Ad Code

Responsive Advertisement

Αναρωτιέμαι αν θες ένα ψηφιακό νόμισμα κρατικό η ένα ψηφιακό νόμισμα που σου ανήκει ;

Να σου θυμίσω ότι το σχήμα που είναι σήμερα στην εξουσία είναι και το ίδιο που υποστηρίζει πολλές νεοταξικες θέσεις βλέπε Κάρτα πολίτη !

Να σου θυμίσω για όσο και να σου πάρει να το καταλάβεις ότι χρέος και κολπάκια κρίσεις είναι για αλλους όσους μασάνε σανό ...ο στόχος είναι άλλος !

Να σου πω ακόμα οτι όταν έρθει η ώρα που θα πας με νομό σε ψηφιακό νόμισμα ακριβώς εκείνη την στιγμή θα έχεις παραδώσει και κάθε ιδιωτική σου συναλλαγή ..γιατί οταν γίνει με νόμο και κρατικά θα γίνει ακριβός για τον ενα λόγο που θέλουν...πλήρης έλεγχος!

Αυτή την στιγμή το bitcoin το ελέγχει κρυφά το fbi έχοντας στα χέρια του το 52% .... και είναι σίγουρο ότι ο δρόμος αυτός της αντίστασης υιοθετήθηκε πρώτα από τους εχθρούς...μιας και είναι παγια τακτική τους ότι τους γονατίζει να το εξαγοράζουν η να το ελέγχουν!

Έχεις λοιπόν σήμερα μια ευκαιρία , να έχεις την δική σου σύμβαση αλήθειας και να υποστηρίξεις τους ανθρώπους και σύντομα τον οργανισμό που δημιουργήτε με σκοπό να είναι ο κυματοθραύστης στους σκοπούς της νέας τάξης πραγμάτων!

Αλλά εδώ υπάρχουν και τα βασικά ερωτήματα ...τελικά μήπως θέλεις την νέα τάξη πραγμάτων και τον πλήρη έλεγχο;

Εγώ σου βάζω ότι στοίχημα θες ότι αν ΤΩΡΑ δεν ξεκινήσεις να έχεις σαν αντίσταση το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ που είναι δημιουργημένο από πολίτες για τους πολίτες σε 5 χρόνια από σήμερα θα έχεις κυβερνητικό ψηφιακό σύστημα που θα σε ελέγχει 100% !!

Τώρα μπορείς να με βρίζεις εσύ ο ανώνυμος , εσύ από την στοά , εσύ από την τράπεζα με το ψεύτικο προφίλ για να επηρεασεις την επιφάνεια ....σε 5 χρόνια ....απλά θα θυμηθούν όσοι σήμερα δεν επιλέξουν να αλλάξουν το μέλλον ποιοι επί της ουσίας έκαναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν ώστε η Ελλάδα να αντισταθεί ...

Μην αφήσεις την μοναδική ευκαιρία να εισαι εσύ ο ιδιόκτητης του τρόπου συναλλαγής σου ... ειναι πολύ πιο σημαντικό αυτό παρα όλα όσα άλλα σε τρομάζουν τα μμε .... ΞΥΠΝΑ...ο στόχος είναι ο έλεγχος και με έχεις αφήσει μόνο μου να τα βάζω με όλους !

Δεν είναι μόνο η σκέψη τι θα κονομησω σήμερα η τι απόδοση θα έχω άμεσα...είναι και η σκέψη τι θα γλιτώσω αύριο και πόσο σημαντικό είναι αυτό που θα γλιτώσω!

ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ....

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Stranger,.....