Ad Code

Responsive Advertisement

Στατιστικά μετράμε ώρες για να συμβεί εκτός αν ...

..Όλο αυτό το πανηγύρι με τον έμπολα είναι ένα κολπάκι για να οδηγηθουμε σε τίποτα μαζικούς εμβολιασμούς! Προσωπικά πιστεύω όμως ότι δεν είναι κολπάκι !

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να αποφασίσουμε ότι τελικά τα σχέδια των επικυρίαρχων που τόσα χρόνια αναφέρουμε παίρνουν σάρκα και οστά άλλα από ότι φαίνεται εκεί οδηγούμαστε!

Άλλα πάντα υπάρχει και ένα άλλα ... ένα σχέδιο για να έρθει εις πέρας έχει πολλά στάδια , το πρώτο στάδιο το τρομοκρατικό και το αμολυμα του ιού από ότι φαίνεται το κατάφεραν , τώρα πρέπει να πετύχουν και το δεύτερο στάδιο , το στάδιο όπου τα κράτη , οι φορείς και οι επιστήμονες θα χάσουν την μπάλα και θα αφήσουν να ξεκινήσει μια πανδημία!

Πιστεύω ότι εκεί μιας και μιλάμε και για την Ζωή των ίδιων των ανθρώπων που τον αντιμετωπίζουν ότι θα βρουν σθεναρή αντίσταση και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει προστασία για την ανθρωπότητα !

Τώρα το κάθε κράτος θα δοκιμαστεί για το πόσο έτοιμο είναι! Το σημαντικότερο όλων είναι η άμεση απομόνωση των φορέων,...επιμένω ότι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν μέσω της Ροδου ..πως αλλιώς να το πω...το έχω γράψει τρεις φορές ήδη,...ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ...ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ...ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ !!

Οπου ναναι στατιστικά θα ακούσουμε και τα δικά μας μαντάτα ...στατιστικά ...γιατί πνευματικά ελπίζω για ακόμη μια φορά η μητέρα μας να μας προστατέψει!

Το νου μας στην άμεση απομόνωση .... Το νου μας!

Stranger...