Ad Code

Responsive Advertisement

Audax Cybersecurity. Εξελιγμένες υπηρεσίες ασφάλειας διαδυκτιου !

Στόχος της Audax Cybersecurity είναι οι υπηρεσίες της να επιτρέψουν στους πελάτες της να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες που δίνει στην εποχή μας η πληροφορική και η διαδικτύωση για άμεση επικοινωνία με στελέχη, πελάτες και προμηθευτές, για γρήγορη επέκταση σε νέες παγκοσμιοποιημένες αγορές και για προσφορά νέων/καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, χωρίς να διακινδυνεύουν στο ελάχιστο την ασφάλεια των συναλλαγών τους και τη φήμη τους.

Η Audax Cybersecurity προστατεύει εταιρίες κολοσσούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παρέχουμε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας δεδομένων. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Αναλαμβάνουμε ολόκληρη την εταιρική σας ασφάλεια. σας.

Η Audax Cybersecurity εφαρμόζει τη διαδικασία αναγνώρισης και προσδιορισμού των ευπαθειών που υφίστανται στη λειτουργία και τη διαχείριση μιας πληροφοριακής υποδομής, οι οποίες μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης προκειμένου να παραβιαστούν οι επιχειρηματικοί πόροι. Η διαδικασία ανίχνευσης ευπαθειών είναι ο καλύτερος τρόπος για τον έλεγχο και την επαναλαμβανόμενη ανάλυση των Host αλλά και των δικτυακών συσκευών σε οποιαδήποτε πληροφοριακή υποδομή.

υπηρεσίες εύρεσης και ανάλυσης ψηφιακών πειστηρίων (Network and Computer Forensics Services) έχουν ως σκοπό την εύρεση, συλλογή και ανάλυση ψηφιακών πειστηρίων με απώτερο σκοπό την ενδελεχή έρευνα για περιπτώσεις μη εξουσιοδοτημένης εισβολής σε υπολογιστικά συστήματα.

Η κοινωνική μηχανική είναι ζωτικής σημασίας για την αξιολόγηση της ασφαλείας πληροφοριών, δεδομένου ότι προσδιορίζει τα ευπαθή μέρη σε έναν οργανισμό τα οποία δεν μπορούν να εξεταστούν μέσω των τεχνικών λύσεων όπως τα firewalls και τα συστήματα καταστολής εισβολών. Η διαδικασία περιλαμβάνει χειραγώγηση ή/και εξαπάτηση των εταιρικών υπαλλήλων αλλά και του εξωτερικού περιβάλλοντος, με σκοπό την παραβίαση της πληροφοριακής υποδομής και την πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες και δεδομένα. Η Audax Cybersecurity μέσω της κοινωνικής μηχανικής φανερώνει τον πιο αδύναμο κρίκο στους μηχανισμούς ασφάλειας πληροφοριών: Το ανθρώπινο στοιχείο.

Η Audax Cybersecurity υλοποιεί ελέγχους ασφάλειας (Wireless penetration tests) σε ασύρματα δίκτυα, κάνοντας χρήση εξειδικευμένων τεχνικών ώστε να εντοπίσει πιθανά κενά ασφαλείας είτε κατά την υλοποίηση του ασύρματου δικτύου ή κατά τη διάρκεια χρήσης αυτού. Τα τεστ περιλαμβάνουν: Wireless Penetration Testing Rogue Wireless Wireless Architecture Assessement

Δεν τα κάνουμε όλα, ειδικευόμαστε στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.

Δειτε ολες τις υπηρεσιες εδω