Ad Code

Responsive Advertisement

Θα ήταν καλό κάποιος επιστήμονας να μας πει σε πόσους βαθμούς Κελσίου επιβιώνει ο ιός του Εμπολα!!

Θα είμαι σύντομος , αν ο ιος έχει πρόβλημα με το κρύο που πιστεύω έχει θα ήταν καλό να το ξέρουμε ως μετρo προστασίας ...ίσως μια κακοκαιρία σε μια χώρα πχ να μπορεί να είναι μια ασπίδα προς τον ιο!

Τώρα θα πω κάποια πράγματα και ελπίζω τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο Ελλάδας κάποιοι να με ακούσουν! Είναι για μένα γεγονός ότι ο ιός δεν είναι ανάγκη να μεταφέρεται από ασθενή σε ασθενή άλλα και να μεταφέρετε από τρομοκράτη σε τρομοκράτη !

Τι εννοώ , θα μπορούσε κάλλιστα μιας και χάθηκε το πρώτο στέλεχος (μην ρωτάς πως το ξέρω στο έχω γράψει) ο ιός πλέον να είναι μέσα σε μικρές σύριγγες και να το έχουν στα χέρια τους πωρωμένοι με συγκεκριμένη αποστολή, είτε τρομοκράτες είτε πράκτορες!

Αν λοιπόν έχω δίκιο η όποια ασφάλιση συνόρων δεν θα βοηθήσει και πολύ (αλλα πρέπει να συμβεί άμεση ασφάλιση ) τώρα οι επικίνδυνοι χώροι που θα μπορούσε κάποιος να κάνει τέτοια αποστολή θανάτου είναι !

Νερό , δεξαμενές νερού ...αρα πρέπει ο μηχανισμός προστασίας των κρατών να αρχίσει να προστατεύει αυτά τα μέρη !

Φαγητό , Σούπερ μάρκετ , εύκολα κάποιος εδώ με αποστολή θανάτου μπορεί να μπολιάσει φαγητά στα ράφια , δεν είναι ανάγκη να το κάνει σε πολλά ,μερικές ενέσεις είναι ικανές να δημιουργήσουν το πρόβλημα!

Αυτό το δεύτερο σενάριο το βρίσκω το ποιο σοβαρό σε εξέλιξη , δυστυχώς είναι σχεδόν ανέφικτο να μπορέσει εδώ ο κρατικός φορέας να επέμβει και να προστατέψει , εδώ μόνον οι επιχειρηματίες πρέπει να ενημερωθούν σωστά και να αυξήσουν της βάρδιες εσωτερικής φύλαξης ενός Σούπερ μάρκετ ενημερώνοντας τους φύλακες ασφαλείας για τυχών ενδεχόμενες τέτοιες απειλές !

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το σενάριο θα πάρει μορφή σε κάποια χώρα , ελπίζω κάποιοι να ακούν...

Stranger ,...