Ad Code

Responsive Advertisement

Άρχισε το αντάρτικο πόλεων


Γράφει την άποψη του ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πριν από αρκετά χρόνια η τύχη θέλησε να βρεθώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυρίως στη βόρειο Ιρλανδία, εκεί που τον καιρό εκείνο βρισκόταν σε ύφεση η δραστηριότητα του ΙΡΑ. Δεν ξέρω εαν θυμάστε αλλά ο ΙΡΑ ήταν για τους Άγγλους, του Σκωτούς και του Ουαλούς μια τρομοκρατική οργάνωση, ενώ αντίθετα για τους βορειοΙρλανδούς ήταν μερικά παιδιά που ήθελαν την ελευθερία τους από το στέμμα της Ελισάβετ.

Αυτά λοιπά τα παιδιά ήταν οπλισμένα και έκαναν περίπου αυτά που ακούσαμε σήμερα το πρωί να γίνονται στο όνομα της ικανοποίησης των αιτημάτων του νοσηλευόμενου ποινικού κρατουμένου Νίκου Ρωμανού.

Όταν όμως σταματάς λεωφορεία και πετάς μέσα μολότοφ ή όταν βάζεις βόμβες έξω από τράπεζες μάλιστα σε μέρες που ήδη έχει αρχίσει να παρατηρείται ένα άτυπο bank run τότε πρέπει να υπολογίζεις και το σοβαρό ενδεχόμενα να έχεις ανθρώπινα θύματα.

Τότε όμως δεν χάνεις την "λαϊκή νομιμοποίηση" σου; Μήπως έτσι δεν έχασε την λαϊκή συμπαράσταση η 17Ν όταν από λάθος - όπως αποδείχθηκε- σκοτώθηκε ο Θάνος Αξαρλιάν από τη ρουκέτα στο Σύνταγμα;

Σας τα λέω αυτά και απευθύνομαι στους σκεπτόμενους αναρχοαυτόνομους ιδεολόγους που τους εκμεταλλεύονται αυτές τις μέρες ασύστολα οι εγχώριες και οι ξένες δυνάμεις.

Ένας έστω και τυχαίος θάνατος τύπου marfin αμέσως θα σας φέρει απέναντι από την κοινωνία και έτσι χάνεται την ταμπέλα του αντάρτικου πόλεων σε βάρος του φασισμού του κράτους που διατυμπανίζεται. Γιατί αντάρτικο πόλεων με το λαό απέναντι σε κάνει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και η θέση των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ είναι στον ΤΑΦΟ ή στη ΦΥΛΑΚΗ.

πολεμικό ημερολόγιο ΠΗΓΗ