Ad Code

Responsive Advertisement

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ;

Πως και η ελίτ έχει παραπέσει σε τόσο ολοφάνερα "λάθη" για όλα αυτά που στήνει;

Έχεις αναρωτηθεί αν όλα όσα εμείς υποτίθεται ανακαλύπτουμε μπορεί να είναι εκεί επίτηδες ώστε να τα ανακαλύψουμε;

Με βασανίζει αυτή η ιδέα μέρες τώρα και ιδίως επειδή στο προσκήνιο υπάρχει ένα παγκόσμιο θέμα που δεν μας παίρνει να κάνουμε λάθος !

Πριν σε βάλω μέσα στο σκεπτικό μου να σου θυμίσω ότι το Κατοχικά νέα υποχρεώνεται λόγο ανταγωνισμού με της πρακτορικες σελίδες που δυστυχώς πολλοί τις έχουν για πατριωτικές και ανθρωπινές να αναδημοσιεύει όλα τα άρθρα εναλλακτικής πληροφόρησης συμφωνεί δεν συμφωνεί με αυτά ! Η δικές μας απόψεις και θέσεις έχουν πάντα από κάτω την υπογραφή μας και όχι λινκ ..και θα ήθελα αυτό να το μοιράσετε παντού ώστε να γνωρίζουν όλοι ότι όλα όσα είναι αναδημοσίευση σε εμάς δεν είναι ανάγκη να έχουν και την αποδοχή μας παρα έρχονται εδώ προς ξεσκαρτάρισμα πληροφορίας από εσάς !

Πάμε τώρα στο σκεπτικό και νομίζω είμαστε οι καταλληλότεροι να κάνουμε αυτό το σκεπτικό, να θυμίσω ότι έχουμε αναλύσει και ανακαλύψει στημένα γεγονότα πρώτοι στον κόσμο..και είναι πολλές φορές που έχουμε ενημερώσει ερευνητές του εξωτερικού ... !!!

Θέματα Όπως πχ το sandy hook η το βίντεο i pet goat, κάρτες ιλλουμινατοι κοκ κοκ...για εμάς είναι ας πούμε το ψωμοτύρι μας...

Το σκεπτικό λοιπόν έχει να κάνει με το κατά πόσο η Ελίτ είναι τόσο χαζή;...

Αν κοιτάξουμε με μια ματιά τρίτη έξω από εμάς τα γεγονότα θα δούμε ότι υπάρχει μεγάλη περιπτωση όλα τα λάθη να ήταν επίτηδες στημένα εκεί .... !!

Ο λόγος ; Για μένα αρχίζει και ξεκαθαρίζει ο λόγος ... πάντα σε μια συγκομιδή αυτοί που πρέπει να φύγουν πρώτοι είναι αυτοί που έχουν κατανοήσει και τα περισσότερα ...συνήθως αυτοί που κατανοούν τα περισσότερα είναι αυτοί που αμφισβητούν...και οι αμφισβητίες έχουν πιο ερευνητικό πνεύμα ...και οι αμφισβητίες είναι πιο επικίνδυνοι από τους γραμμικούς προσκυνημένος!

Τι θέλει η Ελίτ; ..Μια νέα παγκόσμια τάξη!!..Πως μπορεί να έχει μια παγκόσμια τάξη ; Με το να έχει πολλους πιστούς και όχι αμφισβητίες !!!

Με ποιον τρόπο θα μπορούσες να διακρίνεις το εσωτερικό πνεύμα ενός ανθρώπου , το τι πραγματικά σκέφτεται;.....χμμμμμ!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , το FACEBOOK κοκ κοκ....

Τι θα έκανες αν τελικά έβρισκες όλους τους αμφισβητίες ....θα τους οδηγούσε να πάρουν μια λανθασμένη απόφαση μόνοι τους!!!

Τα παλιά τα χρόνια οι εκκαθάριση στις μεγάλες αλλαγές γίνονταν πιο αιμοβόρα άλλα δεν είχε καλή αποτελεσματικότητα , πχ γινόταν ένας εμφύλιος και εκεί στέλνανε τους πράκτορες η βάζανε τον πράκτορα αρχηγό να δώσει εντολή ότι πρέπει να εκτελεστούν αυτοί και αυτοί ως δήθεν εχθροί...η γινόταν κρυφά η εκτέλεση και ο κάθε αμφισβητίας επικίνδυνος για το νέο καθεστώς ήταν πια μια παράπλευρη απώλεια !!

Και σήμερα σίγουρα γίνεται αυτό τοπικά , πχ Συρία , Ουκρανία κοκ ...

Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να πετύχουμε το παγκόσμιο χωριό;

Πως θα κάνεις έναν παγκόσμιο εμφύλιο , θέλεις πολλή περισσότερα φράγκα , πολλούς περισσότερους πράκτορες και τέλειους σχεδιασμούς μιας και αν ανάψει η φωτιά πολλοί θα προλάβουν να λακίσουν και να κρυφτούν!!

