Ad Code

Responsive Advertisement

Το έχουμε ξαναπεί ρε σκασμένο η μόνη χούντα που δεν έχει πέσει είναι η δημοκρατία!

Ανακοίνωση της ΕΛΛΑΣ : Απαγορεύεται κάθε συνάθροιση στις 6 Δεκέμβρη στην Αθήνα έως τις 15:00 ...και ωρε γλέντια δημοκρατικά!

Γιατί εδώ πρέπει να κοιτάς ...εδώ ρε σκασμένο σου λέω ..όχι εκεί ...εδώ!

Εδώ στον φόβο των αγνώστων που έρχονται μιλιούνια να βλάψουν την όμορφη και δίκαιη δημοκρατία σου ...μια δημοκρατία του 16% ...που σε παει γ@μιωντας εδώ και χρόνια!

Εδώ ρε σου λέω κοίτα...να μάθεις να φοβάσαι με στυλ..να μην είσαι εξω από την μόδα...να τρίζουν τα δοντακια!

Θα πέσει ο Σαμάρας ..οχου Παναγία μου....Θα έρθει ο τσιπρας... ο Χριστός και η Παναγία!..Θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι και σε 100 χρόνια θεου θέλοντος θα τρώω μήλα από την κόκκινη μηλιά σαν ένας νέος Αδάμ σε συνεργασια με τον Οφικουλα...μπρρρρρ!

Εδώ λέμε ζαβό είσαι ? εδώ λεμέ η προσοχή σου ....μέσα στην μηχανή μόνο να κοιτάς ...μέσα στα γρανάζια αυτής της μηχανής μόνο να κοιτάς μ@λ@κισμενο .....δεν υπάρχει τίποτα άλλο έξω από τα γρανάζια της μηχανής....,μην κοιτάς αλλού λέω ...εδώ ρε σαπακι ..εδώ!

Μην κάνεις καμία υπερβατική μ@λακια και συνειδητοποιήσεις ότι εσυ είσαι και η μηχανή και το γρανάζι και ο παρατηρητης και ο εντολοδόχος....εδώ να κοιτάς ....μέσα στο κουτί που σε κοιτά και αυτό και σου ξεζουμίζει κάθε ικμάδα ελευθερίας σου!

Φοβάσαι; Καλά κάνεις ..κινδυνεύει η μηχανή ...κινδυνεύει ο καρβουνιάρης να χάσει το φτυάρι και να μείνουμε από κίνηση! Εδώ χαμένε...εδώ κοίτα μόνο εδώ !

Μην τολμήσεις στην Ζωή σου ζώον και ανακαλύψεις ότι δεν υπάρχει μόνο ενα σημείο να δείξεις μέσα στο σύμπαν....ΜΗΗΗΗΗΗ.... αυτό θα είναι κατά της μηχανής ....κατά της δημοκρατίας μας!

Βαρέθηκα ... τα λέμε μετά ... πάω να κοιτάξω τα άστρα ...εκεί που οι εντολές έχουν άλλη χροιά και άλλη ευγένεια ...εκεί που δεν μου απαγορεύουν για το καλό μου να συναθροίζομαι...οπότε και όπου γουστάρω!

Starnger..