Ad Code

Responsive Advertisement

Περίεργες μαζικές εμφανίσεις drones σε πυρηνικούς σταθμούς στη Γαλλία και Μεξικό


Περίεργες μαζικές εμφανίσεις drones σε πυρηνικούς σταθμούς στη Γαλλία και Μεξικό

Ανήσυχοι πολίτες στην Γαλλία αναφέρουν τον τελευταίο καιρό πολλές περιπτώσεις παρουσίας drones σε πυρηνικούς σταθμούς. Το αλλο περίεργο που παρατηρήθηκε ειναι το κατασκοπικό σοφτ γουερ, το malware που βρέθηκε στα συστήματά ηλεκτρονικού ελέγχου των ηλεκτρικών σταθμών στην Αμερική. Την είδηση αυτη την ανάφερε το κανάλι ABC μετά την δήλωση του αμερικανικού Department Home Security (DHS) την περασμένη εβδομάδα!

Η στιγμή που η είδηση βγαίνει στην επιφάνεια ειναι τουλάχιστον ύποπτη εφόσον οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές προσβλήθηκαν το 2011 αλλα χτυπάνε τωρα το αλάρμ. Θα μας πουν οτι πρόκειται για Ρώσους χάκερς;

Δεν ειναι ύποπτο οτι όλες οι πληροφορίες βγαίνουν μαζικά στην επιφάνεια; Δεν ειναι περιεργο οτι σε μια ιστορικά εύφλεκτη περίοδο σαν και αυτη που ζούμε ξαφνικά ακούμε ειδήσεις γεγονότων που σοκάρουν την παγκόσμια συνείδηση; Και προκαλούν, τι αλλο εκτός απο το αίσθημα του ΦΟΒΟΥ;

Υποτιθέμενες χώρες τρομοκράτες σαν την Ρωσία στο σκαμνί του ένοχου; Τι ετοιμάζουν με τους πυρηνικούς σταθμούς και γιατι στέλνουν τα ρομποτάκια μες την νύχτα στους πυρηνικούς σταθμούς στη Γαλλία; Απο μαιλ αναγνώστη που μένει στην Γαλλία μάθαμε οτι σε όλους τους πυρηνικούς σταθμούς στη Γαλλία παρατηρήθηκαν ντρονς μες τη νύχτα.

Γιατι ψάχνουν μες το σκοτάδι και οχι στο φως της ημέρας; Ψάχνουν κάποιοι για να βρουν την θεση των μετασχηματιστών; Τα σημεία που βρίσκονται οι μετασχηματιστές χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους θερμοκρασία. Οι κατασκευαστές των σταθμών γνωρίζουν την θεση τους αυτός όμως που θα ήθελε να κάνει το κακό ίσως οχι.

Εάν πρόκειται για 'τρομοκράτες' κάθε χρώματος, και καταφέρουν να απενεργοποίησουν η καταςτρεψουν τους μετασχηματιστές των σταθμών βουλιάζει αυτόματα όλη η οικονομία της Γαλλίας και στη συνέχεια των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Υπάρχουν δυνάμεις που θα ηθελαν κάτι ανάλογο; Υπάρχουν δυνάμεις και φαίνονται καλά οργανωμένες, να ψάχνουν μανιωδώς την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν τον ενεργειακό κόμβο χωρών οπως η Γαλλία;

Υπάρχει σκηνικό μεγαλύτερου σοκ και δέους με την ενεργειακή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας των οικονομικά αναπτυγμένων χωρών; Ο καιρός θα το δείξει.

Ο ΚΟΡΑΞ