Ad Code

Responsive Advertisement

Ερωτήματα που πρέπει να σε απασχολούν...



Οι πονηροί καιροί χρειάζονται και έξυπνους ανθρώπους για να αντιμετωπιστούν!

Είμαστε σε μια εποχή που η υποτιθέμενη ασφάλεια που με τόσο αίμα και ιδρώτα "αγοράσαμε" από αυτόν τον πολιτισμό αρχίζει να έχει έλλειψη από τα "ράφια "!

Ο χρόνος και τα διακαιώματα που ξεπουλησαμε δεν είναι ικανός πια να μας κρατήσει σε ασφάλεια!

Με απλά λόγια αυτός ο πολιτισμός τα έκανε σκατά ..όπως του αρμόζει σαν πολιτισμός της χεστρας !

Τώρα , ας δούμε σαν φίλοι μερικά σενάρια .. και ας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις σημαντικές !

θα πάω χωρις σειρά όπως πάντα....

Ποιος &;$*%λης δίνει λεφτά στην Ίσις ;

Στην Κω έχουν φτάσει 8000 μετανάστες ... ποιος εγγυάται ότι μέσα σε αυτούς δεν είναι και 500 έτοιμοι να ξεκινήσουν;

Έχεις αναρωτηθεί πόσα χρήματα χρειάζονται να ταΐσεις ένα στρατό , να τον ντυσεις , να τον οπλίσεις , να τον κάνεις να ταξιδευει; ....

Αρα έχουμε έναν κυριουλη ( η ένα κράτος ) που χρηματοδοτεί δέναν μισθοφορικό στρατό και όχι ένα κράτος μουσουλμανικό που δημιουργήθηκε μόνο από την φωνή τον παπαγάλων από το χαζοκούτι!

Πόσα χρήματα έχει ξοδέψει ήδη αυτός ο κυριουλης ; Πολλά ...από που θα κάνει απόσβεση αυτός ο κυριουλης; Προφανώς από την κατάκτηση και τις αναγκαίες γεωπολιτικές καταστάσεις που θα δημιουργήσει σαν σκανδάλη για να εμπλέξει κράτη σε πολέμους! Αρα..έχουμε ... πολεμική βιομηχανία ...= κέρδος ...έχουμε βιομηχανία ανοικοδόμησης = κέρδος ...έχουμε νέες συμβάσεις ενέργειας από κάθε κράτος που θα γονατίσει = κέρδος !

Που θα σταματήσει ο κυριουλης; ...προφανώς όταν τα κάνει όλα γης μαδιαμ!

Εσύ τι κάνεις ; Πως μπορείς να έχεις τον οπλισμό σου σε περίπτωση που η περιοχή σου βρεθεί ξαφνικά κάτω από επίθεση ...βλέπε πχ Κω... !

Πως μπορείς να εμπιστευτείς τον κρατικό φορέα ...όταν για να συμβούν όλα αυτά έχουν ψηφιστεί νόμοι της νέας τάξης ...που δεν γνωρίζεις καν από ποιον εισηγήθηκαν!!

Να μια καλή ερώτηση ...από το 2010 και την προδοσία του Gap στην ελληνική βουλή πέρασε ένας σκασμός νόμων ... αλλά κανένας από αυτούς τους νόμους δεν ήταν εισήγηση Έλληνα βουλευτή!!!!!

Ξανά να το εμπεδώσεις .... Όλοι οι νόμοι από το 2010 μέχρι σήμερα σε σχέση με το μνημόνιο και την νέα παγκόσμια τάξη ...έγιναν από ξένους ...από Γερμανούς και Άγγλους ... εμείς παίρναμε μόνο την μετάφραση ....την οποία δεν καταλαβαίναμε τι λέει...μιας και ήταν μάπα μετάφραση...και ψηφίζαμε ....Να μην σου θυμίσω λόγια βουλευτών ...που παραδέχτηκαν...ότι δεν είχαν διαβάσει τις 900 σελίδες που τους δόθηκαν 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία !!

Αρα αν στο κράτος σου ...τα τελευταία χρόνια νομοθετούν οι εχθροί σου ...ποιος σου εγγυάται ..ότι οι νόμοι αυτοί δεν πέρασαν ώστε ο κυριουλης να σε κατακτήσει με τον μισθοφορικό στρατό του;

Ποιος σου εγγυάται ότι αν γίνει κάτι θα δοθεί εντολή στον στρατό να αντιδράσει ...να επέμβει ...και όχι να κάνει το παγόνι με καμία δικαιολογία ότι ..είμαστε αλλου...ότι την πήρε την σημαία ο αέρας...και δεν ξέρω εγώ τι άλλο!!

Να μην θυμίσω ξανά ..ότι τα αεροπλάνα τότε με την Κύπρο ..πήγαιναν ντουγρού με κρυφή εντολή για να θυσιαστούν !!

Πάμε από την αρχή...που θα βρω ΕΓΩ τον οπλισμό μου ..να αμυνθω αν δω τα γιαταγάνια να σηκώνονται;

Πρέπει να βρεις λύση σε αυτή την ερώτηση ...ΑΜΕΣΑ !

Ποια θα είναι η ομάδα μου ; ...Ποιοι είναι αυτοί που μαζί θα αντιμετωπίσουμε το κακό;...Τι προσπαθώ να σου πω; ..Ότι καλό είναι να στηριχτείς όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα στην αυτοργανωση σου ....και αν θελήσει το χέρι του θεου και το κράτος σου να είναι εκεί...τόσο το καλύτερο ...για σένα και την Ελλάδα...θα είσαι και πιο χρήσιμος!

