Ad Code

Responsive Advertisement

Έχουν ξεφύγει..ζητούν να ρίξουν βόμβες ναπάλμ στα χωριά που υπάρχουν ασθενείς με Έμπολα...


Έχουν ξεφύγει..ζητούν να ρίξουν βόμβες ναπάλμ στα χωριά που υπάρχουν ασθενείς με Έμπολα...

Και όμως αυτή τη δήλωση έκανε πριν από λίγο ο Todd Kincannon, πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Νότια Καρολίνα.

Συγκεκριμένα είπε ότι "οι ασθενείς που πάσχουν από τον ιό Έμπολα πρέπει να σκοτωθούν. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να νικήσουμε τον θανατηφόρο ιό. Γιατί όλοι οι ιοί πάντα έρχονται από την Αφρική; HIV, Marburg, Ebola, Ιός του Δυτικού Νείλου; "

Στην ίδια δήλωση του κάλεσε τους εργαζόμενους στο τομέα της υγείας να αρνηθούν τη θεραπεία ασθενών με Έμπολα. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι " Αν ήμουν υπάλληλος του νοσοκομείου, θα ήθελα να είχα αρνηθεί κατηγορηματικά να εργαστώ στις περιπτώσεις Έμπολα, οι εργαζόμενοι πρέπει να αρνηθούν μαζικά".

Αργότερα σε δήλωσε στο twiter είπε "Δεν υπάρχει απλά κανένας άλλος τρόπος με τον Έμπολα. Πρέπει να ρίξουν ναπάλμ στα χωριά τώρα πριν είναι αργά".

ΣΧΟΛΙΟ : Μήπως σε αυτόν το κύριο να υπενθυμίσουμε τις πρόσφατες ανακοινώσεις μεγάλης μερίδας ιατρών που λένε ότι ο ιός είναι εργαστηριακός. Και ποίες χώρες έχουν τη δυνατότητα να παράγουν ιούς. Μήπως η δική του; ΌΧΙ κύριε, άλλο λαμβάνω προληπτικά μέτρα και άλλο η γενοκτονία, άλλωστε πως σκοτώνεις με το έτσι θέλω το 40% αυτών που ούτως ή άλλως θα επιβιώσουν;

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

ΠΗΓΗ