Ad Code

Responsive Advertisement

Κινδυνεύεις ,ΠΡΟΣΕΧΕ..

Στο Κατοχικά Νέα ήμασταν οι πρώτοι που ανέλυσαν το i pet goat και την αποκωδικοποίηση μας την χρησιμοποίησαν και οι ξένοι ερευνητές !

Τώρα ο πιο πιστοί αναγνώστες μας γνωρίζουν ότι τόσο καιρό δεν μιλάω πια ζωντανά γιατί πρέπει να ανακαλύψω έναν συγκεκριμένο .......!

Δεν θα αναλύσω πολλά μιας και η πληροφορία που αποκωδικοποίητε άμεσα καλύπτεται από αυτούς που ομιλούν την κωδική γλώσσα...απλά θα σας δώσω κάποια κομμάτια του παζλ και μια περίοδο όπου οι επικυρίαρχοι πιστεύω ότι έχουν σημαδέψει για πολύ μεγάλα γεγονότα !

Θα σας δώσω φωτογραφίες αλλά και το βίντεο του i pet goat ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε την νέα συλλογιστική !

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να ανακαλυψω την άγκυρα του χρόνου ώστε να μπορώ να στοχευσω με τα δεδομένα που θα έχω...αυτό το κατάφερα ... σήμερα !

2015 η χρόνια της κατσίκας !

Για να το πιάσουμε από την αρχή μια και καλή ...

Το Cern δεν λειτουργεί για να πετύχει όλα όσα λέει ..μποζονιο χιγκς και λοιπά...δεν είναι εκεί η μεγαλύτερη τεχνολογική κατασκευή του κόσμου για να ανακαλύψει τα μυστικά του σύμπαντος !

Τώρα οι επιστήμονες μέσα που εργάζονται δεν έχουν ιδέα για τους πραγματικούς στόχους μιας και ο καθένας ασχολείται με τον τομέα του και καταμετρά τα δεδομένα του τομέα του έτσι ώστε να είναι ανίκανος να ενώσει όλο το παζλ! Κλασική πρακτική των πεφωτισμένων όπου ο διαχωρισμός σε τομείς και ειδικότητες να κάνει απροσπέλαστο το σπάσιμο του ολοκληρωτικού κωδικα!

Ιδίως δε όταν οι τομείς που απασχολούν πραγματικά τους πεφωτισμενους έχουν να κάνουν με την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων ... και τον λευκό λαγό! Τι είπα εε;

Το I pet goat ξεκινάει με την κατσίκα , κατσίκα είναι η χρονιά του 2015 , κατσίκα είναι και ο Εωσφόρος , αυτός που φέρει το φως , το δυο χιλιάδες δεκαπέντε είναι η χρονιά που φέρνει το φως ! Ο Μπους μέσα στην παραζάλη του ... και με την έκφραση same on you (ντροπή σου) να κυριαρχεί περνάει και κάποια οπτικά μηνύματα ... η εξέλιξη και η διαδικασία φώτισις ... το φως μέσα σου!!

Η κατσίκα για αυτούς είναι ιερή αφού συμβολίζει όλα όσα σε εμάς κρύφτηκαν ...και πρέπει να μείνουν κρυφά !

Για αυτούς ο κατσικομορφος Θεός τους φέρνει το κλειδί ...

Πως θα έρθει όμως ; Πως θα μπορέσουν να φέρουν μια νέα κατάσταση στην ανθρωπότητα ώστε να μπορεσουν να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα ; Γνωρίζουν ότι σε κάθε νέα εποχή , σε κάθε αλλαγή ενός συμπαντικού έτους , σε κάθε ένα μεγάλο ενιαυτό που διαρκεί 25920 χρόνια ...είμαστε προγραμματισμένοι να περναμε σε μια νέα εξελικτική διαδικασία σαν είδος ... γνωρίζουν και για αυτό άπρεπα πλέον δείχνουν πόσο πολύ βιάζονται!

Γνωρίζουν ότι στην νέα εξελικτική πορεία αν φθάσει η ανθρωπότητα τότε δεν θα μπορεί να είναι ακόμα κατω από τις δικές τους διαταγές !

Ο Μπους μας το δείχνει ξανά...

Evolution - Εξέλιξη ...ποια εξέλιξη όμως μας δείχνει εδώ...παρα όλα όσα ξέρουμε ότι η πραγματική ουσιαστική φώτιση έρχεται όταν καταφέρει ο άνθρωπος να ενώσει τα δυο ημισφαίρια του εδώ βλέπουμε ότι τα δυο ημισφαιρια χωρίζονται μέσο ενός κεραυνού (υψηλή ενέργεια ) ..και το ερπετό (δράκος) το φίδι που τρώει την ουρά του να παρακολουθεί!