Κάποιοι εδώ ίσως πουν ..μα οι προφητείες κοκ...καλές είναι εντάξει...αλλά επειδή πρόκειται για προφητείες και μπορεί ο διάολος να σπάσει κανα ποδάρι....ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα..!

Μπορεί ρε παιδιά ο πουτιν να βρίσκετε σε κανα ταξίδι εκείνη την στιγμή εξαφανισμένος με την γκόμενα! Ε να μην πάμε και από μ@υνοτριχα που σέρνει !!

Μια ακόμα ερώτηση που πρέπει να λύσεις ...

Γίνονται όλα ξαφνικά και μέσα στην νύχτα ... και το πουρνό ..είσαι σε ένα κράτος υπό διάλυση (οχι ότι είναι εύκολο τα κράτη (χαρ χαρ χαρ)..τα αληθινά κράτη να περάσουν σε διάλυση ..αλλά θυμήσου ότι εδώ και 5 χρόνια ...δεν διοικείς εσύ ούτε οι Έλληνες το κράτος μας ) τι κάνεις; ...Τι αποθήκευση έχεις ; Έχεις για τον πρώτο μήνα τουλάχιστον; Έχεις νερά στην αποθήκη σου; Έχεις γεννήτρια η εναλλακτικό τρόπο συντήρησης ; Ζέστης ; ....Έχεις ένα πλάνο εξόδου από την πόλη; Έχεις πάντα ένα μπετονι βενζίνα έτοιμο; ...

Κοίτα είναι πολλοί εκεί έξω που λένε..μα καλά μας τα λέτε 4 χρόνια και δεν έγινε τίποτα....ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ δεν σας λέμε ότι θα γίνουν στις 3 και τέταρτο αύριο...σας λέμε με πολύ απλότητα ότι από το 2010 και μετά ο πολιτισμός μας πέρασε στην κατάσταση της τυχαιότητας σε θέματα ασφάλειας ...και ότι είναι καλό από εδώ και πέρα να εκπαιδεύουμε τους νέους αλλά και τους εαυτούς μας σε μια μόνιμη επαγρύπνηση και αυτάρκεια !

Από τότε και μετά σας δείχνουμε ενδείξεις και πιθανότητες ότι πχ τον Απρίλη μπορεί ..τον Ιούνη μπορεί κοκ..!

Με πιο απλά λόγια η ανάγκη να δημιουργηθεί μάθημα στα σχολειά που θα εκπαιδεύει τους νέους στην αποθήκευση και την αυτάρκεια είναι σημαντικότατη !

Γιατί ανα πάσα στιγμή ο κυριουλης μπορεί να αποφασίσει ότι ήρθε και η δικια μας στιγμή!

Ξαναλέω και θα το λέω συνέχεια ...το θέμα δεν ήταν ποτέ το χρέος..αυτό είναι και θα είναι ανύπαρκτο....το θέμα δεν είναι ποτέ το χρήμα...τα παρελκόμενα της απάτης είναι το μπισκοτακι!!

Δεν θα σε κουράσω με ερωτήσεις κοινωνικής μορφής ..του στυλ τι ρόλο βαράει ο σύριζα η ο Σαμαρας Μπένι κοκ.... ,αυτά θα σβηστούν από την ιστορία έτσι και αλλιώς..οταν ο εκαστοτε νικητης δωσει την δικη του εκδοχη..για να εκπαιδευσει το επομενο κοπαδι!!

Σε πάω κατευθείαν στην ουσία μιας δύσκολης κατάστασης με μόνο στόχο και σκοπό να σε κάνω τώρα να γίνεις λίγο ποιο προσεκτικός και προετοιμασμένος!

Ενωσου με τους γύρω σου ...νομίζω ότι το θέμα κοινής επιβίωσης σε περίπτωση κίνδυνου είναι ένα ικανό θέμα να σας φερει ολους μαζι κοντα για τον στοχο!

Δηλαδή ηθελημένα ξεχνάω την αδιαφορία μέχρι σήμερα, ξεχνάω ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν δώσαμε χέρι βοηθείας σε όσους αυτοκτόνησαν, ξεχνάω το κλασικό στυλ μας εγώ και ο κώλος μου να είναι καλά, ξεχνάω πολλά γιατί πρέπει...και περνάω στο αύριο!

Τι θα κάνεις αύριο αν μια στο εκατομμύριο... ο πολιτισμός αυτός επιλέξει ότι εσύ είσαι ο επόμενος που θα τον ταΐσεις;

Stranger...

Υ.Γ Το θέμα διάκρισης της αλήθειας είναι πολύ σημαντικό για το άμεσο μέλλον μας, θα χρειαστεί μέσα από πιέσεις να δηλώσουμε και να συνηγορησουμε σε εγκλήματα , θα χρειαστούν από εμάς την συγκατάβαση μας για την δικαιολογία του ολέθρου !Οι σφαίρες δεν σκοτώνουν αν οι άνθρωποι δεν χάσουν την σωστή κρίση τους ..αν οι άνθρωποι δεν πατήσουν την σκανδάλη!

Μην ξεχάσεις ποτέ ότι ζεις στην εποχή που ότι φαίνεται δεν είναι...θα δεις πολλά για να σε κάνουν να χάσεις τον άνθρωπο μέσα σου, για να μισήσεις άλλους ανθρώπους που θεωρητικά θα σας διαχωρίζουν οι ιδεολογίες , η πίστη κοκ...Θα πρέπει να μην ξεχάσεις ποτέ τον κυριουλη που πληρώνει όλο τον θίασο για να σε κάνει να επιλέξεις την παράνοια από την λογική!