Ξανά τριβελίζει το μυαλό μου , τόσα πολλά λάθη από μια ελίτ που έχει ελέγξει τον κόσμο τα τελευταία χιλιάδες χρόνια ; Δύσκολο...

Μήπως τα λάθη και οι ερευνητές συμπεριλαμβανόμενου και εμένα ήμασταν άθελα μας η εκπαίδευση σε μια μεγάλη απόφαση;

Εμπολα , μια μεγάλη ευκαιρία ...

αν ήμουν εγώ στην θέση τους και είχα αυτό το σάπιο μυαλό και την δυνατότητα να πράξω όλα όσα χρειάζομαι νομίζω ότι αυτό το σενάριο θα ήταν ένα από τα αγαπημένα μου...

Θέλω να βρω όλους τους αντιρρησίες όλους όμως...Δύσκολο να το κάνω μιας και η μάσκα κάθε ανθρώπου είναι δύσκολο να κατέβει ...ιδίως αν ο άνθρωπος είναι ιδιαίτερα υποψιασμένος ..

Σήμερα που μιλάμε μπορεί να έχετε στο γραφείο σας κάποιον ο οποίος πιστεύετε ότι όλα όσα του λέτε τα ακούει βερεσέ και σας κοροϊδεύει άλλα πιστέψτε με πίσω από την μάσκα επιβίωσης αυτό ο άνθρωπος ίσως να είναι ο μεγαλύτερος συνομωσιολογος και ο μεγαλύτερος αντιστασιακός που έχετε δει...άλλα δεν θα το μάθετε ποτέ ...γιατί αυτό ο άνθρωπός είναι όντος υποψιασμένος και έτοιμος ...!!

Αρα το διαδίκτυο μπορεί να μου δώσει ένα μπούσουλα για πολλά πράγματα άλλα τους σκληροπυρηνικούς ακόμα δεν θα μπορέσω να τους βρω ..ώστε πχ να στείλω κάποιους να τους στείλουν αδιάβαστους !! Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι ο τελειότερος σύμμαχος για μένα που θέλω την καταστροφή σου....;....Το μυαλό σου ....Η δική σου απόφαση ; να σε πείσω ότι με έπιασες στα πράσα !!

Νομίζω ότι πια έχεις μπει στο νόημα ....

Η νέα μόδα συνομωσιολογιας θέλει τον εμπολα ένα hoax και ότι όλο είναι μια προσπάθεια να μας εμβολιάσουν και να κονομησουν.... και ίσως να μας κάνουν και άλλα πράγματα με το εμβόλιο..!!

Δεν θα πάω με την μοδα άλλα δεν θα πω ότι ο εμπολα είναι και αληθινός , θα πω ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είμαστε πολύ φειδωλοί στο να εκφράσουμε άποψη...θα πρέπει σαν ερευνητές να λειτουργήσουμε με αδιάσειστα στοιχεία και όχι με στημένα στοιχεία ώστε να αρχίσουμε να επηρεάζουμε την κοινή γνώμη ..!

Για μένα το θέμα εμπολα τείνει να είναι αλήθεια μιας και τα δεδομένα που έχω υπάρχουν εδώ και δεκαετίες .... ΑΛΛΑ με τίποτα ΑΚΟΜΑ δεν μπορώ να πάρω θέση είναι δεν είναι...!

Κρατήστε όλοι οι ερευνητές της οδηγίες αυτές και χαλαρώστε , έτσι και για να δούμε τι άλλο φέρνουν...και βέβαια για να μην πάρουμε κανένα στο λαιμό μας!

ΟΙ νέοι στον στίβο αυτό που τα πάντα που φαίνονται δεν είναι μην ξεκινάτε να επηρεάζεται συνανθρώπους σας πριν να είμαστε όλοι σίγουροι με αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτή η ασθένεια είναι αληθινή η μη !

Έτσι και αλλιώς είναι ένα από τα σενάρια τους και το μόνο που τους έλειπε είναι μια επιλεκτική εξέλιξη της ασθένειας ....να το πάρουν οι γραμμικοί το εμβόλιο και να μην το πάρουν οι αμφισβητίες !!

Ξέρω το πάω μακριά άλλα αν έχω δίκιο τα πράγματα είναι πολύ πιο μακριά από την δήλωση ..ΣΟΒΑΡΑ!!!

Να σαι καλα ..

Stranger...

Υ.Γ Χωρίς καμία ντροπή αν έχω δίκιο και θα το αποδείξω σύντομα αυτό το άρθρο μόλις σου έσωσε την Ζωή ...και θα καταλάβεις γιατι πολύ σύντομα!