Κάποιος θα έλεγε ότι οι πεφωτισμένοι προσπαθούν να αποκόψουν τον ερπετικο εγκέφαλο από το υπόλοιπο μέρος του εγκεφάλου και είναι καλά παιδιά ....εγώ όμως σου λέω ότι θέλουν απόλυτα το αντίθετο και θα σου το αποδείξω σύντομα!

Όλες οι κρυφές οργανώσεις με τους συμβολισμούς τους αναζητούν τον φέροντα το φως , όλες οι σέκτες αναζητούν τον νέο Μεσσία τους , σε κάθε νέα εποχή που διανύει η ανθρωποτητα δημιουργείται και μια νέα θεότητα , από τους ιχθύς περάσαμε στον Υδροχόο... απο τον Ιησού πρέπει να περάσουμε στον δικό τους Μεσσία...για μας τον Αντίχριστο !

Στο κείμενο λέει ... Το φωτεινό άστρο , Εωσφόρος (Lucifer ) να γυρίσει σε κύκλο , σε χορευτικό κύκλο...

Σε αυτά που θα σου δείξω εδώ ..και είναι όλα όσα θεωρώ ότι δημιουργούν ασφάλεια αυτή την στιγμή να είναι γνωστά θα υπάρχουν και κάποια κομμάτια που πρέπει μόνος σου να δεις μέσα στο βίντεο του i pet goat χρησιμοποιώντας σαν μπούσουλα στην σκέψη σου αυτές τις πληροφορίες ...δηλαδή εσκεμμένα έχω παραλείψει σημεία ...ώστε να υπάρχει ευκαιρία στους ερευνητές να περάσουν παρακάτω χωρίς εγώ να έχω αφήσει την πληροφορία στον αέρα ...στο άγνωστο!

Ποιος είναι όμως ο δικός τους σωτήρας , ποιος είναι αυτός που φέρνει το φως ...και με ποιο τρόπο θα το φέρει το φως ;

Ξανά από την αρχή ... η θανάτωση ,διαχωρισμός των ημισφαιρίων στερεί στους ανθρώπους ιδιότητες -λογικές συναισθήματα και μετατρέπει των άνθρωπο άβουλο και υλιστικό ρομπότ !

Ο Μεσσίας τους πρέπει να είναι αυτός που μέσα από το ένα ημισφαίριο μπορεί μόνο να κοιτα ...!

Πως μπορούν να καταφέρουν την αποκόλλησή σε όλους τους λαούς του πλανήτη ώστε να γονατίσουν στον dajaal;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ η εκκίνηση , η προσπάθεια η τεράστια ενέργεια να δημιουργήσει νέα πραγματικότητα και να ανοίξει την πύλη για τον Αντίχριστο;

Η πρώτη άγκυρα χρόνου ...

Η Δεύτερη και κατά πάσα πιθανότητα το μεγάλο παράθυρο τεράστιων γεγονότων ....

οΚτωμβριος ,νΟΕμβριος 2015 ....

Αν σήμερα νιώθεις κάπως περίεργα , ζαλάδες ,αποσυντονισμό , εμβοες κοκ κοκ... καλό είναι να σκέφτεσαι ότι κάποιοι χτυπούν την πραγματικότητα σου με τόση σφοδρότητα που και λίγα έχεις πάθει....

Ο ναός του Σίβα γκρεμίστηκε στο Νεπάλ..όπου χιλιάδες ήταν οι νεκροί... μπορείς κάλλιστα να βρεις πόσο πολύ σχετίζεται το cern με τον Σίβα....

ο λευκός λαγός παει πολύ βαθιά μέσα στην τρύπα του...τόσο βαθιά που ούτε μέσα στις σκέψεις σου είσαι ασφαλής!

Οι επικυρίαρχοι του πλανήτη ...είναι πολλά χρόνια πριν από σένα εδώ !

Αν ποτέ θελήσεις να αμυνθείς αληθινά πρέπει να ξεχάσεις ότι σε εκπαίδευσαν οι εχθροί σου... γιατί ήσουν στην στάνη τους !

ΝΟΜΙΖΩ ότι μέχρι εδώ είναι ασφαλές να σταματήσω ...

Τον βρήκα τον μούλο ...και ξαναμπαίνω μέσα στο πεδίο ..!

sTranger...