Ad Code

Responsive Advertisement

Εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας (Μερος Β)

Οπως γνωρίζουμε απο την μυθολογία μας μ' αυτα που έγραψαν οι πρόγονοι μας για τους Γίγαντες, για την προέλευση τους θα έπρεπε να είχαμε ψιλιαστει οτι η μυθολογία κρύβει μηνύματα που μιλάνε μια γλώσσα κώδικα. Ο κώδικας αυτός ειναι συνέχεια μπροςτα μας. Αν ενεργωποιησουμε το βλεπειν θα δούμε πολλα μυστικά. Η προέλευση των Γιγάντων αλλα και η δίκη μας, ισως δεν ειναι αυτη που μας εκπαίδευσαν να πιστεύουμε στα σχολικά θρανία.

Λιγο ελληνική μυθολογία σαν εισαγωγή...βοηθάει στην αφύπνιση. Στην Θεογονια του Ησιόδου με τις πολλές μεταφορές μαθαίνουμε οτι ο Ουρανός φοβόταν τα παιδιά του...μόλις γεννιόντουσαν τα έκρυβε στα έγκατα της Γης. Η μητερα τους η Γη συνωμότησε με τα παιδιά τους εναντίον του πατερα τους. Ο νεώτερος Τιτάνας, ο Κρονος ηγήθηκε της συνωμοσίας και ακρωτηρίασε τα γενετικά όργανα του πατέρα του. Απο τις σταγόνες αίματος που έπεσαν στη Γη, γεννήθηκαν οι Ερινύες οι Γίγαντες και οι Νύμφες. Ο Κρονος μετα απο αυτην την επανάσταση αναδείχτηκε ηγέτης των τιτανων.

Ποιος ο κώδικας πισω απο τον μύθο; Και τι μας θυμίζει αυτη η ιστορια; Διαβάζουμε για τους Τιτάνες και την τιτανομαχία. Παραμύθια, και μυθολογικές φαντασιώσεις των αρχαίων ημων προγόνων;....

Έπασχαν απο υπερβολική φαντασιοπληξία αυτοι οι αρχαίοι; Οτι τους κατέβαινε το έγραφαν....

Αυτη δεν ειναι η γραμμική μας εκπαίδευση; Πρόσεξε τωρα την παραπάνω απεικόνιση, τι παρατήρησες και τι πιστεύεις, όταν αυθόρμητα την παρατηρείς; Τι μας έμαθαν οι 'επιστήμονες' και οι 'αρχαιολογοι'; Βοήθησε λίγο στην ελευθέρωση των προκαταλήψεων που εχουν πλάσει την λογική σου και σκέψου, σκέψου πριν συνεχίσεις το διάβασμα...

Δεξιά βλεπεις τις εικόνες των παγκόσμιων υπνωτιστων, της αλήθειας που σε εκπαίδευσαν στα σχολεία και αριστερά βλέπεις την απεικόνιση της οικοδόμησης των πυραμίδων! Δεν βρέθηκαν γραπτές αποδείξεις για την κατασκευή των πυραμίδων γιατι δεν βόλευε αυτούς που γράφουν την ιστορια....την ελίτ που κυβερνάει χιλιάδες χρονια.

Οι αποδείξεις βρέθηκαν στην κατακόμβη της Rekhmire, σε μια αναπαράσταση γιγάντων να κουβαλάνε τις πέτρες (μίγμα λίθου) δυο δυο την φορα. Γι αυτο δεν βρέθηκαν ίχνη έλξης απο την μεταφορά των λίθων, επισης δεν πρέπει να χρησιμοποίησαν σκαλωσιές η άλλες κατασκευές οικοδόμησης των πυραμίδων. Οι σκαλωσιές θα ήταν απο μόνες τους τεράστιες για να αντέξουν τους οικοδόμους. Βέβαια τίποτε πια δεν ειναι αδύνατο, μετα απο αυτες τις πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Οι εικόνες που βλέπεις ειναι η πραγματική ιστορια της Αιγύπτου και των πυραμίδων. Στην ταινία η Έξοδος, οι Εβραίοι και οι ποδιτσες πλασάρουν την δικη τους αλήθεια! Παντα ήταν παραχαράκτες της πραγματικότητας, παντα ψεύδονταν και παντα θα ειναι πρωτοπόροι στην παραχάραξη της ιστορίας.

Για να μπορέσεις να απελευθερωθεις απο τα κόπρανα των Ιουδαίων, γιατι αυτοι εχουν εκπαιδεύσει ολο τον πλανήτη με υπέρογκες μαλθακιες πρέπει να απορρίψεις αυτα που σου έμαθαν στα θρανία υποδούλωσης......σκέψου στα ελληνικά, φόρεσε σανδάλια και άρχισε τον διαλογισμό. Τοτε μονο θα βρούμε την σωτηρία μας.

Οι λίθοι που μετατόπιζαν οι Αιγύπτιοι, μαζι με τους Γίγαντες φτιάχνονταν απο μίξη υλικών οπως το μπετόν αρμέ που χτίζουμε εμείς σημερα. Αυτη η μίξη ειναι πολυ πιο δυνατή και απο το μπετόν. Για αυτούς που δεν θέλουν να πιστέψουν τις πληροφορίες που αναφέρουμε ας δείτε τις επόμενες εικόνες....

Αποτυπώματα απο τους 'τσιμεντόλιθους' αλά Αίγυπτος. Οι λίθοι φτιάχνονταν σε καλούπια οπως και στις μερες μας. Βλεπεις τα αποτυπώματα των γιγάντων στους λίθους; Τα εχουν και στο μουσείο για να βλέπουν τα βοιδια.... Τέτοια πλύση εγκεφάλου εχει φάει η ανθρωπότητα απο την ελίτ...

Οι λίθοι εχουν βρεθεί σε διαφορετικές περιοχές στην Αίγυπτο. Γεμάτες με αποτυπώματα χεριών και ποδιών.....στο επόμενο συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις!

Συνεχίζεται Ο ΚΟΡΑΞ