Ad Code

Responsive Advertisement

Ταϊλάνδη: Ο πρωθυπουργός τράβηξε το αυτί δημοσιογράφου!


Ο Στρατηγός Πραγιούτ έχει αναλάβει την εξουσία μετά από πραξικόπημα - Ρωτήθηκε για τις συλλήψεις φοιτητών που διαμαρτύρονταν κάνοντας το «σήμα» των «Αγώνων Πείνας» και αντέδρασε τραβώντας το αυτί αυτού που τον ρώτησε

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε πως κάποιος πολιτικός «τράβηξε το αυτί» δημοσιογράφου επειδή δεν του άρεσε η ερώτηση - πάντα μεταφορικά και άλλο που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει... Αυτή τη φορά όμως, ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός που ανέλαβε την εξουσία πραξικοπηματικά τον περασμένο Μάιο, δεν έμεινε στα λόγια: Κυριολεκτικά, τράβηξε το αυτί δημοσιογράφου την ώρα που του έκανε ερώτηση που δεν του άρεσε!

Το γεγονός μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο και από την ώρα που κυκλοφόρησε έχει κάνει τον Στρατηγό Πραγιούτ viral στο Διαδίκτυο.

Η ερώτηση αφορούσε στις συλλήψεις φοιτητών που διαμαρτυρήθηκαν κατά τη διάρκεια ομιλίας του Πραγιούτ σχηματίζοντας το «σήμα» από την ταινία «Αγώνες Πείνας» που συμβολίζει την αντίσταση στο καθεστώς.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο δημοσιογράφος γονατιστός μπροστά στον Πραγιούτ (για να μην μπλοκάρει τις κάμερες) να ρωτά εάν ο πρωθυπουργός αισθάνεται ότι απειλείται από τους διαδηλωτές. Εκείνος απαντά γελώντας σαρκαστικά ότι αισθάνεται πάρα πολύ ασφαλής, ενώ την ίδια ώρα του πιάνει το αυτί και το τραβά!

protothema.gr