Ad Code

Responsive Advertisement

«Φωτιά» περικυκλώνει την Αμερική μέσα από την Θάλασσα!!! Κάποιοι ετοιμάζονται για μέρες ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!


Κάποιοι ετοιμάζονται για μέρες ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.Η υπερδύναμη των ΗΠΑ που κάποτε περικύκλωνε με την στρατιωτική ισχύ της την υφήλιο , σήμερα περικυκλώνεται η ίδια.

¨Αντιναύαρχος Joseph Mulloy: ο στόλος των υποβρυχίων της Κίνας έχει ξεπεράσει αυτόν των ΗΠΑ¨

¨Η Κίνα έχει θέσει σε μικρό χρονικό διάστημα νέους τύπους όπλων σε λειτουργία. Σήμερα η Κίνα διαθέτει περισσότερα πυρηνοκίνητα και συμβατικά υποβρύχια σε σχετικούς αριθμούς, σε σύγκριση με τις ΗΠΑ παρόλο που το επίπεδο της τεχνολογίας τους υπολείπεται .

Σύμφωνα με τον αντιναύαρχο, οι ΗΠΑ ανησυχούν για το γεγονός ότι η Κίνα έχει επίσης επεκτείνει τις γεωγραφικές περιοχές δραστηριοποίησης αυτών των υποβρυχίων σε ευρύτερες Ωκεάνιες περιοχές.

Ο ναύαρχος παραδειγματικά αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποστολή τριών από τα κινεζικά υποβρύχια που περιπολούν στον Ινδικό Ωκεανό 95 ημέρες . «Ξέρουμε ότι βρίσκονται κάτω από την θάλασσα και πειραματίζονται θέλοντας να αναβαθμίσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα τους», δήλωσε ο Mulloy σε μια συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας.

Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα εκφράσει ανησυχίες για τη στρατιωτική ανάπτυξη της Κίνας, τονίζοντας τη συνεργασία μεταξύ της Κίνας και της Ρωσίας στον τομέα της στρατιωτικής τεχνολογίας και των στρατηγικών προγραμμάτων .

Στην τελευταία ετήσια έκθεσή του προς το Κογκρέσο σχετικά με την Κίνα, το Πεντάγωνο δήλωσε ότι η Κίνα έχει 77 μεγάλα πολεμικά πλοία, περισσότερα από 60 υποβρύχια, 55 μεγάλου και μεσαίου εκφόρτωσης πλοίων και 85 μικρά σκάφη πυραύλων. Τονίστηκε ότι η Κίνα είχε δημιουργήσει την τεχνολογία για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων σε υποβρύχια .

Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προχωρεί σε παραγγελίες για 71 νέα υποβρύχια στα ναυπηγεία του Huntington¨ 26/02/2015Πηγή: Pravda.Ru

PravdaTV Και φυσικά δεν ξερνάει μόνο η ξηρά φωτιά αλλά και η θάλασσα ξερνάει Πυρηνικό Όλεθρο.

TASS Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2014 η δοκιμή εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου Bulava από το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Γιούρι Ντολγκορούκι (Κ-35) τύπου Borey.

Ο βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύθηκε από θέση βυθού, στη θάλασσα Μπάρεντς, με συνολικά 16 πυραύλους «φορτωμένους» στο υποβρύχιο, κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Αμυνας όλες οι κεφαλές του Bulava χτύπησαν το στόχο, στο πεδίο βολής Kura, στη χερσόνησο Καμτσάτκα, στην ρωσική Άπω Ανατολή. Όπως δήλωσε ο ρώσος υφυπουργός Άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ, όλες οι ενέργειες και οι χειρισμοί του κυβερνήτη και του πληρώματος ήταν επαγγελματικές και υπεύθυνες. Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS είναι η πρώτη φορά πραγματοποιείται τέτοιου βεληνεκούς δοκιμή με πλήρες φορτίο πυραύλων.

Το πυραυλοφόρο πυρηνικό υποβρύχιο Γιούρι Ντολγκορούκι είναι τέταρτης γενιάς και κατασκευάστηκε το 1996. Με την ανακατασκευή του από την εταιρεία Borey, έγινε εγκατάσταση συστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας και βελτιώθηκε σημαντικά η υδροδυναμική του σκάφους.

Εως το 2020 η Ρωσία εκτιμά πως θα διαθέτει 8 πυρηνικά υποβρύχια τύπου Borey. http://gr.rbth.com/

Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Bulava ;

Οι βαλλιστικοί πύραυλοι Bulava έχουν βεληνεκές 10.000 χιλιόμετρα και μεταφέρουν 10 υπερηχητικές αυτόνομες, πυρηνικές κεφαλές, με απόδοση 100-150 χιλιάδες τόνους η καθεμία, ενώ, έως το 2020 η Ρωσία εκτιμά πως θα διαθέτει 8 πυρηνικά υποβρύχια τύπου Borey, όπως το Γιούρι Ντολγκορούκι και το Αλεξάντερ Νέβσκι. Αν και η Κίνα αναπτύξει μέσω της στρατιωτικής συνεργασίας με την Ρωσία τέτοιου τύπου πυραύλους εκτοξευόμενους από τα βάθη των Ωκεανών και από το πουθενά θα λέμε ότι η Αμερική περικυκλώθηκε από τις ΦΙΑΛΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΗΓΗ