι της Κλεισούρας.

Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και το ένα εξετράπη εκτός του δρόμου με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού του που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει το agriniopress.gr είναι γνωστός Αγρινιώτης ηλικίας 48 ετών.

ΠΗΓΗ

Όπως επίσης και …

“Σοβαρότατο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, λίγο έξω από το Μεσολόγγι με σοβαρό τραυματισμό νεαρού μοτοσικλετιστή, λίγα λεπτά μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός με κατεύθυνση προς Αγρίνιο προσπάθησε να προσπεράσει νταλίκα στον κόμβο κοντά στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

ΠΗΓΗ

Ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα site τα οποία όπως φαίνετε χρησιμοποιούν νεκρούς ανθρώπους για να φτιάξουν κλίμα …εμπόλεμο κλίμα . Το εν λόγω site είναι το defencenet.gr και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αυτό το πράγμα που κάποιοι αποκαλούν άρθρο …

“ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ – Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ Αλβανός κτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο στελέχους του Λαϊκού Συνδέσμου και τον σκότωσε

Είναι το δεύτερο θανατηφόρο επεισόδιο στην άσφαλτο των τελευταίων ημερών, όπου Αλβανοί σκορπούν τον θάνατο, μετά την απίστευτη τραδωδία σητν Πέτρου Ράλλη, αλλά εδώ έχουμε κάτι που μοιάζει με συγκεκριμένη στόχευση.“

Και σαν προβληματιζόμενοι πολίτες ρωτάμε τους κυρίους του defencenet.gr το εξής ….

Γιατι κύριοι δημιουργήτε τέτοια προπαγάνδα ? Σας ωφελεί κάπου ?

Η επισκεψιμότητα του σελίδας σας ακούγεται ότι δεν σας φτάνει για να σας πληρώνει μέσω διαφημίσεων και ακούγεται ότι παίρνετε ποσά κάτω από το τραπέζι για να αναρτείτε ψεύτικες ειδήσεις , κοινώς “στημένες” με στόχο την επιρροή σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας . Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Απεθύνεστε σε ένα κοινό το οποίο επί το πλείστων υποστηρίζει εθνικιστικά κόμματα/κινήματα . Δεν θα μπορούσε να ειπωθεί πως δημιουργείτε εμπόλεμο κλίμα και ίσως ακόμα και να έχετε ένα μερίδιο σε επι καθημερινής βάσεως επιθέσεις κατά μεταναστών , αδύναμων κλπ ?

Κλείνοντας , έχω μάθει πως το να γράφεις άρθρα , ρεπορτάζ κλπ θεωρείτε εν μέρη δημοσιογραφία , αγάπη για τον γραπτό λόγο ή τέλος πάντων κάτι το οποίο κάνεις γιατί σου αρέσει να μοιράζεις πληροφορίες στον κόσμο .

Ωστόσο θεωρώ ότι αυτό που γίνετε στην ιστοσελίδα του defencenet.gr δεν θεωρείται δημοσιογραφία ούτε είναι κάποιο παρακλάδι . Μάλλον , είναι παρακλάδι . Το σάπιο παρακλάδι που εδώ και χρόνια μοιράζει σκατά στον αδύναμο πληθυσμό με στόχο να προωθεί ότι γουστάρει ο εκάστοτε αρθρογράφος . Αυτό που κάνετε λέγετε ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ….Ο στόχος μας δεν ανήκει σε καμία παράταξη , σε καμία ομάδα ….Ο στόχος μας είναι να καθαρίσει η βρώμικη παραπληροφόρηση … Ας γίνει η αρχή με εσάς ….

Υπογραφή…….Ν3Μ3ΣιΣ

secretproduction